Şimdi Ara

EVİNDE HALA SOBA KULLANAN VAR MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha geçen kurdum sobayı klima filan kurtarmıyo sobanın yerini tutmuyo

forevır kömür sobası
  • Burada henüz doğalgaz yok soba kullanıyoruz...Mudanya/Bursa
  • Köyde babaannemin evinde var.Haftada bi' kez gidiyorumKalorifer ısıtmıyor terletiyor direk.Ama sobada iliklerine kadar ısındığını farkediyorsun
  • İçinde mantar közlerdik.Hey gidi günler....
  • küçükken evimizde osba vardı o zamanlar doğalgaz yoktu ...nyse sobada oyuncak ayımın poposunu yakmıştım o ayı hala duruyor bakıp bakıp o günler geliyor aklıma doğalgaz çktı eski fantazilerimiz gitti ya kestane kızartmak vs vs
  • ulkemız halkının % 90 soba kullanıyor...
  • Bizim salonda Kalorifer görünümlü elektrik sobasi gibi birşey var. Şifonyer sanırım adi.

Diger tüm odalarda Küçük bir elektrik sobasi vardir.

Zaten Izmır ' de yaşıyoruz sadece sabah erken saatlerde sorun oluyor
  • bakın ne buldum son günlerde çıkan soba kalorifer işini adamlar ticari olarak yapıyor 200 m2 kadarda ısıtabiliyorlar
    http://www.prity-tr.com
  • Eskiden soba vardı evimizde... Bir gün biri dediki okuldan: 'Bitmiş pilleri ısıtırsan tekrar dolar.' ben de saf saf inandım buna... Koydum bütün pilleri sobaya bunlar pi patlamaya başladı birer birer...

Sobanın üstündeki tavan hep nokta nokta leke oldu. Şimdi bile o güzel arkadaşıma iyi dileklerimi yolluyorum..
  • Ben kullanıyorum öğrenciyiz nede olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleep

quote:

Orjinalden alıntı: aLli_28

Evinde soba olan biri çıkarsa emin olunki internet cafeden bağlanıyordur

evden bağlanıyorum kışın da soba yakıyoruz.. Klima o sıcaklığı vermiyor
    Antalya da kalorifer olan bina görmedim daha

Bizim okul kaloriferli hemde klimalı :P saka bi yana gercektende antalyada cogu evde kalorifer yok hep klima fln var
    biz 5 klimayla idare edioz işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 22 Aralık 2007; 2:43:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Bizde sobayı bugün yaktık çok güzel ama benim pc sobalı odada değil

Aynen
    Zatürre olacaz bigün soğuk odada pc başı beklerken
  • onun kömür maşasıyla az dayak yemedim küçükken
  • forumcak köyümüze geri dönelim moduna girmişsiniz ya daha ne diyim artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünyeli82

PEKİ KUZİNENİN NE OLDUĞUNU BİLEN VAR MI ARKADAŞLAR

tabikide
  • bizde kaloriferin üzerinde lüfer pişiriyoz o derece yani şaka bi yana sobanın tadı farklıydı ama bi odadan çıkınca bi yerlerimiz donardı ne yalan söliiim
  • napıcaksın sobayı,Mis gibi doğalgaz ve ya klima varken...Hem sobanın pisliğide çok oluyor ben uğrasamam valla
  • klima felanda var fakat soba gibi keyifli değil.. klimanın havasında nefesim daralıyor yaa.. sobayla büyüdük sobayla gideriz.. nostaljiye ve eski adetlere de çok düşkün olduğum için birazda bundan dolayı..
  • Bizde de kuzine var.Odamda klima var.Ama klimayı kapattığımda sıcaklığı hemen kesiyor.En güzeli kuzine.
  • 2 tane 9000 btu ınverter daıkın klima ile 52 metre kare alan cillop gibi ısınıyor,ne pisligi var,ne tütmesi,ne geri tepmesi,nede lodos esti dikkat konusu,yorucu degil dügmeye bas tamam,ama klima diyorum daıkın diyorum,

arçelik,vestel,demirdökü,pasific-line demiyorum,

klima diyorum daıkın diyorum,oda 30 derece oldumu oturulmaz hal alır 22-24 yeterli ama isterseniz 30 derecede yapabilirsiniz o sıcaklıga dayanırsanız tabii.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.