Şimdi Ara

evilliet l2gold mu gördüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.l2gold.org/forum/showthread.php?p=210073#post210073 bunlar hakkında bilgi yazarsan sevinirim adamların elinde +20 am +20 db nasıl oluyo ????????? evillit en kısa zamanda cevap bekliyorum server mı değişti????????????????????????????? tnx

• yaw donate isi.
  • İÇLERİNDEN +20DB YLE +13 REFLECTİ GÖRDÜM O KADAR. DOĞRU DONATE :-) ADAM 50 TANE +16DB ALMIŞTIR, BASIYORDUR SIRA İLE ^^ ADAMLAR TAM PİSKOPAT YAA^^ KIROLAR AMA PARA ONLARDA:P 78 EURO DB+16 f İYİ PARA.. ESKİ SERVER ORASI HERALDE YENİSİ DEĞİL:/ BOŞ WER YA SEN ENRİA KASMANA DEVAM ET!!!!
  • kas kas nereye kadar yapabilcen mi kasa kasa +20 ?
    yada emeginin karşılıgını alabilecekmisin?
    donatesiz server bulmak zor ama bu derece donatenin cıvıgını çıkaran yerleride seçmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydeeli -- 11 Şubat 2008; 11:09:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydeeli

kas kas nereye kadar yapabilcen mi kasa kasa +20 ?
    donatesiz server bulmak zor ama bu derece donatenin cıvıgını çıkaran yerleride seçmeyin

Ben emeğimin karşılığını aldım nolcak şimdi? +20 db ile ne işimiz varki! +16 halisha al aynı işi görür. silah değiştircene doğru class'ı seç yine aynı damageyi oturtursun:/ L2 de iyi playersen kazanirsin, +20db ye bakmaz herşey!!!!! +16 halisha ile 5-6 tane db +16 f alirsin. Onuda denersin denersin birisi +20 olur. Para işi değil şans işi Hem o kadar cahilsinki ordakilerinin yarısından çoğunun donate olmadığını bilmiyorsun!!!!! Ben +3 am aldım hemen pvp peşine düştüm pk oldum düşürdüm tekrar aldım düşürdüm tekrar aldım!!!! Eğer pvp peşinde değilde item kassaydım tabi birde modemden kaynaklı LAGG olmasaydı o donate dediğin adamlar gibi bende apella, lf+16 ve vs bi sürü item yapmıştım!!!!! Ama sen istiyorsun itemler havadan gelsin 3-4 kişi öldürim başka servere geçim al işte senin düşünce bu hadi BB enria kascam daha:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £villiet -- 11 Şubat 2008; 13:25:37 >

• normal bi player yapamaz demedimki:) ama nediyorsun şans işi adam gece gündür çalışıyor şansı yok napacak:)sen pvp yapamazsın demiyorumki snn gibi aynı durumda olan playerda çok ama snn dedin gibi oyunu bilmeyen kro nun donate yapıp karşıma çıkmasınada dayanamıyorum oda snn bilecegin iş herkesin zevki istegi vs karışamam ben sadece bir tavsiyede bulundum
  • quote:

normal bi player yapamaz demedimki:) ama nediyorsun şans işi adam gece gündür çalışıyor şansı yok napacak:)sen pvp yapamazsın demiyorumki snn gibi aynı durumda olan playerda çok ama snn dedin gibi oyunu bilmeyen kro nun donate yapıp karşıma çıkmasınada dayanamıyorum oda snn bilecegin iş herkesin zevki istegi vs karışamam ben sadece bir tavsiyede bulundum

Benim kadar dünyada şanssız adam yoktur!! hayatımda sadece Dgrade +9 bastim o kadar basabildiğim en yüksek upgrade ama elimde +10 silah var parayi biriktir al illa kendinizmi bascaksınız:D Genelde türkler böyledir silahini kendisi basmak ister biriktir parani +20db al nie basmaya ugrasiyorsunki^^ donate yapan kroları öldürmekde ayrı bir zevk :) tabi ölürse:S 3000 kişi arasınra o kro denk gelmez sana rahat ol! :-/

• ya bende server mı değiştimi dedim itemler +20 basilinca birde bu am olunca +4 am gecemiyoduk bir de en fazla pvp ve pk yapana galiba özel ödül mü ne war galiba ???????????????????????? ben gecen yaz oynadım ozamandan beri oynamiyorum nisan da başlicam işte +7imperial staf war (acumen)%75 dc üst war (light) birde 200 yakın enria felen war neyse fazla söze gerek yok bence adamlarda para war basiyolar paranın gözü kör olsun

• quote:

kas kas nereye kadar yapabilcen mi kasa kasa +20 ?

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: estels

http://www.l2gold.org/forum/showthread.php?p=210073#post210073 bunlar hakkında bilgi yazarsan sevinirim adamların elinde +20 am +20 db nasıl oluyo ????????? evillit en kısa zamanda cevap bekliyorum server mı değişti????????????????????????????? tnx

haha o l2 goldun forumunda nagisoi nin yolladigi resim 1,5 sene vardir eski resim o onceden l2gold weaponslarina donate yoktu ve db ile am nin donate siniri +20 idi yani eski resim ve +20 db olanlarin cogu eskiden kalmadir ama serverda zaten +20 am ile +20 db kalmamistir varsada 1-2 kisidedir. Bide o eskiden Giran ninjanindi cok uzun sure savunmuslardi cok pis para yaptilar castleden cunku aden siege yoktu adenin parasinida girana veriolardi oyle boyle yaptilar iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpOtLesS -- 14 Şubat 2008; 11:01:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.