Şimdi Ara

Evleneli 8 sene oldu, Eylül Hanım 1.sınıfı bitirdi... [SS] Güncellendi...- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
3
Favori
14.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaldırla resımlerı adamı hasta etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spee-D

Bir yastıkta kocayın. :)

Amin hocam sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar, harika bi duygu inanın, allah herkeze nasip etsin, hayırlısıyla haziran'ın 22'sinde düğünümüz var...

not: arkadaşların isteği üzerine resmimizi kaldırmak zorunda kaldım, forum kaldırmıyormuş maalesef resim olayını falan

www.instagram.com/cemskl90

hocam mutluluklar dilerim.

(fotoğrafları kaldır hocam)

• Millet senin eşinin resmine lafmı etmiş milleti suçluyorsun nişanlanöışsan nişanşanmışsın millet adam gibi hayırlı olsun demiş uyarmış kaldır bide laf etmiyen hakkında atıp tut

Siteye giren adamda dh yi abaza sanıcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam
  • Allah mutlu mesut etsin
  • Bir yastıkta kocayın kardeşim Biz de Allah nasip ederse 1-2 yıla kadar nişanlanmayı düşünüyoruz. Ben 26 yaşındayım sevdiceğim 23 yaşında ve ikimiz de maalesef okuyoruz. Bu arada kardeşim mesleğin nedir?
  • Allah tamamına erdirsin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

Millet senin eşinin resmine lafmı etmiş milleti suçluyorsun nişanlanöışsan nişanşanmışsın millet adam gibi hayırlı olsun demiş uyarmış kaldır bide laf etmiyen hakkında atıp tut

Siteye giren adamda dh yi abaza sanıcak

ben kimi suçlamışım ki birebir, sadece öyle düşünenler için söylüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheDrinks

Bir yastıkta kocayın kardeşim Biz de Allah nasip ederse 1-2 yıla kadar nişanlanmayı düşünüyoruz. Ben 26 yaşındayım sevdiceğim 23 yaşında ve ikimiz de maalesef okuyoruz. Bu arada kardeşim mesleğin nedir?

iyi dileklerin için teşekkür dostum. Babamla birlikte ticaret işiyle uğraşıyoruz (fındık,gübre,kömür vs.vs)
  • Forumu komple suçlamışsın aslında kaldırmakla iyi etmişsin sinirler bozularbilirdi önlem alıp suçlaman sinirime dokundu

Bu olay yolda yürürken bir adamın sizi soyucağından şüphelenip biraz yavaş yürümeye yanından geçerkende üstüne atlamaya benziyor kapiş ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

Forumu komple suçlamışsın aslında kaldırmakla iyi etmişsin sinirler bozularbilirdi önlem alıp suçlaman sinirime dokundu

Bu olay yolda yürürken bir adamın sizi soyucağından şüphelenip biraz yavaş yürümeye yanından geçerkende üstüne atlamaya benziyor kapiş ?

tamam dostum öyle diyosan öyledir...
  • Hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin
  • Eğer boşanmak istemiyorsan eşini hep bir şey ile meşgul et, onu olduğu gibi kabul et, değiştirmeye çalışma. İyi bir karakterin varsa değişimi o ister akabinde...
  • Hayırlı olsun hocam darısı benim başıma
  • Allah tamamına erdirsin kardeşim, nişanlılık en zor dönemdir her türlü pislik bu dönem çıkabilir ama inş. atlatırsın.

bu arada hani bütün dh erkekleri uzun boylu sarışın mavi gözlüydü la
  • 2 yıl öce nişan yaptım geçen yıl evlendim. sevdiğin biri ise tarif edilmez bir mutluluktur. öyle yok evlenmeyin gezin tozun diyenlere bakmayın. hissettiğiniz anda kendinizi düğün pistinde buluyorsunuz :) tebrik ederim, yakışmışsınız, Allah tamamına erdirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeagle

2 yıl öce nişan yaptım geçen yıl evlendim. sevdiğin biri ise tarif edilmez bir mutluluktur. öyle yok evlenmeyin gezin tozun diyenlere bakmayın. hissettiğiniz anda kendinizi düğün pistinde buluyorsunuz :) tebrik ederim, yakışmışsınız, Allah tamamına erdirsin

ben bunun farkındayım zaten dostum, insan mutlu huzurlu olduktan sonra, yok bu yaşta evlenilir mi, gençliğini heba etme, allah kurtarsın gibi mesajlara pek takılmıyorum, iyi dilekleriniz için teşekkürler, sizede hayat boyu mutluluklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

Allah tamamına erdirsin kardeşim, nişanlılık en zor dönemdir her türlü pislik bu dönem çıkabilir ama inş. atlatırsın.

bu arada hani bütün dh erkekleri uzun boylu sarışın mavi gözlüydü la

Şuan için herşey yolunda dostum, inşallah bi sorun olmaz, olacağınıda sanmıyorum. Karşına uzun boylu, mavi gözlü biri olarak çıkmak isterdim ama kusura bakmazsın artık

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.