Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.872
Cevap
559
Favori
601.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakikaten yok mu şöyle güzel fırsatlar?

Köşe takımlarını, yatak odası takımlarını, tv ünitelerini ucuza nerden alabiliriz?

Lütfen ikea felan demeyin.

İnegöl'de önerebileceğiniz yerler neler?

Deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmourning

Hakikaten yok mu şöyle güzel fırsatlar?

Köşe takımlarını, yatak odası takımlarını, tv ünitelerini ucuza nerden alabiliriz?

Teşekkürler.

ben mondiden aldım hocam ürünleri gayet sağlam ve kaliteli istikbal ve bellonanın neredeyse yarı fiyatı ürünlerde modellerde benziyor.Hepside boydak grubunun sonuçta bitmed
    yse 5.900 tllik alışverişe 82 cm beko hd ready led tv veriyorlar
  • quote:

Hakikaten yok mu şöyle güzel fırsatlar?

Teşekkürler.

evet evet bekliyoruz arkadaşlar fırsatları üreticiler satıcılar kampanya bekliyoruz az kaldı düğüne!!!! :D:D:D:D
  • conforama magazaları hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar yenı acılmıs umranıye carrefour ıcıne fransız menseılı bır fırma guzel oturma grupları var fıyatlarıda gayet ıyı tecrubesı olan varmı arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

conforama magazaları hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar yenı acılmıs umranıye carrefour ıcıne fransız menseılı bır fırma guzel oturma grupları var fıyatlarıda gayet ıyı tecrubesı olan varmı arkadaslar

Ben bu hafta gidip masa aldım. oturma grupları için vs bir şey söyleyemeceğim sonuçta zevk meselesi. Biz klasik bir yemek masası istemiyorduk ve tam aradığımız gibi bi masa ve kitaplığı conforamada bulduk fakat diğer şeyler için aynı şeyleri söyleyemeyeğim. Örnek köşe takımları bize aşırı küçük geldi. Sonuç olarak bi gidip görmek lazım. Ikea'dan kalite olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ürünlerinde genelde mdf kullanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmourning -- 29 Haziran 2013; 19:18:39 >
  • Bir de evlenme modundaki arkadaşlar mobilya, yatak odası vs gibi şeyler aldığında buraya şurdan aldım vs yazarsa hepimiz için yararlı olur diye düşünüyorum. Örneğin buraya geçen birisi Conforama yazdı, gittik masa ve kitaplık aldık oradan. Böyle böyle bitirelim şu eşya işini arkadaşlar :)
  • Ikea'da satılan koltuk ve mobilyalara benzer modelleri bulamadım arkadaşlar koskoca İstanbul'da
  • quote:

Bir de evlenme modundaki arkadaşlar mobilya, yatak odası vs gibi şeyler aldığında buraya şurdan aldım vs yazarsa hepimiz için yararlı olur diye düşünüyorum. Örneğin buraya geçen birisi Conforama yazdı, gittik masa ve kitaplık aldık oradan. Böyle böyle bitirelim şu eşya işini arkadaşlar :)

Hocam güle güle kullanın aldığınız ürünlerin görselini bizimle paylasabilirseniz bizim icinde fikir olmuş olur.
    Bu arada mobilya ısı icin iyi bir imalatci buldum beğendiğim bir koltuk grubunu ona yaptıracağım muhtemelen sonucu burdan size paylaşırım en azından istanbulda ikame edenler burda yaptirabilirler ayrıca yine bu imalatcinin ürün verdigi koala grubu yatak odası yemek takımı ve tv ünitelerini bugun göreceğim beğenirsem bunlarıda burdan almayı planlıyorum.bu arada koala markası konusunda fikri olan varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Bir de evlenme modundaki arkadaşlar mobilya, yatak odası vs gibi şeyler aldığında buraya şurdan aldım vs yazarsa hepimiz için yararlı olur diye düşünüyorum. Örneğin buraya geçen birisi Conforama yazdı, gittik masa ve kitaplık aldık oradan. Böyle böyle bitirelim şu eşya işini arkadaşlar :)

Hocam güle güle kullanın aldığınız ürünlerin görselini bizimle paylasabilirseniz bizim icinde fikir olmuş olur.
    Bu arada mobilya ısı icin iyi bir imalatci buldum beğendiğim bir koltuk grubunu ona yaptıracağım muhtemelen sonucu burdan size paylaşırım en azından istanbulda ikame edenler burda yaptirabilirler ayrıca yine bu imalatcinin ürün verdigi koala grubu yatak odası yemek takımı ve tv ünitelerini bugun göreceğim beğenirsem bunlarıda burdan almayı planlıyorum.bu arada koala markası konusunda fikri olan varmı acaba?

Ürünü henüz teslim almadım. Çarşamba gelecek fakat yeni eve ekim'de geçeceğimiz için şimdiden monte etmeyeceğiz, düğüne yakın ben bi ara gider kurarım artık.

Bizim aldığımız masa şu online katalogun içerisinde var:http://www.conforama.com.tr/Content/Catalog/20haziran10temmuz/

Sayfa 12'deki ayakları cam olan masa. Görselde pek belli olmuyor ama oraya gidince gördük tam istediğimiz gibi bir modeldi. Yalnız sandalyelerini almadık çünkü aşırı pahalıydı, onları sonra başka bir yerden bakacağız artık.

Kitaplık ise katalog sayfa 8'deki 229 lira olan.

Koltuk grubunun fotoğraflarını da bekliyoruz. Biz de önümüzdeki hafta İnegöl'e gitmeyi düşünüyoruz. Oradan da bir şeyler çıkarsa buraya yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Site konusunda bilgim yok ama
    SCHAFER NEO CLASSIC DÜDÜKLÜ TENCERE SİYAH 6 lt 87,5 TL
    link
    Bana uygun gibi geldi..

Schaffer önermiyorum. Set almıştık rezalet...

Beyaz eşyada bosch alacağız kardeşim için. Genelde bosch da fiyatlar sabit gibi her nereye gittiysem aynı fiyatı verdi.
    Önereceğiniz yer kampanya vs var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merzer -- 2 Temmuz 2013; 15:07:05 >
  • tecrübe paylaşımınız için çok teşekkürler
  • Arkadaşlar bugün itibariyle koltuk siparişimi verdim çok aradım taradım neredeyse mobılyanın ansıklopedısını yazacak kadar bılgı edındım bır kısmı bılgı kırlılıgı bır kısmı gerçek bilgi ama sonuç olarak şunları ögrendim
    1-Herkesin de ortak kanısı büyük firmaların reklam kokan hareketlerine rağmen eger işinde çok iyi profesyonel bir imalatcıya denk gelırsenız istediğiniz herşeyi en kaliteli malzeme ile en ucuza yaptırabilirsiniz
    2-Hiç kimse ayranım ekşi demiyor kimisi kaz tuyune dolama elyaf diyor kimisi kus tuyu diyor kimisi kırpıntı sünger diyor kim ne tutturursa artık her denilene inanmayın gereksiz bilgi kirliliğine maruz kalmayın.
    Koltuk konusunda uzun yıllar hizmet veren haftada 30 yakın koltuk gurubu ıle magazalara koltuk ureten 3 katlı ımalathanesınde 30 a yakın personel ıle hızmet veren LORD MOBILYA SANAYI TIC. i Herkese oneririm.Gezdim gordum konuştum bana referans olarak bu fırma ıle baglantıya gectım ve geçtıgıme de çok mutlu oldum.Sahibi Ali UÇAR genç dinamik ve işinin uzmanı biri herseyi en ince detayına kadar araştırdım begendıgım koltuk gurubunu sungerı kumasın kalıtesıne kadar bızzat secıp verdım aynı modelı daha kalıtesız sunger ve kumasla cok daha pahalıya satan fırmalara ınat kalıteyı ucuza alma ımkanım oldu içime sindi açıkçası. Yapı itibari ile kaliteyi ucuza almak için çok araştırım içime sindi ve burdan herkese paylaşmak istedim.Evlilik oncesınde kimsenın parasının boşa gitmesini istemem malum hepimiz zorlanarak bu sureci geçiyoruz ama kaliteyi ucuza almak imkanımız varsa herkes mutlaka bunu paylasarak refere ederek ancak basarabılır.Sıze gonul rahatlıgı ıle fırma bılgılerını verıyorum mutlaka ugrayın Alı bey ın bır cayını ıcın dediklerimi bizzat goruceksınız.Bu arada en yakın zamanda koltuk gurubumun resmınıde paylasacagım sızınle.Bunun dısında merak ettgınız bırsey olursa seve seve paylasırım.Sımdılık bu kadar:=)serkan

LORD KOLTUK MOBILYA
    ALI UCAR
    Modoko nato yolu cad.y. dudullu umranıye istanbul
    0216 540 56 48
    0554 499 39 53

• crazydentist kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim kardeşim çok makbule geçti gerçekten. Senin de dediğin gibi bu dar günlerı böyle böyle atlatacağız :)
  • quote:

çok teşekkür ederim kardeşim çok makbule geçti gerçekten. Senin de dediğin gibi bu dar günlerı böyle böyle atlatacağız :)

rıca ederım ne demek.oturma gurubu dusunen her arkadas mutlaka ugrasın
  • Arkadaşlar kararsız kaldım açıkcası beyaz eşya konusunda; bosch arçelik arasında gidip geliyorum. Kimi arçeliğin iyi ürün olduğunu ( servis ağı, kalite, fiyat :) ), kimisi ise bosch un daha iyi olduğunu söylüyor. Miele yi duydum çok iyi dediler ama servis ağında sıkıntı var diye biliyorum. o yüzden hem kullanan hemde bilgi sahibi olan arkadaşların fikirlerine danışmak istedim.
  • beyaz eşya olarak benim ilk tercihim samsung olacak sonra bosh ve simens aynı ürün zaten ikisinden biri olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ram10

Arkadaşlar kararsız kaldım açıkcası beyaz eşya konusunda; bosch arçelik arasında gidip geliyorum. Kimi arçeliğin iyi ürün olduğunu ( servis ağı, kalite, fiyat :) ), kimisi ise bosch un daha iyi olduğunu söylüyor. Miele yi duydum çok iyi dediler ama servis ağında sıkıntı var diye biliyorum. o yüzden hem kullanan hemde bilgi sahibi olan arkadaşların fikirlerine danışmak istedim.

ailem arçelik kullanıyor ben bosch aldım evime gayet kaliteli sağlam özellikli geldi bosch tabi tercih meselesi. Servis konusunda ikisinde de sıkıntı çekmezsiniz 5 bin nüfuslu ilçedeyim arçelik beko bosch siemens vestel servisleri var ama bir miele bir samaung bir lg yok taşrada bile bosch arçelik beko servisleri bence aynı yani sıkıntı yok. Ama ailem kullandığı için söylemeden edemeyeceğim arçeliğin beyaz eşyalarında sıkıntı yok ama küçük ev aletleri bildiğin çöp! Ütü desen fön makinası süpürge telsiz tel. desen özelliksiz kalitesiz tam çin malı çoğu bozuldu üti güya en iyisi buharı sıfır telszi bi senede bozuldu falan. Ama boshun küçük ev aletleride iyi
    karar senin kardeş yuva kuruyoruz oturdum yazdım üşenmeden telefonumdan sevaba gireyim bi kardeşime yardım edeyim diye paranı çöpe atma yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

rıca ederım ne demek.oturma gurubu dusunen her arkadas mutlaka ugrasın

ne ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

quote:

Arkadaşlar kararsız kaldım açıkcası beyaz eşya konusunda; bosch arçelik arasında gidip geliyorum. Kimi arçeliğin iyi ürün olduğunu ( servis ağı, kalite, fiyat :) ), kimisi ise bosch un daha iyi olduğunu söylüyor. Miele yi duydum çok iyi dediler ama servis ağında sıkıntı var diye biliyorum. o yüzden hem kullanan hemde bilgi sahibi olan arkadaşların fikirlerine danışmak istedim.

ailem arçelik kullanıyor ben bosch aldım evime gayet kaliteli sağlam özellikli geldi bosch tabi tercih meselesi. Servis konusunda ikisinde de sıkıntı çekmezsiniz 5 bin nüfuslu ilçedeyim arçelik beko bosch siemens vestel servisleri var ama bir miele bir samaung bir lg yok taşrada bile bosch arçelik beko servisleri bence aynı yani sıkıntı yok. Ama ailem kullandığı için söylemeden edemeyeceğim arçeliğin beyaz eşyalarında sıkıntı yok ama küçük ev aletleri bildiğin çöp! Ütü desen fön makinası süpürge telsiz tel. desen özelliksiz kalitesiz tam çin malı çoğu bozuldu üti güya en iyisi buharı sıfır telszi bi senede bozuldu falan. Ama boshun küçük ev aletleride iyi
    karar senin kardeş yuva kuruyoruz oturdum yazdım üşenmeden telefonumdan sevaba gireyim bi kardeşime yardım edeyim diye paranı çöpe atma yani

Eyvallah kardeşim, tam düşündüğüm ve öncesinde duyduğum şeyleri söyledin aslında. Dediğin gibi arçelik beyaz eşya da hem uzun ömürlü hem kaliteli hemde servis anlamında destekleri çok güzel fakat küçük ev aletlerinde aynı şeyi söylemek mümkün değil. Ben de bosch diyordum senin gibi ama yeni evlenen bir arkadaşım var, o aldı dolaptan gece ses mes geliyor pek memnun değilim dedi o olay biraz soğuttur gibi oldu açıkcası. Birde arçeliğe yakınlaşmama sebep bir olay oldu ; bir akrabamın dolabının ön tarafı ufaktan çizildi, garantisi vardır çağırdılar servisi buzluk kapısını komple değiştirdiler :) Ve ben bu tarz olayları çok duydum, servis anlamında iyi derken bunu kastediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

quote:

Eyvallah kardeşim, tam düşündüğüm ve öncesinde duyduğum şeyleri söyledin aslında. Dediğin gibi arçelik beyaz eşya da hem uzun ömürlü hem kaliteli hemde servis anlamında destekleri çok güzel fakat küçük ev aletlerinde aynı şeyi söylemek mümkün değil. Ben de bosch diyordum senin gibi ama yeni evlenen bir arkadaşım var, o aldı dolaptan gece ses mes geliyor pek memnun değilim dedi o olay biraz soğuttur gibi oldu açıkcası. Birde arçeliğe yakınlaşmama sebep bir olay oldu ; bir akrabamın dolabının ön tarafı ufaktan çizildi, garantisi vardır çağırdılar servisi buzluk kapısını komple değiştirdiler :) Ve ben bu tarz olayları çok duydum, servis anlamında iyi derken bunu kastediyorum.

o buz kırma sesini bende duydum genelde low frost dolaplarda olduğunu söylediler ben daha kullanmadım evi kurdum düğünden sonra işte kullanıcam. Ama tavsiyem önce bir gidin bosch mağazasına sonra birde gidin arçelik mağazasına büyük ihtimalle yenge geri sizi bosch mağazasına getirecektir.Çünkü hakkaten kalite farkı bence var.
    Zaten taşımada kurulumda sıkıntı çıkarsa birçok firma değiştirir hocam onu yapmak zorundalar yani hatta eşşek gibi yapmak zorundalar öyle diyeyim ;)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.