Şimdi Ara

evimizi internetten canlı izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ADSL kullanıcısıyım ve Statik IP aldım. Evimdeki PC'de bağlı WEBCAM'im ve Microfonum vasıtası ile değişik zamanlarda internete girerek evimi gözlemek istiyorum. Nasıl yapabileceğim konusunda bilgi verecek ya da yönlendirecek arkadaşlarıma teşekkür ederim..
    Saygılarla..87

• quote:

Orijinalden alıntı: _wireless_

Bu mesaj silindi.
    Hızlı yanıt için çok teşekkürler arkadaşım. Deneyip sonucu paylaşacağım.. Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturkbas

Hızlı yanıt için çok teşekkürler arkadaşım. Deneyip sonucu paylaşacağım.. Saygılarımla..

Alıntıları Göster
    cok yararli bir bilgi ve cok kolay ve gusel anlatmissin umarim deneyincede oliur webcam alana kadar yazini sakliyim bi yerlerde sagolasin....
    bide ben nikon dgital foto makine var webcam ozelligi yok ama kamera olrakta kullaniliyor onu nasil bilgisyarda kullanirim bielniniz var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

cok yararli bir bilgi ve cok kolay ve gusel anlatmissin umarim deneyincede oliur webcam alana kadar yazini sakliyim bi yerlerde sagolasin....
    bide ben nikon dgital foto makine var webcam ozelligi yok ama kamera olrakta kullaniliyor onu nasil bilgisyarda kullanirim bielniniz var mi acaba?

Alıntıları Göster
    wireless güzel yazı olmuş tebrikler ...
  • ooo bu çok işime yarıyacak çok teşekkürler wireless
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Barkley

ooo bu çok işime yarıyacak çok teşekkürler wireless
    HELAL WIRELESS NE KADAR GÜZEL OLDU Bİ DENEYEYİM BAKEMM NE OLCEK
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLAHS

HELAL WIRELESS NE KADAR GÜZEL OLDU Bİ DENEYEYİM BAKEMM NE OLCEK

Alıntıları Göster
    wireless tşk haketti...

• quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

evet güzel soru. kısa video çekimi yapabilen dijital fot. makinelerimizi webcam olarak kullanmak mümkünmü bilgisayara bağlıyken? deneyen bilen arkadaşlar bi zahmet....

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüüü

quote:

evet güzel soru. kısa video çekimi yapabilen dijital fot. makinelerimizi webcam olarak kullanmak mümkünmü bilgisayara bağlıyken? deneyen bilen arkadaşlar bi zahmet....

Alıntıları Göster
    bu güzel bilgi iin teşekkürler wireless

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüüü

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: öcüüü

quote:

hayır mümkün değil yalnız webcam özelliği olan makinalar bunu yapabilir
    kamera olarak kullanılabilen ve kısa yada uzun video çekip bunu
    diğer bir özellik olarak yazmayan kameralar webcam olarak kullanılmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam0!

quote:

Orjinalden alıntı: öcüüü

quote:

hayır mümkün değil yalnız webcam özelliği olan makinalar bunu yapabilir
    kamera olarak kullanılabilen ve kısa yada uzun video çekip bunu
    diğer bir özellik olarak yazmayan kameralar webcam olarak kullanılmaz...

Alıntıları Göster
    programın turkcesını bulamadım
    mıcrosoft un sıtesınde ıngılızcesı var
    bulan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: fpotur

bulan varmı

Alıntıları Göster
    wireles sağolasın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpotur

bulan varmı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fpotur

bulan varmı

bende turkcesini bulamadim ama
    biraz kurcaladim çözdüm
    yapamadıysan yardim edeyim
    msn yetkili@turkcell.com

• quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

wireles sağolasın kardeş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

wireles sağolasın kardeş

+1 bilgiler cok isime yaradi

• quote:

Alıntıları Göster
    Tekrar selam;
    ADSL'den IP alan PC'ler arasında uzaktan izleme çalışıyor. Ancak mms://statik_IP:80 de desem, mms://statik_IP/192.168.1.2:80 de desem "network hatası nedeni ile bağlanamama" yanıtı dönüyor, ve gözleyemiyorum. ADSL'im bir giriş şifresi soruyor olabilir mi?

• quote:

Tekrar selam;
    ADSL'den IP alan PC'ler arasında uzaktan izleme çalışıyor. Ancak mms://statik_IP:80 de desem, mms://statik_IP/192.168.1.2:80 de desem "network hatası nedeni ile bağlanamama" yanıtı dönüyor, ve gözleyemiyorum. ADSL'im bir giriş şifresi soruyor olabilir mi?

Alıntıları Göster
    Sunucu yanıt vermediğinden Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Dosyayı yürütmek için bir URL veya yol girdiyseniz, doğru olduğundan emin olun. Dosyayı yürütmek için bir bağlantı tıklattıysanız, bağlantı geçerli olmayabir..

mms://10.0.0.10:5555 dan giriyor ama mms://ip:5555 de boyle bir hata...

portlari actim halbuki virtual serverden

• quote:

Orijinalden alıntı: _wireless_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende webcam ile internetten nasıl bağlantı yapıcam sorusuna cevap ararken PC net dergisinde bununla ilgili bir yazı bulmuştum.

Orada bir yazılımdan bahsediyordu.
    Webcam dog gibi ide. dog lu bişey olduğuna eminim.
    bu yazılım ile internetten canlı yayın sağlanabileceği yazıyordu.

ayrıca webcam de bir hareket olduğunda sana emial bile gönderiyordu bu yazılım.
    yani işyerlerini korumada kullanılabilecek bir yazılım.
    tam ayrıntısını unuttum şu an

ama bunun gibi bir çok yazılım olduğunu duymuştumn

• quote:

Orijinalden alıntı: farezehiri

bende webcam ile internetten nasıl bağlantı yapıcam sorusuna cevap ararken PC net dergisinde bununla ilgili bir yazı bulmuştum.

Orada bir yazılımdan bahsediyordu.
    Webcam dog gibi ide. dog lu bişey olduğuna eminim.
    bu yazılım ile internetten canlı yayın sağlanabileceği yazıyordu.

ayrıca webcam de bir hareket olduğunda sana emial bile gönderiyordu bu yazılım.
    yani işyerlerini korumada kullanılabilecek bir yazılım.
    tam ayrıntısını unuttum şu an

ama bunun gibi bir çok yazılım olduğunu duymuştumn

Alıntıları Göster
    sadece görüntü almak istiyorsan webcam2000 programını indir. istediğin porta yönlendirme yapabiliyorsun. mesela dışardanhttp://85.25.x.x:54 dediğinde kameranı görebilirsin. min. 2 saniyede 1 yenilemeyi seç kamera 640x480 destekliyorsa büyük büyük gör görüntüyü.

• quote:

Orijinalden alıntı: atasoykcomputer

sadece görüntü almak istiyorsan webcam2000 programını indir. istediğin porta yönlendirme yapabiliyorsun. mesela dışardanhttp://85.25.x.x:54 dediğinde kameranı görebilirsin. min. 2 saniyede 1 yenilemeyi seç kamera 640x480 destekliyorsa büyük büyük gör görüntüyü.

Alıntıları Göster
    Wireless,,, iyi iş + teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Figo

Wireless,,, iyi iş + teşekkürler

Alıntıları Göster
    Sağolasin wireless
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.