Şimdi Ara

evkur oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evkurdan 1000-2500 arasi bir telefon bakiyorum hangisini onerirsiniz?.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• varsa Z2 yada G3 32lık
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkofthemoonsıde

Evkurdan 1000-2500 arasi bir telefon bakiyorum hangisini onerirsiniz?.

s5
  • G3 veya Z2 ama evkur 2000 lik telefonu 3000-3500 e verir benden söylemesi.

• Evkurdan almanı önermem en kazık fiyattan satıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evkurda 1000tl lik telefonlar 2500 tl degilmi zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Evkurda 1000tl lik telefonlar 2500 tl degilmi zaten :)

S5 i pesin fiyatina taksit yapiyorlardi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazilim icin laptop tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alma derim kardeşim. alma. leş bir yer. bazı yeni telefonlara 24 aya 200 lira koyuyolar bkz htc desire 816. sonra o da stokta yok dediler falan. ama çok nadir denk gelirsin 200 liraya genelde 400 500 geçirir.
  • Bırırkmıs bır param yok o yuzden taksıtle almayı tercıh ettım. Bırıkmıs param olsa evkur neden dıyıyımkı? Bosuna bıda 500 600 fazladan odeyeyım.

• Golda bi bak istersen hediye kartı olayı var galiba. Hediye kartını taksitlealıyorsun. O hediye kartıylada telefon alıyosun.
    Olmadı teknosa [ING] ve vatan [odeabank] dan tüketici kredisiyle alabilirsin.
  • Evkur aslinda sanildigi kadarda kötü degil..sonucta cihazi aliyorsun ilk ödemeni 1 ay sonra yapiyorsun..tabiki vade farki var direk 1500tl bir cihaza vermektense 2 yilda 2000tl vermek bence cokta mantiksiz degil..herkes nakit 1500-2000tl nakit veremez..operatörlerden daha masum bence..hele hele bazi cihazlarda pesin fiyatina 10 taksit yapiyorki bence kredi karti vs olmayanlar icin cok iyi..bunu gecersek 91 liraya g2 32gb..87 liraya note 3 neo..yine kamerasi iyi olsun dersen 87 liraya galaxy k zoom var..yok android istemem ios olsun dersen 104 liraya iphone 5c var..tabi 24 ay taksitli fiyatlar bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 16 Ağustos 2014; 14:22:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkofthemoonsıde

Bırırkmıs bır param yok o yuzden taksıtle almayı tercıh ettım. Bırıkmıs param olsa evkur neden dıyıyımkı? Bosuna bıda 500 600 fazladan odeyeyım.

Goldda hediye çeki uygulaması var
  • Goldda hediye çeki yok onun yerine odea bank kredisi mevcut GSM+tc+tutarı yazıp 8444e gönderiyorsun. Onaylanırsa alıyorsun direk. 1500 tl 12ayda 110 tl falan biniyor.

• Tabi başka çare olmayınca mecbur evkurdan alacaksın.

• S4 veya s5 e bakıcam dıgerlerını pek sevmedım gonul oneplus one ıster ama ne yapcan ıste 2 seneye ancak gelır Türkiye yeye.

• Evkura para kaptiracagina vatanda odeabank ile kredi odermis gibi odersin. Ama takipcisi olmak gerek kredi karti cikartabilirler haberin olmadan.

• ögrencı olmasam belkı olabılırdıde zaten evkurdan babamın evkur hesabıyla alcagım ıcın ben bankalara bulasmak ıstemıyorum.

• Evkurdan 3310 bile alınmaz

3310'u 300 liraya satsalar şaşırmam o derece.

• m8 al gitsin
  • darkofthemoonsıde kullanıcısına yanıt
    Babanla git zaten baban kendi uzerine alir krediyi. Kredi bitince Bankayla iliskiyi Kesersiniz. Evkura o kadar para kaptirmayin.sonucta Odeabank Faiz Koymuyor. zamaninda Bir yakinim 1400liralik Telefonu 2000liraya Almisti evkur dan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.