Şimdi Ara

evkur.com.tr yeni yazılımcılar arıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ahahah tamam tamam öyledir aslansın sen şenol başkan, web işlerini bıraktım niye bıraktım, senin gibi pizzacı kuryeleri de bu işe girdi, tekstil atölyesinde çalışan da girdi, işletme okuyup işsiz kalan da girdi, bu işte para çokmuş diye kebapçı çırağı da girdi vs. vs., anlatabiliyor muyum yani, biz kıvırmıyoruz merak etme seviye düştükçe orda kalıp boğulmak yerine suyun sığ olduğu taraflara geçiyoruz, yazık ki bmo bile tmmob sayesinde daha yeni işe başlayan mühendis 3000 brüt altına çalışamaz maddesi ile prim yapmaya çalışıyor bu yüzden

ak seçmen zekası nedir biliyor musun, gavur amcalar ignoratio elenchi der onların yaptıklarına, o yüzden ak seçmen zekası, alakasız değil yani gayet alakalı bir mevzu
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    bak hala terbiyesizlik yapmaya devam ediyorsun gavurun ağzıyla konuşma kimin nereye atıldıgından çok sonuca bakacaksın pizzacı veya testil atölyecisi bu işi yapıyorsa senden daha iyi oldugu içindir..
    senin gibi forumlarda kuru sıkı sallayıp gavur amcalarına hayranlık duyup "ak seçmen zekası" diye aşşaglık kompleksine girmiyorlar hiç olmassa suyun sığ oldugu yere kurbaga solucun ve fareler geçer
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    tamam tamam hacı abi herkes benden daha iyi, ama en iyisi tamam anlaştık mı?

şimdi benim işim gücüm var senin gibi işsiz değilim malum, iyiler ligindeki yerine sahip çık sen hadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xalpay

bunların hepsini yapıyorum diyen aslında işini görecek kadar yapıyor olandır, uzmanlık seviyesinde mantıklı değil zaten. büyük proje bekleyenin bunu ekip dışı beklemeside büyük bir hatadır, yarın o kişinin yerini doldurmak için birini bulması gerektiğinde çok uğraşır

Bunların hespinde uzman olmak isteyen biri heralde 35'ini geçer o zaman da yaş sınırına takılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draguthleon -- 25 Şubat 2015; 10:19:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.