Şimdi Ara

33 yaşındayım maddi imkansızlıktan evlenemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: john ciga , DambıIdor Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fabrikada asgari ücrete çalışıyorum ailemde işci,ne zaman birisiyle evlilik amaçlı görüşsem maaşı ve arabayı problem ediyorlar kirada kalacağımızı söyleyincede direk vın oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O yaştayken evlen baskısı had safhadaydı;

Kamuya atanınca “Artık sabit bir işin var evlen” dediler.
    Gelin aile apartmanında durmaz deyince hemen sıfır daire aldılar.

Mecburen önüme ilk çıkanla evlendim…

• Günümüzde kız tarafı evliliğe maddi yatırım olarak bakıyor büyük ölçüde.

• Ben bu ilişkileri anlamıyorum abi kafa patlatmaya deymez gibime geliyor. Kendini içine adayabiliceğin birşeyler bulmalısın. Evlenmen şart mı?

• Kardeş ben de 33 yaşındayım asgari ücretin epey üzerinde alıyorum ama bende de aynı durum. Annemle yaşıyorum kendi evimiz,araba da var ama olmuyor insanların beklentileri çok yüksek bu devirde. Erkek olarak ezildik resmen.

• Alıntı

metni:
    birisiyle evlilik amaçlı görüşsem maaşı ve arabayı problem ediyorlar kirada kalacağımızı söyleyincede direk vın oluyorlar

ve sen de bu kafada olan tc kızlarıyla hala evlenmeye çalışıyorsun öyle mi? kendinize hiç mi saygınız yok arkadaş ya. selam dahi vermeyin şunlara diye kaç defa söyleyeceğiz.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Napsın adam yurtdışından kadın mı ithal etsin. 😄

Tanıştıktan sonra ortaya çıkıyor zaten istekler. Benim de sırf ev mevzum net değil diye kızın biri senin zamana ihtiyacın var sanırım ben de o zaman yok dedi. İyi dedim bende ikiletmedim. 😄

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yaşım 40 ve evlenemedim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evliliğe alışveriş gibi yaklaşıyorsun, yanlış nedenlerle evlenmeyi düşünüyorsun. Böyle olunca, karşına çıkan kadın da senin gibi düşünüyor, bu alışverişten zararlı çıkacağını görüp "vın oluyor."

• Ben rus sevgilimle birlikte yaşıyorum. Sen de git oralardan bul. Maddiyatla alakası yok bunun kafayı çalıştıracaksın.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Hocam sen galiba isveç yada danimarkada yaşıyon çevrende geçim sıkıntısı, maddi kaygı yok.

• Senden ev, araba isteyen kızın evi, arabası var mı peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Ben sizin iyiliğinizi istiyorum. Yanlış sebeplerle, yanlış ilişkilere başlayıp sonra pişman olmayın, kalbiniz kırılmasın, ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalmayın istiyorum.

Konunun ülkeyle alakası yok. Her ülkede "evi, arabası yoksa birlikte olmam, hesabı ödemezse erkek değildir!" diyen kızlar var. Her ülkede maddi kaygı çeken insanlar var, her ülkede asgari ücretli çalışan var.

Evlilik bir alışveriş değildir. Evlilik eve gelince yemeğimi yapacak biri olsun, çocuğuma bakacak biri olsun sözleşmesi de değildir. Böyle evlenirseniz mutsuz olursunuz, bu kadar basit, bu kadar net.

• Turkiye'de kadinlar evliligi yatirim, sinif atlama araci olarak görüyor. Bu kafayla zaten evlenilmez. Ben biriktirdiğim parayla yurt disina gidip kari bulup getirmeyi planliyorum herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 24 Şubat 2025; 14:22:17 >
  • Kral, asgari ücret ile çalışıp kirada oturacaksan zaten hiç kimse istemez. Maddi zorluklar bir birinizi sevseniz ile ara ara aranızda problem yaşatır. Şu an zaten ortalama 3+1 evin kirası 1 asgari ücret kadar oda en azından bahsediyorum. Bu sizlerin suçu değil tabiki ama gel gelelim şu an evi olmayıp asgari ücretle çalışıp kiraya geçiçek kişiler için geçim bir hayli zor olur. Sadece kira ile bitmiyor ki, market,faturalar vs 2 asgari ücretli olup ev kirasına 1 asgari ücret gitse bile karın tokluğuna yaşarsınız bu dönemde.

• tanıştığım kadın 1 seneden önce evlilik muhabbetleri yapmaya başlayıp bi de üstüne evin var mı araban var mı mevzusuna giriyosa vın yapması gereken kişi benimdir zaten. iki insan önce evlenmeye karar verip sonra bu amaçla görüşüyosa o iş baştan sıkıntılı zaten.

bi insan "benim evlenmem lazım" diyerek birileriyle görüşmemeli, birileriyle görüşüp "benim bu kızla/erkekle evlenmem lazım" demeli. evlenmek için evlenip, düzenim olsun ayağına mutsuz bi hayat yaşamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 24 Şubat 2025; 15:0:14 >
  • Benim ev, araba var, maddi durumum da fena değil ama yine de kabul etmiyorlar. Bu işin tiple de alakası yok. Bu zamanda aklı başında ilişki yaşamak zor. Kızların kafası çok farklı çalışıyor. Evlenenler bile eşinin arkasından beğenmediklerini aleni şekilde söylüyor. Ülkede resmen kadınlar tarafından uygulanan bir evlilik terörü mevcut.

• git keyfine baksana ne evliliği rahatlık batmış herhalde

• Hocam tek çare çirkin birini bulman.

• Kardeşim bu kadar kendinizi yıpratmayın ya bu olumsuzlukla ilerlemeyin.. Sosyalleşin yada görücü usülü tanışın yani derken çevrenizde teyze veya kuzenlerden yardım alın yada oda olmadı fabrikada iyi iletişim kurduğunuz kişilerde vesile olabilir.. Bende bir ara fabrikada çalıştım :D Ablalar çöpçatan gibiydi mesela senin gibi bir arkadaşım vardı durumu senin gibi böyle diye diye gitti 40 yaşında türkmenle evlendi.. Sonra geldi bana diyor ki keşke seni dinleseydim olumsuz düşündüm hep çirkinim diye olay çirkinlikle değil iletişimle bitiyormuş dedi..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.