Şimdi Ara

EVLENDİM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
6.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oha oha facede geçen biri böyle bir resim atmıştı.
    edit: tamam sen değilmişşin aynı poz aynı kıyafet renkleri :) dedim yanlışlıkla tanışıyormuyuz ne :D
    allah daim etsin bi yastıkta kocatsın
  • Günümüzde ki görücü usulü evlenme ile eski zamanlarda olan görücü usulü evlenme bir değil, aklınızdan çıkarın şu olayı artık. Çıkarın at gözlüklerinizi.
    Eskiden aileler aralarında anlaşır çocukların fikri alınmadan evlendirilirdi şuan öyle mi? Değil, şuan anne babanın yaptığı şey oğluna kızına uygun aday bulmak. Bunu annen baban da yapabilir, çalıştığın iş yerindeki bir büyüğün de.
    Geçenlerde sevdiğim bir abla güzel bir şey söylemişti, çevremdeki iyi insanları birbirleri ile tanıştırmaya çalışıyorum vesile olmaya çalışıyorum, hoşuma gidiyor demişti. Taraflar da anlaşabiliyorsa kötü birşey değil bu.
    Cahil cahil yorum yapanlar daha anasının babasının dizinin dibinden ayrılamayan ergenler, aldırış etmeyin.
    Darısı başıma.:) Mutlu mesut bir ömür dilerim.
  • Abi tebrik ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin bir yastıkta kocayın inşallah herkese nasip olmuyor böyle seven aşık olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi görücü usulü aileler de başından beri ısın içinde olduğu icin yalansız sorunsuz bir evliliğin olur o insanı maskesiz tanırsın bende görücü usulü isterdim şahsen Allah mutluluk versin daimi olsun

• Mesajlara bak

Millet ne hale gelmiş yahu herkesin içinde bir fesatlık bir fesatlık. Sizin anne babalarınız bundan hızlı evlendi. Allah güzel ve kendisine uygun bir eş çıkarmış karşısına hemen evlenmişler, mesajların %80'i imalı falan.

Boşverin hocam, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Umarım bir ömür beraber geçen hanımınızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Property of R.Star -- 6 Nisan 2016; 6:52:23 >
  • Görücü usulü evliliğe karşı olmamakla birlikte sizinki biraz acele olmuş sanki.
    Allah mutlu etsin.
  • Mutluluklar

• Hocam tebrik ederim. Allah bir yastıkta kocatsın. Akranmışız darısı benim başıma.

• Allah mesut etsin hocam.Ömür boyu mutluluklar.

• Beyler yasini sorun 13 yada 12 den gun almis diyecek demedi demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Görücü usulünü savunuyo musun ciddi ciddi ya? İki insan birbirini tanıyıp iyi anlaşmadan nasıl başkalarının yorumuna göre evlenir? Bu kadar mı boş geldim boş giderim insanısınız? Hiç mi hayallerinizi paylaşanileceğiniz birilerini aramıyorsunuz?

Ayrıca demek istedigimi hemen saptırıp kışkırtma amaclı kullanmışsın. Benim demek istedigim genelde görücü usulü evlenenlerin bi cevresi olmuyor, daha az insan gören ya da cok muhafazakar kesimden oluyorlar. O yüzden tabiki de boşanma oranının düşük olması normal. Evet bu açıdan bakıldığında iyi gibi görünüyor ama kimin ne kadar mutlu oldugunu bilemezsin. Mantıken yaklaştıgımızda bana dayatılan bir kadınla mutlu olup olamayacağım kumar gibi bir şey.

Tabi ki savunuyorum, birbirinin bokunun rengine kadar öğrenip, yaşanacak bir şey kalmadığında nikah masasına oturmak kadar saçma bir şey olamaz. Beğenmiyorsan kendin istediğin gibi evlenirsin, milletin mutluluğuna gereksiz yorumunla çomak sokma, bu güzel kardeşimizin çok güzel bir evlilik yaşayacağını umuyorum, hayırlı olsun dileğinden başka bir şey yazmayı gereksiz buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 6 Nisan 2016; 8:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stuff2

oha oha facede geçen biri böyle bir resim atmıştı.
    edit: tamam sen değilmişşin aynı poz aynı kıyafet renkleri :) dedim yanlışlıkla tanışıyormuyuz ne :D
    allah daim etsin bi yastıkta kocatsın

Hocam edit yazmışsın da mesajında edit yok

• ø kullanıcısına yanıt
    Gıcık oldum cevap yazacaktım sen zaten Marmaray gibi koymuşsun
  • Hayırlı olsun. Dikkat çeken mesajlardan birinin altını çizmek istiyorum. Birbirinizi tanımadan çocuk yapmayın ve kendinize zaman verin, en az 2 yıl
  • Bir ömür boyumutlu yaşarsınız hocam umarım.

Ben de mi görücü usulü ile evlensem acaba daha vakit var gerçi 22 yaşındayım 30'a dayanınca evlenirim belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun çabuk olmuş baya umarım mutlu olursunuz. Görücü usulü evlenenlere biraz şaşırıyorum. Ben bir insanı tanımadan etmeden birşeyleri paylaşmadan ,geceleri uykusuz yatmadan, peşinden koşmadan, tanışmak için ufuk yalanlar uydurmadan, eve onu bıraktığım için eve geç gidince evdekilerin azarını yemeden vb. birçok şeyi yaşamadan en önemlisi aşık olmadan ömür geçiremeyeceğimi düşünüyorum. Ama aileme bana kız bul desem ayağıma getirseler fenada olmaz yani gerçi bizimkilere bana kız bul ben 25 yaşıma geldim, 30 yaşıma geldim desem kız bulmazlar doktora götürürler bizim oğlanda bişey mi var niye kendi bulamıyo diye...
  • Hayırlı uğurlu olsun, umarım mutlu olur aradığını bulursun.

• Allah (cc) mutlu mesut etsin
  • Hayırdır yahu, güzel bir sille yemişsin galiba

• Gerdek nasıldı hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.