Şimdi Ara

Evimizde ne izliyoruz DVD - DİVX - MKV ve buna uygun oynatıcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneler öncesi dvd almıştım ama onu akılsızca rafa kaldırıp dvix oynatıcı aldım megersem dvd mpeg2 oynatıyormuş ve indirdigim divx lerimi mpeg2 yaparak dvd mde izleyebilirmişim ama artık o konu geçti gitti zaman 720P zamanı (yada 1080P) ama şuna dikkat ediyormuyuz ki nasıl bir çogumuz dvd indirmedikse senelerce dvxi indirdik (GB açısında az yer tutuyor diye) şimdide rüzgar gibi geçecek BRRip bakıyoruz ama bence MKV zamanı ve bir çogumuz MKV indiriyoruz ama nasıl MKV
    mesela ben MD MKV indiriyorum az yer kaplıyor ve çokda güzel görüntü veriyorlar yüksek çözünürlükde cabası, acaba illa 4,5 GB yada 8 GB indirmeye gerek varmı yoksa MD MKV (350 - 400 MB) denilende işimizi aynı oranda görecekmi,
    bu konudan anlayan arkadaşları bekliyorum ve ben hep MD MKV indiriyorum hem netim durumu ortada hemde çabuk initor onlarca partla boguşmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demrecini -- 31 Mart 2010; 22:03:06 >

• İhtiyaçlar bitmez teknolojide böyledir ilk zamanlar VCD>DVD>Divx>BluRay>MKV sıralamasıyla devam ettik ve ediyoruz. Burada esas sorgulanacak şey şu olmalıdır esas bana göre; İzlediğiniz panel nedir? Yani elinizdeki veriler bütün beklentilerinizi karşılayacak biçimde isteklerinize cevap veriyormu? Kısaca söylemek gerekirse, 720P ile 1080P arasındaki farkı 32" HDREADY ile 50"FULLHD arasındaki LCD'lerle anlamanız zor. Ancak 50" ve üzeri FullHD'lerde farkı anlarsınız birde bunun ötesi olan esas kaynağı olan BluRay'ı düşünün. Bilmem anlatabildimmi!
  • ayrıca yine bu konuda vcd player ların avrupada hiçbir zaman satılmadığı direk dvd player satıldığı iddia edilmektedir
  • Şu an benim MDMKV işimi görüyor ve beni mutlu ediyor bazen plazmada çogunlukdada crt ile izliyorum ama asıl konu MDMKV, divx yerini alacak gib geliyor bana.
  • MDMKV nedir ? Biraz açarmısıınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

MDMKV nedir ? Biraz açarmısıınız ?

şimdi buraya yazsam yada örnek versem ceza alırmyım bilmiyorum ama dilim döndügünce yazayım midi mkv gibi bir şey yani şimdi Blurey 35 GB veya 40 GB yada daha fazla oluyor ben gibilere indirmek zulüm geliyor çünkü 1mbitle olacak iş degil birde bunlar BBRip olanları var (3,5 - 4 GB) bana gene zor geliyor filmi 2 gün bekleyemem ama internetde Tenzin diye aratırsanız bu arkadaş ve grubu 720P ve 1080P filmleri 300MB veya 400MB düşürüyorlar ve gene film 720 yada 1080 olarak kalıyor ama yeri ufalıyor görüntüde izlenecek kalitede oluyor işte bu MDMKV ben hep bunları inidirip izliyorum ve herkesede tavsiye ederim şu an için en iyisi bunlar, bir inidirip deneyin bakın hak vereceksiniz.
  • 1mbit sınırsızla kralmp4 buradan bol bol mdmkv (300-400mb) indiriyorum. Laptopta, projektörde büyük ekranda, crt 72 ekranda izliyorum. Gayet mutluyum. 700 mblık divx leri bile mecbur kalmadıkça indirmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

1mbit sınırsızla kralmp4 buradan bol bol mdmkv (300-400mb) indiriyorum. Laptopta, projektörde büyük ekranda, crt 72 ekranda izliyorum. Gayet mutluyum. 700 mblık divx leri bile mecbur kalmadıkça indirmiyorum.

Zaten gerek yok arkadaşım şimdi yüzüklerin efendisini nidiriyorum 720P ve 1. bölüm 900 MB süper görüntüler MDMKV herkese tavsiye ederim divx olayı bitmiştir birde bunları oynatacak cihazlar çıksa süper olacak.
  • Hangi program ve codecle izliyorsunuz MDMKV' leri? K-lite codec full + Bsplayer, KMplayer veya Gom Player iş görür mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.