Şimdi Ara

Evleneli 8 sene oldu, Eylül Hanım 1.sınıfı bitirdi... [SS] Güncellendi...- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
3
Favori
14.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Bebeğinize tek isim koyun sonra inanın kendisi size çok kızacak iki isim koyduğunuz için bazı işlemleri yaparken sorun çıkarabiliyor böyle isimler babamdan biliyorum

iş iştem geçti artık bunu bende çok düşündüm ilerde sever mi, bi sorun olurmu diye ama şuanda bi pişmanlık yok, umarım değişen bişey olmaz ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maşallah ama internete böyle fotoğraf koyma bence, Allah korusun nazar değmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

quote:

Orijinalden alıntı: Nichole

Evlenir evlenmez çocuk yapmak biraz riskli ama hayırlı olsun kardeşim. Mutluluğun daim olsun. Bebek de küçükken pek çirkinmiş sonradan güzelleşmiş.

o küçüklük resimler kızım değil yeğnimin resimleri teşekkür ettim sağolasın...

Olsun o da güzelleşir illa ki. Kardeşimden biliyorum doğduğunda karıştı falan sanmıştık.

• naptınız direk düğünden çıkıp çocuğa mı giriştiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evladınız ı analı babalı büyütmek nasip olur inşallah hemşehrim bende selimiye mahallesindenim :)

• Ne aceleniz vardı dostum çocuk için? Evliliğin tadını çıkarsaydınız ya ilk yıl? Neyse olmuş artık miniğe sağlıklı mutlu ömürler diliyorum.
  • Tebrik ederim. Analı babalı büyür umarım

• Maşallah ne tatlı bebiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Merhabax

quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Facebook mu burası?

Adam istediğini paylaşır sana mı soracak beğenmiyorsan alt tab yapar gidersin burayı kirletmene gerek yok !

Bende kurallar dahilinde istediğimi yazarım sana mı soracağım? beğenmiyorsan alt tab yapar gidersin burada çemkirmene gerek yok

• HAyırlı olsun hocam. Maşallah çok dadlu lan :D :D
  • Yaş 28 hala Elanor
  • hacı çok hızlı çocuk sahibi olmuşun, Allah analı babalı büyütsün

• Adam halayda karar vermiş:) Allah bağışlasın üstad Allah olmayanlarada versin inşallah.

• Öncellikle Allah analı babalı büyütsün.Forumda sürekli ayrılma sınırında olan insanlardan sonra sizi görmek mutlu ediyor açıkçası.Çok fotoğraf koymayin inanın farkında olmazsınız ama çok nazar alirsiniz. Her bakan maşallah demiyor malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiskandim
    mutlulugunuz daim olsun

• maşallah çok tatlı. allah analı babalı büyütsün. insanın yanakları dişleyesi geliyorama kıyamıyor benim yeğende 5 aylık oldu yumur yumur bu bebekler neden bu kadar tatlı bide uyusalar
  • Maşallah. Allah mutluluğunu daim eylesin kardeşim. Allah, analı babalı büyütsün.

• Çocukta pek tatlıymış maşallah , Allah analı babalı büyütsün

• çok sevimli maşallah :) fotoğrafa bakınca gülme geldi nedense.

Allah analı babalı büyütsün, Allah nazardan saklasın.
  • Maşallah, Allah uzun ve hayırlı ömür versin.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.