HAVALAR SOĞUDU VE BEN SOBAYI YAKTIM İÇERİSİ FIRIN GİBİ OLDU ŞİMDİ İNTERNETİN TADINI ÇIKARIYORUM.KALORİFER BANA BU ZEVKİ VERMİYOR HER NEDENSE
kestane yapıcan onu üstünde evde doğalgaz işte elektrik kullanıyoruz dedemlerde soba vard eskiden kışın gittiğimde yamacına otururdum gürül gürül öterdi bide o soba sıcak sıcak çok güzeldi be
VALLA KESTANEYİ DÜN KÖYDE BUZ GİBİ DERENİN İÇİNDE TOPLADIM AMA BURAYA GETİRMEK AKLIMA GELMEDİ TÜH BE
quote:
Orjinalden alıntı: ünyeli82
HAVALAR SOĞUDU VE BEN SOBAYI YAKTIM İÇERİSİ FIRIN GİBİ OLDU ŞİMDİ İNTERNETİN TADINI ÇIKARIYORUM.KALORİFER BANA BU ZEVKİ VERMİYOR HER NEDENSE
katılıyorum , soba'nın yeri başkadır :)
Evet ya özledim dedemin evinde vardı onun bambaşka bi sıcaklığı var sabahları ekmek kızartıyorduk falan
PEKİ KUZİNENİN NE OLDUĞUNU BİLEN VAR MI ARKADAŞLAR
sobanın keyfi fırınında ekmek pişerken ve o ekmeği yerken onun tadı bi başka olur köylü olanlar bilir
dedeminkide aynen böyleydi
quote:
Orjinalden alıntı: ünyeli82
PEKİ KUZİNENİN NE OLDUĞUNU BİLEN VAR MI ARKADAŞLAR
Rahmetli babaannem hep yemek yapardı odun ateşinde. Ekmek de yapardı. Hey gidi günler...
Soba keyfi başka ama soba çok yorucu oluyor ve dengesiz ısıtıyor. Sobanın etrafına bişiy koyamıyosun cehennem gibi yapıyor.
Sobanın olmadığı yerler ısımıyor.
Kaloriferle her yer güzel bir şekilde ısınıyor. Kalorifer gibisi yok bence.
soba nın zevki bir başka oluyor ustunde kestane yap kuzinesinde kumpir bide yakma derdi olmasa süper olacak kanımca
ahh arkdaşlar ya teyzemin evleri vardı bilen bilir eskişehirli olanlar osmangazi taraflarında bahçeli sobalı evleri sabah kalkınca o sobanın üstü ekmek kızartması üstüne tereyağı sürmesi gece ytarken o sobanın gürültü sesi kumpiri kestanesi heyt be gerçekden çok özledim keşke hep küçük kalsaydım
kaloriferde ekmek kızarmıyo ki
sobanın sıcaklığı başka ya
valla kanayan bi yaramızı deşmişim herkes sobayı özlemiş arkadaşlar buyurun bana gelin kestane yok ama alırız
kaloriferinde zevki var kışın cam kenarına oturup sokak lambasının ışığında düşen karları seyrederken kitap okumak çok zevklidir ama fazla oturulmuyor baş ağrısı yapayor sonra
Soba fun kılab açalım
quote:
Orjinalden alıntı: KİLLBOY
Evet ya özledim dedemin evinde vardı onun bambaşka bi sıcaklığı var sabahları ekmek kızartıyorduk falan
ya sus ağlatcan beni
özledim o günleri..
Evinde soba olan biri çıkarsa emin olunki internet cafeden bağlanıyordur
quote:
Orjinalden alıntı: aLli_28
Evinde soba olan biri çıkarsa emin olunki internet cafeden bağlanıyordur
benim ev sobalı internet evde öğretmenim ben
quote:
Orjinalden alıntı: Vaio
dedeminkide aynen böyleydi
/>
dedem de vardı çk güzel pates yapıyodu o tür sobalar