Şimdi Ara

EVKUR PCLERI ICIN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler öncelikli forumda yeniyim selamun aleyküm diyelim başlıyalım..çoğu kişide olduğu gibi kredi kartı olayına pek girmek istemiyorum e haliyle evkura kaldık sabah beri sizin forum orası burası dolaniyorum ordan hiç bi pc aklıma yatmadı..Ama çarede yok açıkcası..http://www.evkur.com.tr/c/54/masaüstü-bilgisayarlar bu pcler arasından birini bana öneririmisniz oyun için istiyorum.. Tabiki hiç biri tam değildir kötüdür kötünün iyisi nedir yani oradan bana bi pcyi önerirseniz minnettar olurum..

• Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum dizüstü olarakda bakabilirsiniz aralarından hanisi iyi oyun oynarsa o lazım bana tek sorun evkurdan olacak olması :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbekox61

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum dizüstü olarakda bakabilirsiniz aralarından hanisi iyi oyun oynarsa o lazım bana tek sorun evkurdan olacak olması :)

Baktım kasalara hepsi yağlı kazık alınmaz...En az 500 lira fark koymuşlar taksit muabbetine ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

Orijinalden alıntı: xbekox61

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum dizüstü olarakda bakabilirsiniz aralarından hanisi iyi oyun oynarsa o lazım bana tek sorun evkurdan olacak olması :)

Baktım kasalara hepsi yağlı kazık alınmaz...En az 500 lira fark koymuşlar taksit muabbetine ...

valla haklısın kardesim mecbur kaliyoruz ya kullaniyorlar yapacak bişey yok kredi alacağım KYKdan bu üniversite kredisi 300 lira onun bi bölümünü oraya ayırmayı düşünüyorum sen yinede özellik olarak oyun performansı açısından en iiyisini bana önerirsen sevinirim kardesim dizüstüde olur.. bu arada yorumun için tşkkrler

• Hazır pc den uzak dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

Hazır pc den uzak dur

herkes öyle diyor ama şuanki laptopum facede kasıyor nerdeyse bi yenileme yapmam lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbekox61 -- 3 Ocak 2014; 23:31:56 >
  • Sana tek diyecegim sey su evkurdan uzak dur evkur ev yıkar kurmaz.herseye iki kat fiyat cekerler politikalari o.

• quote:

Orijinalden alıntı: gibbon4071

Sana tek diyecegim sey su evkurdan uzak dur evkur ev yıkar kurmaz.herseye iki kat fiyat cekerler politikalari o.

gerçekden doğru diyorsunuz bu sizin iyi niyetli olduğunuzuda gösteriyor.. ben başka türlü pc alamam istediğim aralarındaki en iyi pcyi bana göstermeniz gerçekden çok anlamıyorum pcden ama evkurdan ürün bende almıyorum genelde kalitesiz ve pahalı ama yani fm14 ü oynayamayan bi bilgisayara sahibim :))
  • Hocam evkurdan bi çöp bile alınmaz..
  • Sende haklisin bisey diyemem ama ben senin durumunda olsam kredi kartim olmasa pc siz kalirdim ama yinede evkur gibi insanlari sömürmeye calisan biyerden zerre bisey almazdim.baska bi yol bulmaya calis

• Tamamdır beyler vallaha vazgeçirdiniz beni :D almicağım evkurdan felan pis hırsızlar.. bari beyler 750-1000Tl arası orta halli bir oyun kasası dizelim mi yani şuanki pc özelliklerim ..İntel Pentium R Duel Core Cpu T4500 2.30Ghz
    Ram: 2Gb
    Ekren kartı: mobile intel famly gibi bişe tam hatirlamiorm
    Bana bu pcden daha iyi oyun oyniiyacak en azından bi 2 katı iyi oynicak pc lazım yardım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.