Şimdi Ara

Evimin yarısı kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 gün boyunca uğraştığım evimin yanına bir ahır koydum birde yanına kocaman bir bahçe(daha tam olarak bitmemişti). Bunları ben gökyüzüne yaptım ama yer ile bağlantıları vardı yani tepe bir yere yaptım ve hepsini birbirine 1 kare genişliğinde 5 kare uzunluğunda topraklarla bağladım Daha sonra elime kova geçti ve yerden yaklaşık 75-100 kare yukarıdaki ahırıma bir kare aşağı inerek bir kuyu gibi bir şey açtım içine 3 kova su koydum. Daha sonra avlanmaya gittiğim. ve geri döndüğümde bir de ne göreyim (Zemini tamamen düz olan) bahçem olduğu gibi duruyor ama (kuyusu olan) ahırım olduğu gibi yok bir tek önündeki kapı vardı acaba ben zeminde delik açtığım içinmi oldu bütün bunlar. Ahırımı geri almamın yolu varmı? Yoksa ben yere yakın bir yerde yeni bir evmi yapayım?

Not:Evimin heryeri tahta ahır ve bahçem toprak.

•  Evimin yarısı kayboldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

Evimin yarısı kayboldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evini 256 pixel yükseklikte bile yapsan kendi kendine yok olmaz bence tahta bir nedenden dolayı yandı yağmur yağdıysa sen avdayken şimşek çakmış olabilir
  • Herobrine ?
  • Herobrine 1.6.2 de kaldırıldı öyle birşey modsuz imkansız
  • RappLoss R kullanıcısına yanıt
    hereobrine kaldırılmadı,

Herobrine diye bir şey hiçbir zaman normal minecraftta olmadı, sadece bunun için mod var, nicki herobrine yapıp girince gözlerin beyaz olma sebebi ise birinin herobrine nickini alıp skinini herobrine yapmasıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ancak arkadaşlar orada su falanda vardı chest koymuştum yere indim hiç biri yoktu kaybolan yer yaklaşık olarak 10*10 büyüklüğündeydi
  • Hayır biraz araştırırsan beta sürümünde herobrine olduğunu görürsün ama çıkma olasılığı 1milyonda 1 evini mahvedebilir eşyalarını çalabiliyordu ama sonraki güncellemelerde oyuncuların isteği üzerine kaldırıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreman97

Ancak arkadaşlar orada su falanda vardı chest koymuştum yere indim hiç biri yoktu kaybolan yer yaklaşık olarak 10*10 büyüklüğündeydi

Minecraftta böyle bir bug var mapin bir kısmı yok olabiliyor ama nasıl düzeltileceği ile ilgili bir bilgim yok bende birden düzelmişti

• Başlık çok komik geldi
    Benimde bir sorum olucak..Android telefonumda minecraftta çok güzel stad yaptm nasıl save doayasını bilgisayardaki minecrafta atarm ??

• Kardeş pc bağlantı kablosunu tak telefonun dahili hafızasında games diye dosya olucak onu aç içinde com.mojang yazıyodur ona gir içinde minecraftWorlds diye bi dosya olucaktır ona gir içindede mapin ismi neyse onu ordan bulup atabilirsin
  • quote:

Evimin yarısı kayboldu

Eleman aşağıdaymış kimse yokken patlamazkı crepeer.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Evimin yarısı kayboldu

iskelet-creeper savaşı çıkıyor bazen. O zaman patlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bricker64

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Evimin yarısı kayboldu

iskelet-creeper savaşı çıkıyor bazen. O zaman patlıyor

Yerde bıle zor rastlanırken o olaya dediğinin havada o kadar küçük alanda olması Herobrine görmek kadar az bir şans.

• Arkadaşlar oluşturduğum alanın bi mob tarafından imha edilmediğinden eminim. Neyse giden gider, ben yeni bi ev yapayım en iyisi
  • yağmur yağdıysa şimşek çakmış olabilir . Veya evinin yakınlarında lav varsa sıçramışta olabilir
  • Herobrine işin esprisi hiçbir zaman olmadı, olmayacak Sadece modlarla olabilir.Şimşek çakması dışında blokların yok olması için bir sebep yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.