Şimdi Ara

Evleneli 8 sene oldu, Eylül Hanım 1.sınıfı bitirdi... [SS] Güncellendi...- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
3
Favori
14.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam mutluluğunuz katlanarak artsın, ben de bir çocuk sahibi olmak o kadar çok istiyorum ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese çok teşekkür ederim, artık bebiş olunca konuyu tekrar editlerim
  • Darısı başımıza.

Bir ömür mutlu olun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah hayırlı evlat etsin, analı babalı büyütsün hocam. Darısı başımıza artık.
  • Bence ailenin fotoğraflarını böyle paylaşmamalısın.

• Yanlis anlama ama evlenir evlenmez cocuk mu yapmaya karar verdiniz baslik ve icerigi okurken boyle anladim.

• Çocuğun DH hesabını şimdiden almayı unutma.
  • Allah analı babalı büyütsün.İnsanlığa, ülkeye faydalı bir birey olur inşallah.Çocuk yetiştirmenin bir sanat olduğunu düşünüyorum inşallah siz de iyi birer anne baba olur, çocuğunuza iyi bir eğitim verirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

adresi P.M. olarak bekliyorum dostum. ben erken olduğunu düşünmüyorum dostum, ben onunla yaşamak istiyorum

Vay be cem abi aradan bir yil gecmis :) artik beler olduysa o ara adresi gonderememisim gelemedim dugune :)

• Hocam neden evlenir evlenmez çocuk yapmaya karar verdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Yanlis anlama ama evlenir evlenmez cocuk mu yapmaya karar verdiniz baslik ve icerigi okurken boyle anladim.

evlendikten 1 ay sonra karar verdik dostum, gençken çocuk sahibi olmak bence daha mantıklı, o yüzden böyle bir karar aldık...
  • quote:

quote:

Yanlis anlama ama evlenir evlenmez cocuk mu yapmaya karar verdiniz baslik ve icerigi okurken boyle anladim.

evlendikten 1 ay sonra karar verdik dostum, gençken çocuk sahibi olmak bence daha mantıklı, o yüzden böyle bir karar aldık...

Saglikli sihhatli dogsun Allah anali babali buyutsun tebrik ederim.

• Allahim anali babalı büyütür insaallah
    Hayirli uğurlu olsun hocam
    Çok sevdiğim hatta ileride hatta kizim olursa koymak istediğim bir isimdi.
    Mutlulugunuz daim olur insaallah

• quote:

quote:

Allah anali babali buyutsun hocam gerci daha dogmamis ama duamizi simdiden edebiliriz.

Hocam cocuk yetistirmek konu da bir arkadasin dedigi gibi sanat.Cocuk dogmadan hemen bu konuda egitim veya destek almanizi tavsiye ederim.İsin ehli bir uzman araciligi ile ozguvenli,azimli bir sekilde yetistirmeniz ona yapacaginiz en onemli iyilik olacaktir.

Ayni zamanda en ve en onemlisi hazirci yapmayin.Bunlari konusmak icin biraz erken ama yurumeye basladiktan sonra gostereceginiz tutum,davranislar cocugunuzun karakterini olusturacak.

Gerisini de dogup buyudukce yazarim.

• Abi iki isim koymayın bebeğe ya. Ya Eylül olsun yada Su. Sanki benim dememle olacaktı ya neyse Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlığı yerinde olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 4 Mayıs 2015; 18:53:58 >
  • Eylül Su ne yaa

• Allah analı babalı büyütsün hemşehrim.
  • Allah evliliğinizi, mutluluğunuzu daim etsin, ebedi kılsın gardaşım.
  • Evlenir evlenmez çocuk yapanları anlamıyorum ya.Aceleniz nedir?Her evlenen çocuk yapmak için mi evleniyor?
  • Allah Analı babalı büyütsün. Ayşe,fatma,zeynep vs isimlere ne oldu yaw artık herkes yeni yeni isimler türetiyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.