Şimdi Ara

Evleneli 8 sene oldu, Eylül Hanım 1.sınıfı bitirdi... [SS] Güncellendi...- (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
3
Favori
14.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam allah anali babali buyutsun. Masalah cok guzel bir bebek de nazar degmesin fotograflardan. :P

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazcık beyni olan sevgiyi bilen ve haset etmeyen bir insan şu fotoğrafa sadece imrenebilir.Kesinlikle tek hücreli ergen ordusunun yorumlarına aldırış etmeyin.Allah herkese nasip etsin.Ömür boyu sağlıklı mutlu bir hayatınız olsun inşallah
  • Bebek uyutmuyor gözlerden belli.
  • Nazar değmesin diyelim.
  • Bebek çok tatlı maşallah. Allah analı babalı büyütsün, mutluluklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok erken 23 yaşında baba ve 21 yaşında anne olmak hele hele günümüzde

minimum 28 diyorum erkeklerin evlenmesi için 3 yıl hayatına yaşa 31 yaşında baba ol
  • Erken yaşta baba olmak çok güzel bence, dışarıda görüyorum genç yaşlı insanları çocukları kucaklarında hepsi mutlu mesut. Ayrıca bi 15 sene sonra çocuğun deli kanlı olduğu zaman sende genç olacaksın işte orası muhteşem, beraber futbol maçı, PlayStation, maça gitmek, spor yapmak... çok eğlenceli olur, hem sen onu anlarsın hemde o seni.

Kardeşim Allah sağlıklı, vatana millete hayırlı bir evlat Olmayı nasip etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah analı babalı büyütsün ,pek şeker
  • gözleri aynı sen maşallah valla allah analı babalı büyütsün
  • MAŞALLAH
  • Güncel!
  • vay be 4 yıl olmuş

• Benim kızım olmasın.

• Kızınız çok tatlı geleceği parlak olur umarım :) bebek sevmiyorum ama 3 4 yaş kız çocukları çok tatlı oluyor ya :D kedi gibiler yeminle

• Son durum ne
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Neden arkadaşım ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    dediğin gibi şuanda yumak yumak sevilesi bişey, maşallah. Teşekkürler inşallah geleceğide güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

Neden arkadaşım ?

Onu kimselere vermem. Vermek istemem. Yetiştirmesi zor bu devirde.

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Anladım. Bu konuda haklı olabilirsin, yetiştirip edeceksin, günü gelecek elin çocuğu gelip alacak, çok zor olacak eminim...

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

Anladım. Bu konuda haklı olabilirsin, yetiştirip edeceksin, günü gelecek elin çocuğu gelip alacak, çok zor olacak eminim...

Evlilik lobisine mi çalışıyorsunuz doğruyu söyleyin itiraf edin

Tüketim ve bu tüketimlerden elde edilen ticaretteki nakit akışı ile vergiler kısa vadede ciddi bir avantaj sağlıyor fakat ne yazık ki Türkiye'deki evlilik yapısı ciddi düzeyde verimsiz. Bizde insanlar toplandıkça birbirlerine daha az fayda, katkı sağlamaya başlıyorlar. ( Belki bu dünya genelinde sık yaşanan bir problemdir bizde aileler fazla iç içe geçtiğinden daha negatif etkisi görülüyordur )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 31 Mart 2018; 0:6:27 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.