Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.872
Cevap
559
Favori
601.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bizde de öyle ama aileler anlaştı her şey ortak denildi.
    İnşallah artacak para ise evimize peşinat olacak...

Şu an damatlık Ds Damat terzisinde tadilatta sonrasında da kuru temizlemeye vereceğiz dediler.
    Haftaya gelince fotografını paylaşırım eğer geç olacağını düşünmezseniz...

Gömlek ve kuşak takımını ileride almayı planlıyorum.
    Normal gömlekler 30-40 iken her nasılsa damat gömleği 60-120 civarında.
    Beklemedeyim halen :)

Hepsiburada dan actifry aldım gayet uyguna geldi.
    Kırık ürün yolladılar para iadesi kabul etmeyip türlü şaklabanlıklar yaptılar.
    Kavga dövüş "müşteri memnuniyeti için size özel" diyerek aynısını sonunda yolladılar.
    Halen kargo ücreti iadesi hediye çekiymiş 2,5 ay olmasına rağmen uğraşıyorum.
    Vaktiniz bolsa o risk alınabilir ama düşmanıma bile tavsiye etmem artık hb 'yı...

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

quote:

quote:

Ds Damat ta 23 nisan indirimi varmış.
    Şahsen kaçırdığımı düşünüyorum.
    Damatlık bakan oldu mu?
    Şişirme fiyatlar mı var dı?

Ankara arcadiumda az önce baktım DS Damat damatliklar 599 tl (!).
    Haftasonuna özel yüzde kırk indirimli dediler. 360a geliyirmus.
    Her nasılsa eski sezon üründe yüzde otuz indirim olduğundan eskisezon damatliklar daha pahalıya geliyor.
    Bu yüzden içime sinmedi. Sanirim bir çeşit vatan Bilgisayar taktiği bu...
    Beklemedeyim....

tabi bi görmek lazım ama damatlık olarak fiyat çok iyi bence. markasızları 400den aşağı satmıyorlar bursa kapalı çarşıda

Ankara Nata Vega'daki Ds Damat'a gittim bugün.
    Ve damatlık işini hallettim :)
    Ceket+Pantalon'dan oluşan damatlığı 229 TLye aldım.
    Paraf ile 9 ay taksit 2 ay öteme ve %5 Parapuan.
    Düğün öncesi ve sonrası tadilat dahil.
    Kendi bedenime (48-50) ancak buldum.
    Satan kişi ile adaştık dedğine göre
    beden olarak daha küçükleri kalmış ve birkaç güne kadar kaldırılacakmış sezon sonu ürünler...

çok sevindim önemli bir ayrıntıyı da halletmişsiniz. damatlığı kız,gelinliği erkek tarafı alır bizde
    sizin adetler öyle değil sanırım.
    ama merak ettim eğer online'da varsa link atabilir misiniz? ya da caps bekliyoruz
    çok iyiye almışşınız. güle güle kullanın.

aynene damatlığı kız tarafı alır :D

• nikah sekerleri ates pahası uygun fiyatlı arayanlar icin yardımcı olabilirim
    300 tane cikolatalı badem sekeri dahil 500 tl ye yaptırdım... sizde fiyat nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetbro

nikah sekerleri ates pahası uygun fiyatlı arayanlar icin yardımcı olabilirim
    300 tane cikolatalı badem sekeri dahil 500 tl ye yaptırdım... sizde fiyat nasıl ?

bursada şık nikah şekeri+davetiyeyi uygun fiyata nerede bulunabilir?fikriniz var mı?
  • İstanbulda Eminönü Tek adres Düğün konusunda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

İstanbulda Eminönü Tek adres Düğün konusunda :)

istanbulda her şeyin kolayı ve ucuzu var zaten...ama istanbulda yaşamayan napsın istanbula sadece gidiş dönüş aradaki kar masrafını nötrlüyor zaten. gitmenin bi anlamı kalmıyor
  • quote:

Aslında bizde de öyle ama aileler anlaştı her şey ortak denildi.

Şu an damatlık Ds Damat terzisinde tadilatta sonrasında da kuru temizlemeye vereceğiz dediler.

Kavga dövüş "müşteri memnuniyeti için size özel" diyerek aynısını sonunda yolladılar.
    Vaktiniz bolsa o risk alınabilir ama düşmanıma bile tavsiye etmem artık hb 'yı...

siz de hepsiburada belasına maruz kalmışsınız... üzülmeyin herkes bi kere uğraşıyor
    ben de kulaklık mağduruydum. vakit problem değil de muhattap bulamamak,teslimatın,iadenin vs. uzaması çok sinir bozucu. ben artk takip etmiyorum hbyi. ama aslnda world puanlarla hediye çekleriyle çekici hale getiriyorlar.

damatlık fotoğrafı için de hiç bi zaman geç değildir biz henüz gezmedik, kafamızda belli bir şey yok. üstelik zahmet olmazsa kalitesi konusunda da yorum bekliyorum sizden. damat'tan hiç alışverişim olmamıştı. ama damatlığı damat'tan almak çok mantıklı gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: prisonbrk

Beyaz Eşya alacak olan arkadaşlar düşündüğü ürünlerin bir listesini çıkartıp bayiiden peşin nakit alım fiyatı alsınlar. sonra da taksitli fiyatla karşılaştırsınlar, arada ki farkla da bir led tv alsınlar

Kredi alma imkanınız varsa peşin para pazarlıkla daha düşük fiyatlara alabilirsiniz, özellikle 5-6 ay önceden alınca iyi fiyat verenler olacaktır.

hocam ikisinide sordum ben boschdan aldım geçen hafta değişmez hocam dedi bonusla 4 ay ertelemeli 12 takside aldım
  • quote:

quote:

Aslında bizde de öyle ama aileler anlaştı her şey ortak denildi.

siz de hepsiburada belasına maruz kalmışsınız... üzülmeyin herkes bi kere uğraşıyor
    ben de kulaklık mağduruydum. vakit problem değil de muhattap bulamamak,teslimatın,iadenin vs. uzaması çok sinir bozucu. ben artk takip etmiyorum hbyi. ama aslnda world puanlarla hediye çekleriyle çekici hale getiriyorlar.

damatlık fotoğrafı için de hiç bi zaman geç değildir biz henüz gezmedik, kafamızda belli bir şey yok. üstelik zahmet olmazsa kalitesi konusunda da yorum bekliyorum sizden. damat'tan hiç alışverişim olmamıştı. ama damatlığı damat'tan almak çok mantıklı gözüküyor

aynen hocam bekliyoruz damatlığı inanın aklımda hi,çbir fikir yok

• phılıps fc 9205 n11 de 500 tl nette en ucuz olması lazım.Çekler tanımlanınca umarım fiyat artırmazlar çekler tanımlanınca 400tl ye gelecek mükemmel fiyat
    link
    www.n11.com
    Elektrik Süpürgesi - Elektrikli Süpürge - n11.com
    http://www.n11.com/philips-fc9205-marathon-2200-w-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-P13167692

• quote:

bu arada nereye kime sorayım bilemedim. mutfak tezgahında şık duracak-sağlam-yılların eskitemediği standlı bir bıçak arayışındaym. türk bıçaklarının çok iyi olduğunu biliyorum. bu yüzden daha uygun fiyat ve daha güzel görünüm olmasına rağmen yabancı markalı bıçaklardan uzak duruyorum. şıkları eleye eleye bi yerlere vardım

şu anda kafamda 2 alternatif var. sitenin kapıda ödemesi de var. burdan alır mıyım bilmiyorum ama ürünler çok güzel. aryıldız daha eski-kaliteli ve bıçak işinden anlıyor. ama korkmazın siyah standlı olanı da çok çekici fiyat olarak da aynılar kararsız kaldım

https://www.alisverisyap.com/urunler/korkmaz_a501_pro-chef_bicak_seti/23758/
    https://www.alisverisyap.com/urunler/ar-yildiz_30252_6_parca_bicak_seti/24095/

marka-ürün-tecrübe yorumlarınızı bekliyorum.
    saygılar

Korkmaz'ı bilmem ama ben uzun yıllar Sürbisa kullandım, hem keskinliğiyle hem de ahşap kütüğüyle birlikte kalıplı duruşuyla beni her kullanışımda methediyor. Fiyatı yaklaşık 100 TL -->
    www.ozkanav.com
    Özkan Av -Av Malzemeleri, Balıkçılık, havai fişek, Havalı tüfek, tabanca mermisi, arıcılık malzemeleri, sanal alışveriş - tabanca - SÜRBISA BIÇAK SETİ
    http://www.ozkanav.com/shopexd.asp?id=18

Site nasıl derseniz bilmiyorum, ben aşağıdaki siteden aldım, o zamanlar en uygun fiyatı burası veriyordu :) Hiç sorunsuz 2 gün içinde kargomu aldım. Arkadaşıma da hediye ettim hatta :)
    -->http://www.e****.com.tr/index.php?productID=202853&product_slug=surbisa-eskitme-ahsapli-pimli-bicak-seti-61500-bicak-bileme-hediye

Açıkçası ben mutfağa Sürbisa dışında bıçak sokmam bu kaliteyi gördükten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: YuKCeLL_itu

quote:

bu arada nereye kime sorayım bilemedim. mutfak tezgahında şık duracak-sağlam-yılların eskitemediği standlı bir bıçak arayışındaym. türk bıçaklarının çok iyi olduğunu biliyorum. bu yüzden daha uygun fiyat ve daha güzel görünüm olmasına rağmen yabancı markalı bıçaklardan uzak duruyorum. şıkları eleye eleye bi yerlere vardım

şu anda kafamda 2 alternatif var. sitenin kapıda ödemesi de var. burdan alır mıyım bilmiyorum ama ürünler çok güzel. aryıldız daha eski-kaliteli ve bıçak işinden anlıyor. ama korkmazın siyah standlı olanı da çok çekici fiyat olarak da aynılar kararsız kaldım

https://www.alisverisyap.com/urunler/korkmaz_a501_pro-chef_bicak_seti/23758/
    https://www.alisverisyap.com/urunler/ar-yildiz_30252_6_parca_bicak_seti/24095/

marka-ürün-tecrübe yorumlarınızı bekliyorum.
    saygılar

Korkmaz'ı bilmem ama ben uzun yıllar Sürbisa kullandım, hem keskinliğiyle hem de ahşap kütüğüyle birlikte kalıplı duruşuyla beni her kullanışımda methediyor. Fiyatı yaklaşık 100 TL -->
    www.ozkanav.com
    The page cannot be found
    http://www.ozkanav.com/shopexd.asp?id=18

Site nasıl derseniz bilmiyorum, ben aşağıdaki siteden aldım, o zamanlar en uygun fiyatı burası veriyordu :) Hiç sorunsuz 2 gün içinde kargomu aldım. Arkadaşıma da hediye ettim hatta :)
    -->http://www.e****.com.tr/index.php?productID=202853&product_slug=surbisa-eskitme-ahsapli-pimli-bicak-seti-61500-bicak-bileme-hediye

Açıkçası ben mutfağa Sürbisa dışında bıçak sokmam bu kaliteyi gördükten sonra.

bu bıçaklar türk bıçağı sanırım nerede üretiliyor bi bilginiz var mı ve kaç yıldır kullanıyorsunuz? gayet sıcak geldi. ancak ikinci link açılmadı. satın almak için güvenilir bi link atabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: usluçocuk06

phılıps fc 9205 n11 de 500 tl nette en ucuz olması lazım.Çekler tanımlanınca umarım fiyat artırmazlar çekler tanımlanınca 400tl ye gelecek mükemmel fiyat
    link
    www.n11.com
    Elektrik Süpürgesi - Elektrikli Süpürge - n11.com
    http://www.n11.com/philips-fc9205-marathon-2200-w-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-P13167692

yalnız çekleri bir kerede vermiyorlar 60-40-20 gibi bi parçalı şekilde geliyor diye biliyorum. bu arada 400e olsa kaçmaz. marathondan memnun olmayan görmedim

• Konuyu takip ediyordum, öncelikle konuyu açan üyeye ve paylaşımlarıyla yardımcı olan üyelere teşekkürler. Bir sorum olacak, evlilik teklifi için nasıl bir yüzük alabilirim ve nerden alayım? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim hatta linkler ve fotoğraflarla desteklerseniz iyi olur. Bir de nelere dikkat etmeliyim, biraz heyecanlıyım da.
  • @gentleman_

bana göre 2 şekilde yüzük alabilirsin ya tek taş normal olan modellerden yada tek taş pırlanta olan modellerden
    istanbul / ümraniye yakınlarında isen tanıdık bir Kuyumcu tavsiye edebilirim

yakın değilim veya ben kendim bir yerden alayım da dersen pırlanta seçeneklerinde taş kaliteleri vardır j h I gibi bütçene uygun olanı seçersin ne kadar parlak taş o kadar pahalı demektir

sertifika olayına dikkat etmeni tavsiye ederim birde marka ürün alman sana daha farklı avantajları sunabilmektedir ilerleyen zamanlarda

normal tektaşlar 200-999 TL
    pırlanta tektaşlar 1000 TL ve istediğin fiyata kadar gidebilir :)

umarım faydalı bir yorum olmuştur. :)
  • Sevgilinizin yüzük ölçüsünü çaktırmadan alın. Zevkini öğrenin sonra bütçenize uygun olarak İstanbulda iseniz kapalı çarşı ve kuyumcu kent. Ankarada iseniz sıcak fırsatlarda foruma özel tek taş konusundaki satıcı arkadaşdan alabilirsiniz. Yüzüğün sertifikasını mutlaka alın. Sıkı pazarlık yapın. Yüzde 50 ye yakın indirim yaparlar alıcı gibi ama sürekli gözünüz kapıda olsun. Markalardan uzak durun aynı taşa çok yüksek fiyatlar çekerler. Ortalama 1000 Tl ye güzel bir tek taş alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xquba

@gentleman_

bana göre 2 şekilde yüzük alabilirsin ya tek taş normal olan modellerden yada tek taş pırlanta olan modellerden
    istanbul / ümraniye yakınlarında isen tanıdık bir Kuyumcu tavsiye edebilirim

yakın değilim veya ben kendim bir yerden alayım da dersen pırlanta seçeneklerinde taş kaliteleri vardır j h I gibi bütçene uygun olanı seçersin ne kadar parlak taş o kadar pahalı demektir

sertifika olayına dikkat etmeni tavsiye ederim birde marka ürün alman sana daha farklı avantajları sunabilmektedir ilerleyen zamanlarda

normal tektaşlar 200-999 TL
    pırlanta tektaşlar 1000 TL ve istediğin fiyata kadar gidebilir :)

umarım faydalı bir yorum olmuştur. :)

oncelikle hayirli olsun...evlilik cok zor ve cok guzel. hayat arkadasini bulanlarin sansli oldugu dusunuyorum. youtubeda bir suru evlilik teklifi videosu var. birkacini buraya eklerm:) eger satafatli bir seyler isterseniz ayrintili planlamaniz gerekecek emek+zaman+masraf ama sonucu cok guzel olr. sade bir sekilde teklif etseniz bile hanfendi cok mutlu olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Sırayla cevap da vermiş olayım, öncelikle İstanbul ya da Ankara'da yaşamıyorum. Adana'da yaşıyorum ancak farklı bir ilde üniversite okuyorum ancak okulu bitirmeme az kaldı. Muhtemelen Ağustos ayından sonra meslek sahibi oluyorum. Kafamda o kadar çok düşünce var ki bunu ancak bu durumu yaşamış olan sizler bilirsiniz. En önemlileri: ne zaman teklif edeyim, nerede teklif edeyim, nasıl bir yüzük alayım, devamında neler olacak gibi sorular. Aslında verdiğiniz cevaplar sayesinde nasıl bir şey alacağımı şekillendirmek kolay oldu, tabi ki laf arasında falan onun zevkini öğrenmek en mantıklısı. Ama zaman konusu en zor kısmı. Nasıl yapacağım ise zaten biraz mecburiyete kalmış durumda, şöyle ki. Ben ne kadar çok özenir, farklı bir evlilik teklifi arayışına girersem o kadar çok heyecanlı olurum ki bu da işimi zorlaştırabilir. Sade ancak romantik, şık bir biçimde teklif etmek hem onu mutlu edecektir, hem de bendenizin heyecanını azaltıp işimi yoluna sokacaktır. İnanın bunları yazarken bile heyecanlanıyor insan. Sizce düğünü(nikahı) 3-4 yıl sonra olması planlanan bir ilişki için evlilik teklifi erken midir? Aslında ben kararımı verdim sayılır, edeceğim. Ancak fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek yararıma olacaktır. Bir kez daha cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Sırayla cevap da vermiş olayım, öncelikle İstanbul ya da Ankara'da yaşamıyorum. Adana'da yaşıyorum ancak farklı bir ilde üniversite okuyorum ancak okulu bitirmeme az kaldı. Muhtemelen Ağustos ayından sonra meslek sahibi oluyorum. Kafamda o kadar çok düşünce var ki bunu ancak bu durumu yaşamış olan sizler bilirsiniz. En önemlileri: ne zaman teklif edeyim, nerede teklif edeyim, nasıl bir yüzük alayım, devamında neler olacak gibi sorular. Aslında verdiğiniz cevaplar sayesinde nasıl bir şey alacağımı şekillendirmek kolay oldu, tabi ki laf arasında falan onun zevkini öğrenmek en mantıklısı. Ama zaman konusu en zor kısmı. Nasıl yapacağım ise zaten biraz mecburiyete kalmış durumda, şöyle ki. Ben ne kadar çok özenir, farklı bir evlilik teklifi arayışına girersem o kadar çok heyecanlı olurum ki bu da işimi zorlaştırabilir. Sade ancak romantik, şık bir biçimde teklif etmek hem onu mutlu edecektir, hem de bendenizin heyecanını azaltıp işimi yoluna sokacaktır. İnanın bunları yazarken bile heyecanlanıyor insan. Sizce düğünü(nikahı) 3-4 yıl sonra olması planlanan bir ilişki için evlilik teklifi erken midir? Aslında ben kararımı verdim sayılır, edeceğim. Ancak fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek yararıma olacaktır. Bir kez daha cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

bizim evlilik teklifimiz gayet basit bir seramoniydi...
    ve ikimiz de çok mutlu olmuştuk. o güzel gün unutulmuyor
    ancak o zaman(tarih çok eski değil,bir yıl yeni oldu; şu anda da yoğun bir şekilde düğün hazırlığı var.) ikimizin de ne işi vardı,ne okulu bitmişti,ne hayatımız beliydi...karmançorman bir durum.huzursuzluk yaratıyor aslında iç dünyada. ama bir kere adı konduğu zaman her şey daha farklı ve olumlu oluyor. hem ilişki bazında hem de hayat gailesi açısından. fırsatları daha bir dikkatle arıyor,yakalıyorsunuz. planlar daha sağlam yapılıyor. ve arayan buluyor nihayetinde zaten iş durumuz olumluymuş. yani yolculuk emniyetsiz görünmüyor
    bana kalsa böyle güzel düşünceleriniz varsa ve kesinlikle eminseniz karşınızdaki kişiden her şey zamanla hallolur düşüncesindeyim. zira oluyor da...kendi durumumuzu da bu yüzden örnek verdim.
    en iyi zamanı hiç şüphesiz kendiniz ayarlarsınız. sizin için özel bir gün veya bir daha yakalayamayacağınızı düşündüğünz spontane bir an bile olabilir. eğer söz nişan vs. hemen düşünmüyorsanız ve bütçe uydurabilirseniz en azından mütevazi de olsa bir tektaş büyük gönül yapar
    çünkü hanımların böyle duygulara erkeklerden daha çok ihtiyacı var.o da gururla çevresine eşine dostuna önemsendiğini göstermek isteyebilir. ve bu insanoğlunun her fikri maddiyata dayandığını için sevgiliniz böyle bir insan olmasa da çevre beklentisi yüzünden boynu bükük kalsın istemezsiniz...ne yazık ki durum böyle oluyor.
    ama en azından aile arasında hemen bir söz olur vs. derseniz direkt çift yüzüklerinizi alıp da teklifinizi edebilirsiniz. bu da ayrı bir güzelik bence.
    mutlaka sık sık taktığı bir yüzüğünü yürütünbaşka türlü ölçü almak imkansiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Sırayla cevap da vermiş olayım, öncelikle İstanbul ya da Ankara'da yaşamıyorum. Adana'da yaşıyorum ancak farklı bir ilde üniversite okuyorum ancak okulu bitirmeme az kaldı. Muhtemelen Ağustos ayından sonra meslek sahibi oluyorum. Kafamda o kadar çok düşünce var ki bunu ancak bu durumu yaşamış olan sizler bilirsiniz. En önemlileri: ne zaman teklif edeyim, nerede teklif edeyim, nasıl bir yüzük alayım, devamında neler olacak gibi sorular. Aslında verdiğiniz cevaplar sayesinde nasıl bir şey alacağımı şekillendirmek kolay oldu, tabi ki laf arasında falan onun zevkini öğrenmek en mantıklısı. Ama zaman konusu en zor kısmı. Nasıl yapacağım ise zaten biraz mecburiyete kalmış durumda, şöyle ki. Ben ne kadar çok özenir, farklı bir evlilik teklifi arayışına girersem o kadar çok heyecanlı olurum ki bu da işimi zorlaştırabilir. Sade ancak romantik, şık bir biçimde teklif etmek hem onu mutlu edecektir, hem de bendenizin heyecanını azaltıp işimi yoluna sokacaktır. İnanın bunları yazarken bile heyecanlanıyor insan. Sizce düğünü(nikahı) 3-4 yıl sonra olması planlanan bir ilişki için evlilik teklifi erken midir? Aslında ben kararımı verdim sayılır, edeceğim. Ancak fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek yararıma olacaktır. Bir kez daha cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

bizim evlilik teklifimiz gayet basit bir seramoniydi...
    ve ikimiz de çok mutlu olmuştuk. o güzel gün unutulmuyor
    ancak o zaman(tarih çok eski değil,bir yıl yeni oldu; şu anda da yoğun bir şekilde düğün hazırlığı var.) ikimizin de ne işi vardı,ne okulu bitmişti,ne hayatımız beliydi...karmançorman bir durum.huzursuzluk yaratıyor aslında iç dünyada. ama bir kere adı konduğu zaman her şey daha farklı ve olumlu oluyor. hem ilişki bazında hem de hayat gailesi açısından. fırsatları daha bir dikkatle arıyor,yakalıyorsunuz. planlar daha sağlam yapılıyor. ve arayan buluyor nihayetinde zaten iş durumuz olumluymuş. yani yolculuk emniyetsiz görünmüyor
    bana kalsa böyle güzel düşünceleriniz varsa ve kesinlikle eminseniz karşınızdaki kişiden her şey zamanla hallolur düşüncesindeyim. zira oluyor da...kendi durumumuzu da bu yüzden örnek verdim.
    en iyi zamanı hiç şüphesiz kendiniz ayarlarsınız. sizin için özel bir gün veya bir daha yakalayamayacağınızı düşündüğünz spontane bir an bile olabilir. eğer söz nişan vs. hemen düşünmüyorsanız ve bütçe uydurabilirseniz en azından mütevazi de olsa bir tektaş büyük gönül yapar
    çünkü hanımların böyle duygulara erkeklerden daha çok ihtiyacı var.o da gururla çevresine eşine dostuna önemsendiğini göstermek isteyebilir. ve bu insanoğlunun her fikri maddiyata dayandığını için sevgiliniz böyle bir insan olmasa da çevre beklentisi yüzünden boynu bükük kalsın istemezsiniz...ne yazık ki durum böyle oluyor.
    ama en azından aile arasında hemen bir söz olur vs. derseniz direkt çift yüzüklerinizi alıp da teklifinizi edebilirsiniz. bu da ayrı bir güzelik bence.
    mutlaka sık sık taktığı bir yüzüğünü yürütünbaşka türlü ölçü almak imkansiz

Size de hayırlı olsun ve kolay gelsin. Mutluluklar şimdiden.

Aile arasında hemen söz olması, yüzükleri çift alma olayı nedir?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.