Şimdi Ara

evkur.com.tr yeni yazılımcılar arıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şirketin e-ticaret sitesi ile ilgili kodlamaları yapmak , ERP ile interaktif çalışacak WEB tabanlı B2B , B2C arayüzleri yazmak , WEB tabanlı raporlama arayüzleri oluşturmak.

Aranan Nitelikler
    MS Visual Studio, ASP.NET, C# konularına ileri derecede hakim,
    MS SQL Server uygulamasına hakim ve ileri derecede T-SQL bilgisine sahip ,
    HTML, CSS, JQuery, Javascript, Ajax konusunda uzman,
    MVC Platformunda Proje Geliştirmiş,
    Nopcommerce deneyimi olan,
    Tercihen ERP, CRM Konularında bilgi sahibi,
    Yazılım geliştirme süreçleri, veri mimarisi ve süreç modellemesi konularında bilgi sahibi
    Dinamik çalışma temposuna ayak uydurabilen , analitik düşünce yeteneğine sahip , sorumluluk sahibi, yaptığı işi sahiplenen.
    Erkek adaylar için askerliğini yapmış.

Tecrübe:5-10 Yıl

http://www.kariyer.net/evkur-a-s/web-master-is-ilani-i1308299/?&tmpsno=1&isaramalog=250390411&sirano=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikuyanık -- 4 Şubat 2015; 9:45:56 >

• nereden kopyaladınız la bu yazıları ?
  • onu bilmiyorumda adamlar 3 ana dalda 3 uzmanlık istiyorlar.gerçi tecrübesi olan birisi bunları içeren projelerde çalışmıştır.
    Ama maaş olarak 8-10 arası alması lazım kesinlikle
  • MS Visual Studio, ASP.NET, C# konularına ileri derecede hakim,
    MS SQL Server uygulamasına hakim ve ileri derecede T-SQL bilgisine sahip ,
    HTML, CSS, JQuery, Javascript, Ajax konusunda uzman,
    MVC Platformunda Proje Geliştirmiş,
    Nopcommerce deneyimi olan,
    Tercihen ERP, CRM Konularında bilgi sahibi,
    Erkek adaylar için askerliğini yapmış.

Tecrübe:5-10 Yıl

Bu tecrübeye bu bilgi birikimine sahip birisi evkur.com.tr için fazla :D
  • zaten bu istediklerinin ne onu bilmiyorlar bigün adamın biri yazmış bundan daha abartılı mesaj attım dedimki "kardeş bu adam olsa olsa microsoft mühendisidir siz buralarda aramayın microsofttan isteyin böyle elemanı diye " makara yaptım adam aradı ısrarla görüşelim dedi gittim ne görim adam asansörcü osuruk sitesine ufak defek düzenleme yapacak eleman arıyor dedim "üstad bu yazdıkların ne ?" ya dedi "ben onu biyerden kopyaladım yapıştırdım ne anlarım " dedi hadi bakalım gülermisin ağlarmısın ?
  • İşin uzmanlarına bir şey sorabilir miyim.Web işi 2 kısma ayrılmıyor mu?Sitenin tasarım ve kodlaması olarak.Bir kişi hem tasarımda hem yazılımda nasıl uzman olabilir?Bu ne derece mantıklıdır?Yani tasarım ayrı bir sanat,kodlama apayrı bir sanat değil mi?Nasıl böyle birini arıyorlar merak ettim açıkçası.Hem sitenin css ile tasarımını yapacak,hemde arka plan kodlamasını yapacak.

Oldu da böyle birini buldular mı minimum 10 bin lira maaş verirler herhalde
  • Back end yazacak kisinin de front end teknolojilerine hakim olmasi gerekir. Bu sebeple jquery css bilgisi sart. Hem gorsel tasarim hem de back end gelistirmesi gibi bir gorevi olmayacak Cok buyuk ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hani web form yazan adamin pek js bilmesine gerek yoktur fakat mvc yazan adamin js yi bilmesi sarttir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zamanda hepsini istiyorlar o yüzdendir kaliteli iş çıkmıyor bi yazılımcı hem c# aspnet hem css jquery html linq xml hepsini az çok bilmeli örng ben herşeyi bildigim halde işsizim burası türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

bu zamanda hepsini istiyorlar o yüzdendir kaliteli iş çıkmıyor bi yazılımcı hem c# aspnet hem css jquery html linq xml hepsini az çok bilmeli örng ben herşeyi bildigim halde işsizim burası türkiye

Yazılımla ilgili her şeyi bilip de nasıl işsiz kalıyorsun anlamadım? Çok mupara istiyorsun adamlardan?
  • draguthleon kullanıcısına yanıt
    yok ya yaş 38 mezuniyet lise deneyim yok ondan herhalde işşisizim beceri bilgi bu zamanda yetmiyor
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    Olsun... İşi biliyorsan güzel proje örneklerin de varsa her türlü iş bulursun bence. Ama gene de her şey nasip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draguthleon -- 5 Şubat 2015; 11:44:10 >
  • draguthleon kullanıcısına yanıt
    herşey nasip dogru imzamdaki siteyi ben yaptım slider lerine kadar piyasada yaptıgım sitenin yarısını yapamayan adamlar para kazanıyor bizde nasip kısmet diyorum bakalım hayırlısı
  • hata sizdeki gelip böyle saçma sapan insanların olduğu bir foruma ilan veriyorsunuz beklentiler gayet normal de tecrübe kısmı abartılı olmuş hepsi bu, 2-3 yıllık bilgi birikimine sahip bu alanda çalışan birisi rahatça yapar istenilenleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

hata sizdeki gelip böyle saçma sapan insanların olduğu bir foruma ilan veriyorsunuz beklentiler gayet normal de tecrübe kısmı abartılı olmuş hepsi bu, 2-3 yıllık bilgi birikimine sahip bu alanda çalışan birisi rahatça yapar istenilenleri

hem aspnet bilip hem "MVC Platformunda Proje Geliştirmiş" diyerek 2 farklı teknolojiyi biliyor olmak hem c# hem aspnet hem mvc hem jquery ajax html css non commerce vs.. hepsinde uzman olan kaç kişi tanıyorsun hemde senin deyiminle 2-3 senede bunları ogrenmiş ? onu da geç evkur denen firmanın eti butu belli verecegi maaş aşşagı yukarı belli herşey gün gibi ortada iken bu absürt yorumun komik olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

hata sizdeki gelip böyle saçma sapan insanların olduğu bir foruma ilan veriyorsunuz beklentiler gayet normal de tecrübe kısmı abartılı olmuş hepsi bu, 2-3 yıllık bilgi birikimine sahip bu alanda çalışan birisi rahatça yapar istenilenleri

hem aspnet bilip hem "MVC Platformunda Proje Geliştirmiş" diyerek 2 farklı teknolojiyi biliyor olmak hem c# hem aspnet hem mvc hem jquery ajax html css non commerce vs.. hepsinde uzman olan kaç kişi tanıyorsun hemde senin deyiminle 2-3 senede bunları ogrenmiş ? onu da geç evkur denen firmanın eti butu belli verecegi maaş aşşagı yukarı belli herşey gün gibi ortada iken bu absürt yorumun komik olmuş

fakülteden çıkmadan en azından son sene çoğu yerde mvc konusunda bilgi sahibi olursun, hatta proje de yaptırmaya çalışan olur jsp olsun asp.net (c#) olsun, hatta .net tarafında çoğu hocanın verdiği örnek codeplex de yer alan yılların mvc music store projesidir, okuldan çıkınca ms tarafını seçen adamların çoğu mssql/t-sql, wcf, wpf gibi şeyleri öğrenir, .net mvc tarafında da kendini ilerletir, 2-3 yıl öğrenip üzerinde çalışmak için de gayet yeterli bir süredir, haa yazılım işinde para varmış la diye bu sektöre giren alaylı kesim ise para kazanmaya başladığı an sahip olduğu bilgiyi kutsal sayar ve üzerine birşey koymadan devam edebileceğini düşünür, sonra da senin gibi şikayet eder, yaptığın siteye baktım en basiti ve neden işsiz kaldığını hala anlamamana şaşırdım ne diyeyim

quote:

nopCommerce is an open source ecommerce solution that is ASP.NET (MVC) based with a MS SQL 2008 (or higher) backend database.

Since it is open-source, nopCommerce’s source code is available free for download.

adam kabak gibi belirtiyor ki bunun kodu var zaten ve asp.net mvc ile yazılmış, evkurdaki vatandaşlar da diyor ki bunu düzenleyecek adam arıyoruz, bu kodu düzenleyebilmek ve yeni şeyler eklemek için beklentiler gayet normal dediğim gibi, evkurun eti budu meselesi değil olay, adam sana sıfırdan birşey yazacak uzmanlığa sahip olma değil koda hakim olma zorunluluğu kılıyor sadece, bu yüzden ve teklif edecekleri rakam da max 4k olacağı için 5-10 yıl tecrübe abartı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dracos -- 5 Şubat 2015; 13:58:55 >

• Dracos D kullanıcısına yanıt
    saçma sapan kompleksli ergenler gibi yazmışın 2-3 senede bu işler ögrenilse herkes web yazılımcı olurdu demmeki sana göre 5-10 senedede microsft da çalışıcak kadar bilgili olursun okuldan çıkanlar mvc yi ögrendi diyelim ki aspnet öyle 2-3 porjede ögrenilecek bişey deil ve üstüne jquery css html ajax vs.. uzmanlıgınada ekleyelim hadi hespni geçtik benim site hakkında yorum istedimmi senden konu ile ne alakası var ? yaşın kücük belli ama yinede soralım senin yaptıgın benim siteden daha iyi bi projen varmı ispatlayabilirmisin ? yaptıgın iş ne ? kaç para kazanıyordun ve en önemlisi yaş kaç ?

• benı telefonla aramışlardı. düşünmüyorum demiştim de bildiğin beni tarif ediyorlarmış.
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    aah ah şenol başkan, eyvallah 11 yaş büyükmüşsün benden ne güzel, bu yaşa gelip hala okuduğunu anlayamaman daha acı ama, ne gibi bir komplekse sahip olabilirim allahın hiç tanımadığım web tasarımcısının tekine karşı çok merak ettim şu an, klasik bir ak seçmen zeka seviyesi

ne kazandığımı ne yaptığımı söylesem bu kafa banka ekstresi koy, vergi levhanı koy, ticaret sicil gazeteni koy vs. gibi saçma sapan fanteziler üretmeye devam edecek, gene de kısaca söyleyeyim ne yapıyorum, web işlerini bırakalı olmuş 2.5-3 yıl, artık sistem geliştirme ve elektronik üzerine çalışıyorum, microcontroller ve IoT terimleri çok uzak gelebilir ama artık para burada, önüne gelen web yazılımcı olurdu demişsin ya, şöyle biraz göz gezdir forumlara anlarsın zaten, küçük kuzenim bile bu nick ile r10 da beni referans gösterip iş almaya çalışıyor, sen düşün gerisini kendi şirketim var, kosgeb ar-ge inovasyon desteği ile kurmuştum, önceleri mobil destekli otomasyon tarafında çalışırken sonrasında bir yatırım ortağı bularak tübitak 1511 tarafına girdik, gayet güzel bir şekilde yaşıyoruz, sen dert etme yani bunları, bilgisayar müh lisans, yazılım müh yükseklisansım var, yaptığım iş kısaca ben falan cv niyetine yeterli sanırım

• Dracos D kullanıcısına yanıt
    kompleksli ergen gibisin bir şeyler üretmişsin hayal dünyandan ortada icraat yok laf çok web işlerini bıraktım diye kıvırma yoluna da gitmişinde sormazlarmı senin gibi şirket sahibi büyük ustaya "ulan web le alakan yok ne şeyime ahkam kesiyorsun " diye ?
    konu ile alakası olmamasına ragmen ak seçmen zekası diye we siten kötü diye alakasız mevzulara giriyorsun sonra şirketim var inavasyon tübitak diye geyik yapıyorsun sen ilk önce adam olmayı öğren okumak veya şirket sahibi olmak arge-inavasyon destegi almak cahilligini alır ama eşşekligin baki kalır.. hadi uza bakalım şirket sahibi inavasyon desteği almış ama eşekligi baki kalmış forum üyesi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.