Şimdi Ara

Evleneli 8 sene oldu, Eylül Hanım 1.sınıfı bitirdi... [SS] Güncellendi...- (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
3
Favori
14.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Konunun ilk halinde eşimle resmimiz vardı, arkadaşlar haklı olarak uyarınca kaldırmıştım. Birbirimizi lise yıllarında tanıyorduk ama iletişimimiz yoktu. Sonrasında aileler arasında tanıştık. Benim için şanslı bir seçim oldu. İki taraf uyumlu olduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam mutluluğunu bizimle paylaşmak istemiş, en doğal hakkı. Eğer görmek istemiyorsan konuya girme yazdığın şeye bak.

• Nick'inden dolayı bir şey demeye gerek kalmamış sanırım.

• Bahsettiğim şey pişmanlık değil dostum. Ben karımla 2 senedir evliyim, evlenmeden önce 10 sene civarında birlikteydik, birlikte bir sürü şey yaşadık ama benim daha karımla yapmak istediğim tonla şey var. İnsanlar henüz birbirine, evliliğe, yeni bir hayata alışmadan direkt çocuğu yapıp hayatı ona endekslemeleri ilginç geliyor bana. Evlilikten tek beklenti çocuk mu yani Türkiye’de? Öyle gerçi… yoksa 2. ayında niye yapıştırsın derhal çocuğu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yido2 kullanıcısına yanıt
    Eşinle yapmak isteyeceğin şeyleri çocuğunuzla birlikte yaşasanız daha anlamlı olmaz mı, daha keyifli olduğunu garanti ederim sana. Evlendikten 2 ay sonra kucağımızda olmadığına göre çocuğun, çokta sorun değil bence. Aradan 1 sene geçiyor çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hacım eşimle yapıp çocuğu yanıma alamayacağım bir çok senaryo var onun için söylemiştim. Mesela çocukla otobüsle Avrupa turu yapamazsın ya da ne bileyim Barcelona’da bir akşam yemeği yiyip üzerine club a gidemezsin, canın sıkıldığı anda arabaya atlayıp sahilleri gezemezsin gibi gibi.. neyse dediğim gibi çok öznel bir husus bu, ama Türkiye’de yatkınlık beni şaşırtıyordu onun için üzerinde durdum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.