Şimdi Ara

Canlı TV ve Videoları Daha Kaliteli Nasıl İzleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar. Yeni sistem topladım. Ekran Kartım Asus Rog Strix 4090 White OC, İşlemci Amd Ryzen 7950x3d, Monitörüm Asus Rog Strix 27" 4K 160 hz 1ms 

Dostlar videoları izlerken veya Ssport gibi sitelerde maç izlerken prüzlüymüş gibi bi görüntü var 1080p yapıyorum ama  sanki 360 veya 480p de izliyormuşum gibi geliyor mesala az önce benfica maçını izlerken hangisi kerem seçemiyordum bananeyse benficadan :) Neyse dostlar yanlış yaptığım veya yapmadığım birşey mi var? Biosu son sürümüne güncelledim. Parama kıydım ama görüntüler oyun hariç çok kalitesiz.

• Görüntü ayarlarına girip çözünürlük ayarlarını kontrol et. Ekran kartını vs güncelle diyeceğim ama oyunlarda bir problem yaşamıyorum diyorsun. Aklıma ilk seçenek çözünürlük ayarın geliyor çünkü oyunların kendi çözünürlük ayarı olduğu için orada düzgün olabilir.

Eğer masaüstü çözünürlük ayarın düzgünse diğer aşamaya bak, örneğin sorunu sadece tarayıcada mı yaşıyorsun? TV programı indirip onda deneyebilirsin. Sorun tarayıcıda ise tarayıcı değiştirmek veya güncellemek ile çözmeye çalışırsın. Tv programlarında da benzer sorun varsa bu sefer windows ayarlarına yönelmek gerekiyor.

Yani demem o ki bu sorunu aşama aşama çözmek gerekir. Bir çok sebebi olabilir.

Edit: Şunu da söylemeden geçmeyeyeyim. Monitörün 27inchmiş. 1080p çözünürlük ayarın varsa en ideal boyut 24 inch olur. 1080p için 24inchten yukarısı görüntüyü bulanıklaştırır. Çözünürlük yetmez. 27inch için 2k çözünürlük ayarlaman lazım.

Bu ekrandan 27 inch için 2k çözünürlük(2560 x1440) ayarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 30 Eylül 2024; 18:52:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    5 ay önce açıldı
    Hangi TV daha iyi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.