Bildirim
evimizi internetten canlı izleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hızlı yanıt için çok teşekkürler arkadaşım. Deneyip sonucu paylaşacağım.. Saygılarımla..quote:
Orijinalden alıntı: _wireless_
Bu mesaj silindi. -
cok yararli bir bilgi ve cok kolay ve gusel anlatmissin umarim deneyincede oliur webcam alana kadar yazini sakliyim bi yerlerde sagolasin....quote:
Orijinalden alıntı: sturkbas
Hızlı yanıt için çok teşekkürler arkadaşım. Deneyip sonucu paylaşacağım.. Saygılarımla..
Alıntıları Göster
bide ben nikon dgital foto makine var webcam ozelligi yok ama kamera olrakta kullaniliyor onu nasil bilgisyarda kullanirim bielniniz var mi acaba?
-
wireless güzel yazı olmuş tebrikler ...quote:
Orijinalden alıntı: ravunos
cok yararli bir bilgi ve cok kolay ve gusel anlatmissin umarim deneyincede oliur webcam alana kadar yazini sakliyim bi yerlerde sagolasin....
bide ben nikon dgital foto makine var webcam ozelligi yok ama kamera olrakta kullaniliyor onu nasil bilgisyarda kullanirim bielniniz var mi acaba?
Alıntıları Göster -
ooo bu çok işime yarıyacak çok teşekkürler wireless -
HELAL WIRELESS NE KADAR GÜZEL OLDU Bİ DENEYEYİM BAKEMM NE OLCEKquote:
Orijinalden alıntı: C.Barkley
ooo bu çok işime yarıyacak çok teşekkürler wireless -
wireless tşk haketti...quote:
Orijinalden alıntı: SLAHS
HELAL WIRELESS NE KADAR GÜZEL OLDU Bİ DENEYEYİM BAKEMM NE OLCEK
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ravunos
cok yararli bir bilgi ve cok kolay ve gusel anlatmissin umarim deneyincede oliur webcam alana kadar yazini sakliyim bi yerlerde sagolasin....
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ravunos
evet güzel soru. kısa video çekimi yapabilen dijital fot. makinelerimizi webcam olarak kullanmak mümkünmü bilgisayara bağlıyken? deneyen bilen arkadaşlar bi zahmet....
-
bu güzel bilgi iin teşekkürler wirelessquote:
Orijinalden alıntı: öcüüüquote:
evet güzel soru. kısa video çekimi yapabilen dijital fot. makinelerimizi webcam olarak kullanmak mümkünmü bilgisayara bağlıyken? deneyen bilen arkadaşlar bi zahmet....
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: öcüüüquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: öcüüü
quote:
hayır mümkün değil yalnız webcam özelliği olan makinalar bunu yapabilir
kamera olarak kullanılabilen ve kısa yada uzun video çekip bunu
diğer bir özellik olarak yazmayan kameralar webcam olarak kullanılmaz...
-
programın turkcesını bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: Sam0!quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü
quote:
hayır mümkün değil yalnız webcam özelliği olan makinalar bunu yapabilir
kamera olarak kullanılabilen ve kısa yada uzun video çekip bunu
diğer bir özellik olarak yazmayan kameralar webcam olarak kullanılmaz...
Alıntıları Göster
mıcrosoft un sıtesınde ıngılızcesı var
bulan varmı
-
wireles sağolasın kardeşquote:
Orijinalden alıntı: fpotur
programın turkcesını bulamadım
bulan varmı
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: fpotur
bulan varmı
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: fpotur
bulan varmı
bende turkcesini bulamadim ama
biraz kurcaladim çözdüm
yapamadıysan yardim edeyim
msn yetkili@turkcell.com
-
quote:
Orijinalden alıntı: unknownartist
wireles sağolasın kardeş
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: unknownartist
wireles sağolasın kardeş
+1 bilgiler cok isime yaradi
-
Tekrar selam;quote:
Hızlı yanıt için çok teşekkürler arkadaşım. Deneyip sonucu paylaşacağım.. Saygılarımla..
Alıntıları Göster
ADSL'den IP alan PC'ler arasında uzaktan izleme çalışıyor. Ancak mms://statik_IP:80 de desem, mms://statik_IP/192.168.1.2:80 de desem "network hatası nedeni ile bağlanamama" yanıtı dönüyor, ve gözleyemiyorum. ADSL'im bir giriş şifresi soruyor olabilir mi?
-
Sunucu yanıt vermediğinden Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Dosyayı yürütmek için bir URL veya yol girdiyseniz, doğru olduğundan emin olun. Dosyayı yürütmek için bir bağlantı tıklattıysanız, bağlantı geçerli olmayabir..quote:
Tekrar selam;
ADSL'den IP alan PC'ler arasında uzaktan izleme çalışıyor. Ancak mms://statik_IP:80 de desem, mms://statik_IP/192.168.1.2:80 de desem "network hatası nedeni ile bağlanamama" yanıtı dönüyor, ve gözleyemiyorum. ADSL'im bir giriş şifresi soruyor olabilir mi?
Alıntıları Göster
mms://10.0.0.10:5555 dan giriyor ama mms://ip:5555 de boyle bir hata...
portlari actim halbuki virtual serverden
-
bende webcam ile internetten nasıl bağlantı yapıcam sorusuna cevap ararken PC net dergisinde bununla ilgili bir yazı bulmuştum.quote:
Orijinalden alıntı: _wireless_
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Orada bir yazılımdan bahsediyordu.
Webcam dog gibi ide. dog lu bişey olduğuna eminim.
bu yazılım ile internetten canlı yayın sağlanabileceği yazıyordu.
ayrıca webcam de bir hareket olduğunda sana emial bile gönderiyordu bu yazılım.
yani işyerlerini korumada kullanılabilecek bir yazılım.
tam ayrıntısını unuttum şu an
ama bunun gibi bir çok yazılım olduğunu duymuştumn
-
sadece görüntü almak istiyorsan webcam2000 programını indir. istediğin porta yönlendirme yapabiliyorsun. mesela dışardanhttp://85.25.x.x:54 dediğinde kameranı görebilirsin. min. 2 saniyede 1 yenilemeyi seç kamera 640x480 destekliyorsa büyük büyük gör görüntüyü.quote:
Orijinalden alıntı: farezehiri
bende webcam ile internetten nasıl bağlantı yapıcam sorusuna cevap ararken PC net dergisinde bununla ilgili bir yazı bulmuştum.
Orada bir yazılımdan bahsediyordu.
Webcam dog gibi ide. dog lu bişey olduğuna eminim.
bu yazılım ile internetten canlı yayın sağlanabileceği yazıyordu.
ayrıca webcam de bir hareket olduğunda sana emial bile gönderiyordu bu yazılım.
yani işyerlerini korumada kullanılabilecek bir yazılım.
tam ayrıntısını unuttum şu an
ama bunun gibi bir çok yazılım olduğunu duymuştumn
Alıntıları Göster
-
Wireless,,, iyi iş + teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: atasoykcomputer
sadece görüntü almak istiyorsan webcam2000 programını indir. istediğin porta yönlendirme yapabiliyorsun. mesela dışardanhttp://85.25.x.x:54 dediğinde kameranı görebilirsin. min. 2 saniyede 1 yenilemeyi seç kamera 640x480 destekliyorsa büyük büyük gör görüntüyü.
Alıntıları Göster
-
Sağolasin wirelessquote:
Orijinalden alıntı: Figo
Wireless,,, iyi iş + teşekkürler
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- köyde internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- superonline altyapı başvurusu
- wifi oturum açma ekranı gelmiyor
- onnet nedir
- cep magnet nedir
- zyxel modem kurulumu
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- hat takılı ama şebeke yok
- türk telekom e-sim ücretli mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X