Şimdi Ara

evimizi internetten canlı izleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    GPRS üzerinden ayrı-bağımsız bir internet erişimi sağlayarak denedim, aynen hatayı aldım zaten..
    ADSL modemde, dıştan gelenlerle ilgili port tanımlama vb. bir işlem daha mı gerekecek yoksa..
    Teşekkürler..
  • Windows Media encoder'e göre, ses aktarımı olmadığı için, zayıf sanırım. Hızı arttıracağı kesin. Ama bu dıştan bağlanamama
    sorunu ile ilgili değil sanırım bu konmu.
    quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

sadece görüntü almak istiyorsan webcam2000 programını indir. istediğin porta yönlendirme yapabiliyorsun. mesela dışardanhttp://85.25.x.x:54 dediğinde kameranı görebilirsin. min. 2 saniyede 1 yenilemeyi seç kamera 640x480 destekliyorsa büyük büyük gör görüntüyü.
  • Sayın Wireless arkadaşım,
    Ayrı bir bağımsız internet erişiminden denediğimde "karşımda böyle bir server'in olmadığı ya da URL linkimi doğru yazmam gerektiği"ni bildirir mesaj alıyorum. Ancak aynı ADLS'e bağlı PC'ler arasında izleme yapabiliyorum. Bir yönlendirmen olabilir mi? Ya da deneyen başka arkadaşlar varsa durumları hakkında bilgi verebilirler mi?
    Şimdiden teşekkürler..
  • Selam Arkadaşlar;
    ADSL Modemim USROBOTICS 9106.. Statik IP'mi, herhengi bir internet erişiminden yazarak evdeki ADSL modeme ve dolayısı ile evdeki PC'e erişmenin yolu için, modemde VIRTUAL SERVER eklemekten başka, evimizde ADSL modem üzerinden yaratmış olduğumuz LAN'a dış dünya(WAN)'dan gelişe de izin vermeliyiz. Bunun için, Service Provider Settings-Access Control-Services kısmında ICMP protokolünü WAN için işaretleyerek serbest bırakmamız gerekecektir.

Bunun yanında evdeki PC'nin sürekli aynı lokal IP'i (192.168.1.1-192.168.1.5 arası) alabilmesi için, WEBCAM'in bağlı olduğu yani dış dünyadan erişilecek host PC'de network bağlantı ayarlarında TCP/IP özelliklerinde ip adresini(192.168.1.x ya da 10.x.x.x -modeme göre değişen) ,subnet mask(255.255xx)i,default gatewayi(192.168.1.1-modem LAN'ın ilk üyesi-modemin lokal IP'si) yazdığımızda olay tamam olmakta.

İş yerimizdeki PC'den Windows Media Player'de URL olarak mms://81.215.x.x:80'i girdiğimizde, evdeki PC'ye bağlı WEBCAM'in Windows Media Encoder ile 80 no'lu porttan ADSL'e gönderdiği görüntü ve sesi almak tamamen mümkün olmaktadır..

Kolay gelsin..

• "webcam xp" adlı programı deneyin arkadaşlar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.