Şimdi Ara

evlatlık arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ne evlatlıkla uraşıyosunuz :D evlenin taş gibi bi hatunla yapın 2-3 çocuk.Ben evlendim 2 hafta sonra karım hamile kaldı :D şimdi 2. nin çalışmaları içindeyiz bi yandanda dünya turunu yapıyorum. Çalışkan olun biraz :D:D hazıra konmayın
  • Ben tanımadığım bir kadından çocuk yaptım

• quote:

Orjinalden alıntı: darklifes

abi ne evlatlıkla uraşıyosunuz :D evlenin taş gibi bi hatunla yapın 2-3 çocuk.Ben evlendim 2 hafta sonra karım hamile kaldı :D şimdi 2. nin çalışmaları içindeyiz bi yandanda dünya turunu yapıyorum. Çalışkan olun biraz :D:D hazıra konmayın

Baktım benim karakter de 66 gündür tık yok
  • quote:

abi ne evlatlıkla uraşıyosunuz :D evlenin taş gibi bi hatunla yapın 2-3 çocuk.Ben evlendim 2 hafta sonra karım hamile kaldı :D şimdi 2. nin çalışmaları içindeyiz bi yandanda dünya turunu yapıyorum. Çalışkan olun biraz :D:D hazıra konmayın

HahA Doğru Söylemiş
  • 6 yaşında kız (yaprak hilgers) ilgilenenler violahilgers@windowslive.com
  • ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azerr -- 7 Haziran 2012; 11:27:40 >
  • çocuk yapmanın zararı ve yararları neler
  • zararı yok yararı çocukta 2. bir karakter gibi oluyor
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Baktım benim karakter de 66 gündür tık yok

Sen seks bildiğine emin misin kardeş.

• merhaba benim 17 aylık erkek cocuğum var geçım sıkıntısı yüzünde ayrıldık eşimle 05304964435
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner04

merhaba benim 17 aylık erkek cocuğum var geçım sıkıntısı yüzünde ayrıldık eşimle 05304964435

• allah kavuştursun
  • MRB BEN YENİ DOGMUŞ VEYA DOGACAK ERKEK VEYA KIZ FARKETMEZ EVLAT EDİNMEK İSTYRUM İLGİLENLER BNA CVP ATSN
  • 23 yaşında var olur mu
  • hort şov :D
  • mrb.ben doğacak erkek bebegmi ewlatlık wermek istyorum.zor durumda oldgum için. ewlilik dışı bi bebek.son ayımdayım.durumu iyi olanlar bana ulaşsın lütfen acil.
  • Popmundo forumu olduğundan haberiniz var dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevda09

mrb.ben doğacak erkek bebegmi ewlatlık wermek istyorum.zor durumda oldgum için. ewlilik dışı bi bebek.son ayımdayım.durumu iyi olanlar bana ulaşsın lütfen acil.

Yok artık ya
  • 17 yaşındayım 15 gündür popmundodayım en azından biraz sosyalleşmek için evlatlık olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.