< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 19 Ekim 2022; 13:38:59 > |
EVİMDE Kİ 3 FARKLI FİBER ALTYAPI
-
-
Biz bir tane bulamiyoruz firmaların yaptigina bak kim yönetiyor bunlarin saha operasyonlarini ilginc yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sizde nasıl bir şans var. @miskindvd görse oturup ağlar.
-
gördüm bu gönderiyi ama yorum yapmadım. Diyecek bir şey yok çünkü
Türknet ucuza verdiği için kullanılmış, mutluluk verici. Umarım ölmeden TürkNet Gigafiber'in yaygınlaştığını görebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 19 Ekim 2022; 17:22:23 > -
2 yıl önce adsl altyapım vardı 24 bile zor alıyordum. Sonra tt altyapıyı düzeltti, benim paketim hala aynıydı yükseltmedim ancak pinglerde iyileşme oldu.quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34Hocam sizde nasıl bir şans var. @miskindvd görse oturup ağlar.
Sonra kablonet bir yerleri kazmaya başladı. Binaya kutuyu taktı. 2 hafta geçmedi türknette geldi.
Acı olan ise binadaki insanlar hala telekom 16mbps falan kullanıyor. Kablonetten dairelere kablo çekilmemiş hiç. Gigafiber kutusunda da tek benim kablom var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 19 Ekim 2022; 18:38:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şimdi turknet çıkar der ki altyapı olmayan yerler önceliğimiz.
Aynen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablonet de dolar hocam zaman içerisinde. Kaç daire var binanızda bu arada?
-
9. 2 altyapıyıda tek kullanan benim.quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34Kablonet de dolar hocam zaman içerisinde. Kaç daire var binanızda bu arada?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hayattaki tüm şansınızı bu konuda tüketmemişsinizdir inşallah. Yerinizde olmak isteyen çok forum arkadaşımız var.
-
Bu tür bi konu da 3-5 ay sonra benden patlayacak.
2-3 Katlı mahalle arası bir müstakil evde oturuyorum. Turknet geldi, TurkTelekom geliyor, Turksat Kablo gelecek, Superonline'ı da ayarlayabilirsem yaşadım
Daldan dala atlarım, bir hafta superonline, diğer hafta gigafiber, öbür hafta kablonet
bekliyorum etiketleyin hocamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
2-3 Katlı mahalle arası bir müstakil evde oturuyorum. Turknet geldi, TurkTelekom geliyor, Turksat Kablo gelecek, Superonline'ı da ayarlayabilirsem yaşadım
Daldan dala atlarım, bir hafta superonline, diğer hafta gigafiber, öbür hafta kablonet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bizim koridor çok büyük değil, tek korkum adamlar nasıl koca panoyu kuracak. Hele ki superonline.
@miskindvd sizi görmesin öyle bir durumda, gözüne gözükmeyin.
-
İzmire gelip kablolarımı keser kaçar diye korkuyorum
-
Ne tercih edeceksiniz hocamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Tabii ki TurkNet.
1000/1000 139TL versin diğerleri onları da tercih edelim.
-
@miskindvd hocam fiber olan bir eve taşınıp tüm eşyaları da kendi taşısa TT ile fiber mücadelesinden daha az efor harcar daha az yorulurdu. TT de kargo şubesi gibi bir yerde çok iyi bir yerde berbat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko64 -- 20 Ekim 2022; 18:50:51 > -
Aslında kargo şubesi örneği çok iyi olmuş, bazı yerlerde gerçekten çok iyi hizmet var bazı yerlerde yok. Zaten onların çoğu bayilik usulu olduğu için kalite birbirini tutmuyor maalesef. Firmaların kendi şubeleri çok çok az, hep bayilik dağıtmışlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Biz bir tane bulamiyoruz firmaların yaptigina bak kim yönetiyor bunlarin saha operasyonlarini ilginc yani
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X