Şimdi Ara

Evlatlık geldi...ama yoksa..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an kendi hesabımdan giriş yapmadım çünkü çok kişisel bilgiler yazacağım ve biliyorum ki DH forum kullanıcıları çok sıcak ve dayanışmalı bunu yıllardan beri bildiğim için size içimi döküyorum...

Ben hep tek çocuktum, hiç kardeşim olmamıştı ve kim sorarsa kaç kardeşsin diye hep tekim falan derdim...
    Hayatım yalnızlıkla geçti ewet ama yinede yalnızlığı seviyorum insan hayatı boyunca yalnız kalınca sevio ve alışıo.. Ama tabiki bende hep kardeş istemiştim ama olmadı bazen ağladığım bile olurdu.. Bu yüzden bilgisayarı kardeş belledim ve hayatımı onun üstünden kurdum.. şimdi 20 yaşındayım.. Ailemle(anne) büyük sorunlar yaşadım aslında önemli olaylar değildi(kız meselesi, söylenileni yapmamak vs...) ama annem hep çok büyütürdü.. şimdi artık bir kardeşim var ewet ewlatlık alıyorlar, aslında alındı ama şu an üstümüze geçirmedik ama 2 aydan beri bizde kalıyor.. 4 yaşında çok tatlı ve zeki bir kız çocuğu.. Bana sordular tabi alalımmı almayalım mı falan die bende madem istiyosunuz alın dedim.. o zamanlar fazla düşünmezdim ama sonrada işte ne bileyim bu yaşa kadar tek yaşamışım ve bir kız çocuğu çıkıyor birden herşey 2ye bölünüyor.. yani ailemin sevgisi, miras(maddi olarak fazla düşünmüyorum ama ne bileyim garip).. Annemle hala kavga ediyoruz ve beni çok dışladı artık.. ben üni de okuyorum bu arada..

Şimdi düşünüyorumda acaba bende mi evlatlığım??? Babayla erkek çocuğun kan grupları genelde aynı olur die biliyorum ve hayatım boyunca kan grubumu 0 RH+ bilirken(ki nüfuz cüzdanında da 0dır) rastgele A RH+ olduğunu öğrendim daha yeni(ihtiyacı olan birine kan vermeye gitmiştim dumur oldum)... Babamın ise 0 RH+ bu arada..
    Sonra annemlere hep sorardım ben neden tek çocuğum die onlarda istedik ama hiç olmadı dediler yani ne bileyim sonuçta ben olmuşum bi 2.de olabilmeli bence ama yok.. Yani ya hiç olmadı yada rastlantı.. Bu arada annemin hiç ama hiç hamilelik resmi yok?!??! Ayrıca ben ailemin istanbulda hiç oturmamasına rağmen istanbul doğumluyum!?!??(bana hep gezmeye gitmiştik orda doğum oldu dediler)

İşte arkadaşlar gerçekten çok ilginç noktalar var ve aillemin bir evlatlık alması daha öncede almış olabilme ihtimalini benim gözümün önünde büyütüyor..Ne bileyim belkide ailem başkaları yada öldüler..

Ailem şu an beni pek umursamıo hatta son ewden ayrılışımda bu sorunu(kız arkadaşımı istemiolar kesinlikle) çözmeden bidaha bu ewe adım atma bile dediler(annem dedi babam hiç karışmaz)..

İşte hikayem böle arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bazen içim içimi yiyor ve yardıma muhtaç hissediyorum kendimi..belkide ailem edindiği evlatlıktan vefa ve sevgi görmeyince yeni bir tane ihtiyacı duymuşlardır kimbilir

• Bence aileni al karşına açık açık sor evet derlersede üzelme seni büyütenler daima gerçek ailendir.
    Bu arada kan grubunda illa babanla aynı olcak diye bir şey yok.Anneninde kan grubunu alıp basit bir çaprazlama ile ihtimallere bakaiblirsin.
  • Böyle yazdın ama insan içine kurt düşürdün be!!
  • senin için zor birşey tahmin ediyorum ama bence açık açık sor yoksa seni yer bitirir bu sorun anladığım kadarı ile de öle şuan
  • konuş kardeş. ailenle ilişkiler iyice sarpa sarmadan açık açık aklındaki tüm şüpheleri anlat
  • Eğer evlatıklık olduğun ortaya çıkar ve bu senin hayatının temellerini sarsarsa kesinlikle sorma..
  • yorumlarınız için saolun ama bu sefer değilsin dediklerinde ve ne kadar saçma düşünmüşün dediklerinde bu sefer böle bişi düşündüğüm için garip hissederim kendimi belkide hastane kayıtları olmadı dna testimi yaptırsam gizlice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıdakilerin de dediği gibi git açık açık sor , asla içine atma, böyle mühim konular kafanda soru işareti olarak kalırsa sonuçta zararı kendin görüsün , unutma! senin adına üzüldüm böyle bi sıkıntın olduğu için, umarım herşey gönlünce olur...
  • ANNE VE BABANIN YATTIĞI YERDEN (YANI ONLARIN HABERI OLMADAN) SAÇ TELLERİNİ ALARAK DNA TESTI YAPTIRABILIRSIN...
    YANLIZ MASRAFLI BIR TEST BU ISTEDİĞİN...

YA NE BİLİİİM DİLEDİĞİN GİBİ YAŞA....

HANGISI SENI DAHA MUTLU EDERSE O SEKILDE TAKIL BENCE
    HEM NE FARK EDERKI???
  • annenin kan grubunun ab veya a olmasi yeterlidir
    mantik olarak babanla aynı olman gerekmez

herkesin ailesinde problemler vardir ergenlik caginda cok kavga ederler
    bende ettim bende problemler yasadim
    dislandim yalniz kaldim ama atlattim simdi ise tam tersi

yani bunlari atlacaksin cok kafana takma
    hayattan zevk almaya calis bunlar ufak ayrintilar
    gecmise donup ilerde baktiginda gulerek hatirlayacaksin

esek kadar olmussun az kalmis yani atlatmana

neyse kolay gelsin
  • arkadaşlar o kan grubuyla ilgili diil.
    örn. babam a annem b ben ab
    ama evlatlık olmadığım %99.999
    çünkü ayak yapım anneme, kaşlarım babama, burnum babama benzio. ayrıca baba tarafından tüm erkeklerin alt çene yapısı aynı.

Kan grubuna göre değerlendirmek sağlıklı sonuçlar doğurmaz. ama anne 0 baba 0 çocuk ab ise sütçünün kan tahililini yaptırmak lazım.
  • osu*uktan nem kapıyon bence
  • Bişey soracam annelik babalık demek illa kan bağı mı demek ? 20 senedir senin için çalışıyorlarsa onlar senin annen ve babandır bence..
  • haklısınız tabi bencede 20 yıl boyunca bana bakmışlar yani sonuçta tabiki anne babam ama yinede insan bi garip hisseder kendini farklı kandan olunca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.