Şimdi Ara

EVKUR FATURALI 2. EL SATIN ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM CEP TELEFONU HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİR ARKADAŞIM EVKURDAN SENET İLE TAKSİTLİ ALMIŞ OLDUĞU CEP TELEFONUNU 2 EL OLARAK SATIN ALMAK İSTİYORUM FAKAT KAFAMI KURCALAYAN BİR KONU VAR YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

ŞAYET SATIN ALDIĞIM TELEFONUN TAKSİTLERİNİ ARKADAŞIM ÖDEMEDİĞİ TAKTİRDE EVKUR TARAFINDAN TELEFONUN KAPATTIRILMA DURUMU OLABİLİR Mİ.. EVKUR MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE TELEFONUN KALAN BORÇLARININ ÖDENMEDİĞİ TAKTİRDE İMEL YOLUYLA TELEFONUN KAPATTIRILACAĞINI İFADE ETTİ....NETTE ARAŞTIRMALARIMDA NET BİR BİLGİ YOK KİMİ KAPANIR DİYOR KİMİSİ KAPATTIRAMAZLAR DİYOR KAFAM KARIŞMIŞ DURUMDA

• oyle bir sey olacagini sanmiyorum. oyle bir sey yapmazlar, mantikli degil cunku. akadasin hakkinda hukuki surec baslar ama evkur'un bir yaptirim gucu olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

oyle bir sey olacagini sanmiyorum. oyle bir sey yapmazlar, mantikli degil cunku. akadasin hakkinda hukuki surec baslar ama evkur'un bir yaptirim gucu olmaz.

bende öle düşünüyorum fakat tereddütlerim hale geçmiş değil evkurdan telefon alıpta kapanan olmamış olacak cevap yazan yok henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynaci

quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

oyle bir sey olacagini sanmiyorum. oyle bir sey yapmazlar, mantikli degil cunku. akadasin hakkinda hukuki surec baslar ama evkur'un bir yaptirim gucu olmaz.

bende öle düşünüyorum fakat tereddütlerim hale geçmiş değil evkurdan telefon alıpta kapanan olmamış olacak cevap yazan yok henüz

Hocam gelisme var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.