Şimdi Ara

evinde köpek besleyen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evinde köpek besleyip yaşadıkları zorlukları apartmandaki problemleri nasıl çözdükleri kanuni yükümlülükler nelerdir bunun gibi konularda birbirimize yardımcı olabilecek problem ve çözümlerini köpek cinslerini eğitim ve bakımları hakkında bildiklerinizi yazarmısınız

• arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huroncu -- 16 Mart 2011; 13:22:51 >
  • Benim bir arkadaşımın iki tane köpeği vardı. Bir gün gece bir buçukta eve geldik. Arkadaşta kaldım. Sabah uyandık. Baktık köpeklerin ikiside boş odada duruyorlar. Parkenin üzerine büyük ve küçük tuvaletlerini yapmışlar. Gecede köpeklerin osturmasından midem bulanmıştı. Koltukların üzeri hep köpek kıllarıyla doluydu. Birde köpekler orasını burasını yaladıktan sonra benim yüzümü yalamaya çalışınca bi daha sevmedim o köpekleri.
  • osturmayı ilk defa duydum ama köpek kılı doğru onun için bir şey yapılamıyor herhalde tuvalet meselesine gelince herkes alıştırmış sabah akşam dışarı çıkartıp tuvaletini yapmasın sağlanması lazım herhalde çıkartmazsanız tabi hayvan ne yapacak illaki bir yere yapacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.