< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 10 Ekim 2016; 10:58:03 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 10 Ekim 2016; 10:58:03 > |
Mutlu mutlu yaşayın inşallah.
|
Boşananların %90'ı aşk evliliği yapmıştır. Görücü usulü evliliklerin %90'ı mezara kadar gider.
|
Aynı şeyi düşünüp, aynı şekilde hareket edip, aynı şeyi konuşup, gözünün içine bakınca aynı şeyi görüyorsan aşık olmamak içten bile değil. Sevginin değerini bilen, ihanet etmeyecek kadar sevgiye muhtaç olursa iki tarafta, kalp kırmamak için canını bile verebilecek kadar sevebiliyor |
Hayırlı olsun, Allah yuvana huzur, afiyet ve bereket versin.
|
Genel olarak ne sormak istediğinizi biliyorum, sonradan öğreneceğim bir şey yok. Her şeyi biliyorum ve her şey istediğim gibi, imkansız gibi görünüyor onu da biliyorum ama oldu işte 😀
Kısa ve net söyleyeyim, her iki tarafta her anlamda ilki yaşıyor. Şimdiye kadar kimsenin kalbini kırmadım, kimseye ihanet etmedim, kimseyi hor görmedim, kul hakkı yemedim, yalan söylemedim, şerefsizlik yapmadım, aynı şekilde biriyle tanıştım. Size göre aşk değilse bile doğru düzgün birisiyle evlendim, aşkın bir önemi var mı? Hayatım boyunca uçkur düşkünü olmadım, bundan sonra da olacak değilim. Bana göre öncelik saygı ve dürüstlüktür, bunu da bulduğumu düşünüyorum |
Hayirli olsun, mutluluk dilerim bir omur boyu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 5 Nisan 2016; 23:14:12 > |
|