Şimdi Ara

evkurdan alınmıs iphone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar evkurdan alınmıs sıfır kullanılmamıs evkur garantili alınır mı sanırım evkur paralel ithalat ama malının arkasında durur dıye dusunuyorum.bi abimizden alacam evkurdan degıl evkurun kazıkcı olmasıyla ılgılı yorum yapmayın lutfen ucuza alacam sadece garantısını merak edıyorum

• evkurdan uzak dur kardeşim onunla bağlantılı hiçbirşey alınmaz..ama tabii ki senin kararın sonuc olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoToMuchTo

evkurdan uzak dur kardeşim onunla bağlantılı hiçbirşey alınmaz..ama tabii ki senin kararın sonuc olarak..
    Hangi paralel ithalat firması tarafından garantili olduğunu öğren. Bazen Evkur sağlam firmalar ile çalışıyor. Bazende direk distribütör cihazları (örneğin;S3) satabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

Hangi paralel ithalat firması tarafından garantili olduğunu öğren. Bazen Evkur sağlam firmalar ile çalışıyor. Bazende direk distribütör cihazları (örneğin;S3) satabiliyor

Alıntıları Göster
    paralel bıle olsa karsımda evkur olacak bozulursa gotururum dıyorum cıngar falan cıkartırım fatura 2800 lira yani bsyler yaparlar.ben 1650 tlye alacam ondan cok aklımı celıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: paucan35

paralel bıle olsa karsımda evkur olacak bozulursa gotururum dıyorum cıngar falan cıkartırım fatura 2800 lira yani bsyler yaparlar.ben 1650 tlye alacam ondan cok aklımı celıyor

kardeş aklını çelecek ne var ki burda ? zaten sıfır ip5 i 1850 liraya bulabiliyorsun 2. el fiyatıda senin alacağın fiyattadır hemen hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

quote:

kardeş aklını çelecek ne var ki burda ? zaten sıfır ip5 i 1850 liraya bulabiliyorsun 2. el fiyatıda senin alacağın fiyattadır hemen hemen

Alıntıları Göster
    sıfır jelatını acılmamıs urun

• quote:

evkurdan mal alınmaz. sebepleri:
    -aldığın mal kusurlu bile olsa evkur iade almaz. yerine başka birşey al der.
    -normal fiyatının iki katına satar
    -10 taksitle alışveriş yaptın diyelim. sözleşme diye birşey imzalatırlar, aslında sözleşme filan değildir, sana tek bir senet imzalatır. sen bütün taksitlerini bitirirsin en sonunda da senedini almak için uğraşır durursun. çok riskli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

evkurdan mal alınmaz. sebepleri:
    -aldığın mal kusurlu bile olsa evkur iade almaz. yerine başka birşey al der.
    -normal fiyatının iki katına satar
    -10 taksitle alışveriş yaptın diyelim. sözleşme diye birşey imzalatırlar, aslında sözleşme filan değildir, sana tek bir senet imzalatır. sen bütün taksitlerini bitirirsin en sonunda da senedini almak için uğraşır durursun. çok riskli.

Alıntıları Göster
    evkuru şimdi aradım mallarının ithalatcı fırmadan oldugunu soyluyolar fakat genpa da olsa kvk da olsa hepsı ıstanbula gıdıp orda tamır oluyormus aynı fırmada ne kadar dogrudur acaba

• quote:

evkuru şimdi aradım mallarının ithalatcı fırmadan oldugunu soyluyolar fakat genpa da olsa kvk da olsa hepsı ıstanbula gıdıp orda tamır oluyormus aynı fırmada ne kadar dogrudur acaba

Alıntıları Göster
    1650 ye kutusu açılmamış sıfır ürün alıcaksanız ithalatcı firma garantili olsa bile alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

1650 ye kutusu açılmamış sıfır ürün alıcaksanız ithalatcı firma garantili olsa bile alınabilir.

Alıntıları Göster
    ben de ondan begendım ıste sıfır urun sadece evkur karıstırıyo aklımı..yardımlar ıcın tesekkur ederım herkese ii forumlar
  • quote:

ben de ondan begendım ıste sıfır urun sadece evkur karıstırıyo aklımı..yardımlar ıcın tesekkur ederım herkese ii forumlar

Alıntıları Göster
    hemen al kaçırma derim bende aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhansssss

evkurla ılgılı hıc hos yorumlar duymadım o yuzden almadım genpa alacagım turkcelden flan
  • Biraz daha fazla ver genpa garantili al kafan rahat olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serhansssss

evkurla ılgılı hıc hos yorumlar duymadım o yuzden almadım genpa alacagım turkcelden flan

Alıntıları Göster
    bana sorun olmadı cunku deiştirdim :Ds4 le
  • quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

Biraz daha fazla ver genpa garantili al kafan rahat olur

aynen öyle yapacagım maceraya gerek yok evkur dıye aratınca milyonlarca sıkayet gördüm :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

Biraz daha fazla ver genpa garantili al kafan rahat olur

aynen öyle yapacagım maceraya gerek yok evkur dıye aratınca milyonlarca sıkayet gördüm :)

Alıntıları Göster
    EVKUR kapısının önünden bile geçilmeyecek bir yer uzak durun

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

EVKUR kapısının önünden bile geçilmeyecek bir yer uzak durun

Alıntıları Göster
    arkadaşın ne zaman almış acaba onu merak ettim yaklaşık 5 aydır ip5 piyasada 1999 TL civarında satılıyor.
  • Fiyat cok uygun kardes satin aldigin kisiye guveniyorsan al bence garantiden pek sorun cikmaz. Millet uzak dur diye normal evkur fiyatlarindan dolayi diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 8 Mayıs 2013; 10:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Fiyat cok uygun kardes satin aldigin kisiye guveniyorsan al bence garantiden pek sorun cikmaz. Millet uzak dur diye normal evkur fiyatlarindan dolayi diyor.
    evkur biraz sıkıntılı:

o şahıs ödemeyi geciktirirse yada ödemezse,borçlunun evine adam gönderdiklerini verdikleri cihazı aldıklarını duydum,üstü kapalı tehditler vs.
    satın aldıgın kişi bunları yaparmı bilemeyiz,ödemezse evkur telefonun imei bilgisini farklı çin malı cihaza kopyalıp senin elindeki orj. cihazı klon konumuna düşürüp kapattırıyor,ben bunları evkurdan alışveriş yapıp sorun yaşamış kişilerden duydum,gerçekmi değilmi bilemem ama riske girmeyede gerek yok diye düşünüyorum,vereceğin para az buz değil az daha ekleyip 0 bile alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

evkur biraz sıkıntılı:

o şahıs ödemeyi geciktirirse yada ödemezse,borçlunun evine adam gönderdiklerini verdikleri cihazı aldıklarını duydum,üstü kapalı tehditler vs.
    satın aldıgın kişi bunları yaparmı bilemeyiz,ödemezse evkur telefonun imei bilgisini farklı çin malı cihaza kopyalıp senin elindeki orj. cihazı klon konumuna düşürüp kapattırıyor,ben bunları evkurdan alışveriş yapıp sorun yaşamış kişilerden duydum,gerçekmi değilmi bilemem ama riske girmeyede gerek yok diye düşünüyorum,vereceğin para az buz değil az daha ekleyip 0 bile alabilirsin.

Alıntıları Göster
    ooo neler neler vay arkadaş :) millet bugun sıfır turkcelden aldım kafam rahat :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.