Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.872
Cevap
559
Favori
601.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mobilya da gidip görmesem de sitesinden incelediğim kadarıyla berkemobilya uygun gibi
  • Ram10 kullanıcısına yanıt
    Hocam Bosh-Simens-Profilo marka no-frost buzdolaplarda buz kırma özelliği diye bişey var, gündüz pek duyulmasa da gece rahatsız edebiliyo. Diğerlerine göre artı bi özellik, senin arkadaş kafaya takmasın.
  • zetbro Z kullanıcısına yanıt
    İyi günler
    örnek var mı acaba
    ve fiyat konusunda bilgi verirseniz sevinirim
  • Evlenecek arkadaslar, İzmit civarı özel gunlerinizde uygun fiyatlı fotograf-video ve dıs mekan cekimi konusunda yardımcı olurum. Merak ettikleriniz ve fiyat icin pm atabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikah düğün davetiyesi seçimini yaptık.
    Ankara için fiyatta yardımcı olacak bilgi paylaşacak forumdaş var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Nikah düğün davetiyesi seçimini yaptık.
    Ankara için fiyatta yardımcı olacak bilgi paylaşacak forumdaş var mıdır acaba?

Forum da bu konu vardı, fiyat incelemesi yaptıysanız, bununla karşılaştırma yapabilirsiniz. Sonra yorumunuzu da eklerseniz, biz de yararlanırız.

http://forum.donanimhaber.com/m_75548125/f_//tm.htm
  • bursa da olan arkadaşlar için kesinlikle ve kesinlikle inegöl ü tavsiye etmiyorum.
    İnegöl deki mobilya fuarı dahil pek çok mağazayı gezdik ne güzel bir takım bulabildik ne de uygun fiyatlar vardı.İnegöl artık eskisi gibi değil, fiyatlar çok pahalı, basit ve sıradan ürünler üretiliyor. Koskoca mobilya fuarında bir tane ürün beğenilmez mi !!!
    Ben tüm mobilyalarımı Bursa'da bir mağazadan aldım ve çok memnunum. İsterseniz klasik isterseniz modern çizgide ürünleri var ve fiyatları da çok uygun.
    Büyük markalarda bulabileceğiniz pek çok model ve fazlası yarı fiyatından daha uyguna aldık.
    İlgilenen arkadaşlar pm den mağaza ismini verebilirim.
    Düğünü yapacak tüm arkadaşlara hayırlı mutlu bir hayat dilerim.
  • Arkadaşlar bizde Adana dan salon takımı alıcağız sağlam bir yer var mı bildiğiniz, bu takım hem yatmalık hem oturmalık olacak, malum çok odalı bir evimiz yok o yüzden sağlam olması önemli
  • ev almak isteyen arkadaşlar konut kredisi çekeceklerse aşağıdaki siteyi ziyaret etmelerini tavsiye ederim..

ÜCRETSİZ 15 bankadan sizin adınıza aylık ödeme tutarınıza göre kredi teklifi hazırlıyor.....

www.ev-konutkredisihesaplama.blogspot.com
  • Evlenecek arkadaşlara bir tavsiye de ben vereyim. Gerçi pek tutulacağını sanmıyorum ama.... Buzdolabınızı NoFrost almayabilirsiniz. Neden? Çünkü 1. elektrik masrafı daha fazla oluyor 2. Nofrost olmayan buzdolaplarında da öyle aman aman bir karlanma olmuyor. İncecik bir buz tabakası oluşuyor. Ben on yıllık evliyim. Arçeliğin normal buzdolabını almıştık hala kullanıyoruz. Arkadaşların elektrik faturalarını görünce aşağı yukarı ayda 20-30 tl civarında tasarrufunuz olabilir. Temizlik konusuna gelincede, öyle eskisi gibi karlanma olmadığı için 6 ayda bir fişi çekip temizlik yapmak yeterli olmaktadır.
    Allah hepinizi tamamına erdirsin diyelim...
  • Ben de forumdan tavsiye istemistim ama sagolsun burnu havada insanlar es gecmisti. Benim gibi sikinti ceken varsa kesinlikle Sharp buzdolabi oneririm. Hayatimda denedigim en iyi buzdolabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematiqci kullanıcısına yanıt
    tchiboya bak. süper kaliteli ve ucuz nevresim takımları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ram10

quote:

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

quote:

Orijinalden alıntı: Ram10

Arkadaşlar kararsız kaldım açıkcası beyaz eşya konusunda; bosch arçelik arasında gidip geliyorum. Kimi arçeliğin iyi ürün olduğunu ( servis ağı, kalite, fiyat :) ), kimisi ise bosch un daha iyi olduğunu söylüyor. Miele yi duydum çok iyi dediler ama servis ağında sıkıntı var diye biliyorum. o yüzden hem kullanan hemde bilgi sahibi olan arkadaşların fikirlerine danışmak istedim.

ailem arçelik kullanıyor ben bosch aldım evime gayet kaliteli sağlam özellikli geldi bosch tabi tercih meselesi. Servis konusunda ikisinde de sıkıntı çekmezsiniz 5 bin nüfuslu ilçedeyim arçelik beko bosch siemens vestel servisleri var ama bir miele bir samaung bir lg yok taşrada bile bosch arçelik beko servisleri bence aynı yani sıkıntı yok. Ama ailem kullandığı için söylemeden edemeyeceğim arçeliğin beyaz eşyalarında sıkıntı yok ama küçük ev aletleri bildiğin çöp! Ütü desen fön makinası süpürge telsiz tel. desen özelliksiz kalitesiz tam çin malı çoğu bozuldu üti güya en iyisi buharı sıfır telszi bi senede bozuldu falan. Ama boshun küçük ev aletleride iyi
    karar senin kardeş yuva kuruyoruz oturdum yazdım üşenmeden telefonumdan sevaba gireyim bi kardeşime yardım edeyim diye paranı çöpe atma yani

Eyvallah kardeşim, tam düşündüğüm ve öncesinde duyduğum şeyleri söyledin aslında. Dediğin gibi arçelik beyaz eşya da hem uzun ömürlü hem kaliteli hemde servis anlamında destekleri çok güzel fakat küçük ev aletlerinde aynı şeyi söylemek mümkün değil. Ben de bosch diyordum senin gibi ama yeni evlenen bir arkadaşım var, o aldı dolaptan gece ses mes geliyor pek memnun değilim dedi o olay biraz soğuttur gibi oldu açıkcası. Birde arçeliğe yakınlaşmama sebep bir olay oldu ; bir akrabamın dolabının ön tarafı ufaktan çizildi, garantisi vardır çağırdılar servisi buzluk kapısını komple değiştirdiler :) Ve ben bu tarz olayları çok duydum, servis anlamında iyi derken bunu kastediyorum.

evdeki süpürge, çamaşır, bulaşık, buzdolabı, saç kurutma hepsi bosch. yalnızca buzdolabından şikayetçiyim ses yaptığı için.
    o da önceleri yoktu ama son zamanlarda arttı geceleri sessiz olunca can sıkıyor, gündüz pek belli olmuyor.

bende senin gibi düşünüyordum almadan önce, arçelik ve bosch mağazalarını gezince görsel olarak bosch daha güzel geldi ve aldık. diğer ürünlerde hiçbir problem çıkmadı, inş.da çıkmaz.

hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Ben de forumdan tavsiye istemistim ama sagolsun burnu havada insanlar es gecmisti. Benim gibi sikinti ceken varsa kesinlikle Sharp buzdolabi oneririm. Hayatimda denedigim en iyi buzdolabi.

Hocam ne açıdan acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Ben de forumdan tavsiye istemistim ama sagolsun burnu havada insanlar es gecmisti. Benim gibi sikinti ceken varsa kesinlikle Sharp buzdolabi oneririm. Hayatimda denedigim en iyi buzdolabi.

Hocam ne açıdan acaba?

Fiyat ve kalite olarak. 1500-1600 arasi satiliyor, benim elektrik faturama cok az etkisi oldu. Malzemesi cok cok kaliteli, bir tek samsungta hissettigim o ferahlik hissini veriyor. Meyve ve sebzeler kesinlikle curumuyor filtresi sayesinde, buzdolabinda en ufak koku yok. Zaten teknosalarda var galiba bir tane sharp buzdolabi gorurseniz inceleyin ne demek istedigimi anlayacaksiniz.

Buz kirma sesine gelince yalan yok ilk aylar mutfagin yanindaysam duyuyordum arada bir ancak su anda hic ses yok. İyi ki Sharp almisim diyorum. Nazar degmesin.

Bir de benimkinin garantisini iklimsa sagliyor, o kisim ilginc geldi. Kendi servisi olur zannediyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sürgülü gardırop alıcam yakın zamanda alan varsa yada hesaplı gördüğünüz filan tavsiye bekliyorum
  • Ankastreler hakkında bilgisi olan var mı?
    Mesela hazzetmesem de hb da envayi çeşit var:
    Hangi marka değil de modeller f/p açısıdan iyidir?
  • biz mobilyalarımızı kilimden aldık şimdilik çok memnunuz hepsinden . oldukça kaliteli çıktı. fiyat olarak aşırı bir avantajlı değildi ama içimize sindi ve tuttuğumuz evin yanındaydı.

yemek odası(masa+6 sandalye) ürün bu[gallery2]/4/

yatak odası (bazalı karyola+başlık+tam ortopedik yatak +2 adet komodin+aynalı şifonyer+sürgülü gardrop)
    yatak odası tam olarak buhttp://www.sevalmobilya.com.tr/yeniresimler/Hitit%20Yatak%20Od_70.jpg
    yatak linki ise bu[gallery2]/0/
    başucu lambaları dokunmatik,gardrop altından ve lambadaki lambalar led ve aynı renk, gardropta gizli kasa bölmesi var.

oturma grubu (2adet tekli berjer+2 adet 3 lü açılabilen koltuk takımı)
    ürünün linki bu[gallery2]/2/

ve 4lü zigon hediye verdiler. 7.400tl tuttu hepsi

satın almayı düşünen arkadaşlara belki bir fikir olur. ikeadan düşünüyorduk ancak aracımız yok. kargo tam bir kazık haline dönüşüyor böyle olunca. fiyat olarak da aşağı yukarı aynıydı. dediğim gibi içimize sindi. hiç pişmanlık yaşamadık. herkese kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 27 Ağustos 2013; 19:43:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

biz mobilyalarımızı kilimden aldık şimdilik çok memnunuz hepsinden . oldukça kaliteli çıktı. fiyat olarak aşırı bir avantajlı değildi ama içimize sindi ve tuttuğumuz evin yanındaydı.

yemek odası(masa+6 sandalye) ürün bu[gallery2]/4/

yatak odası (bazalı karyola+başlık+tam ortopedik yatak +2 adet komodin+aynalı şifonyer+sürgülü gardrop)
    yatak odası tam olarak buhttp://www.sevalmobilya.com.tr/yeniresimler/Hitit%20Yatak%20Od_70.jpg
    yatak linki ise bu[gallery2]/0/
    başucu lambaları dokunmatik,gardrop altından ve lambadaki lambalar led ve aynı renk, gardropta gizli kasa bölmesi var.

oturma grubu (2adet tekli berjer+2 adet 3 lü açılabilen koltuk takımı)
    ürünün linki bu[gallery2]/2/

ve 4lü zigon hediye verdiler. 7.400tl tuttu hepsi

satın almayı düşünen arkadaşlara belki bir fikir olur. ikeadan düşünüyorduk ancak aracımız yok. kargo tam bir kazık haline dönüşüyor böyle olunca. fiyat olarak da aşağı yukarı aynıydı. dediğim gibi içimize sindi. hiç pişmanlık yaşamadık. herkese kolay gelsin

sadece yatak odası 9000 tuttu.

• Arkadaslar aydınlatma için İstanbul da Anadolu yakasında onereceginiz yerler varmidir henüz lamba olayını tamamlayadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.