Şimdi Ara

Evlenemiyorum yardım edin (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
5.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: adrenaline_68

Sıkıntı şu ki kızlar kendilerine iyi davranan onların dediklerini yapan erkeklere çok iyi davranıyorlar ve kolay bir şekilde elektrik alamadım gibisinden ottan bottan bi bahane ile gönderiyolar.Akıllarına eski sevgilileri veya eski maceraları geliyor.Ha şunu söyleyeyim %70 i ailesine hava atmak çabasında sırf ne kadar çok isteyenim var desinler diye bunun çabasında .Hayatımda yaşadım zorluklar içerisinde 1 numara olma yoluna gidiyor.Artık beni hayattan soğuttular.Birisi ayın 15inde maaş günü mutlu oluyom o gün bırakacam diyeninimi ararsın.Birisi buluşmaya çağırıp 1 saat bekletip babamı köye götürdüm diyenimi ararsın.işin garibiyse benle konuştuktan sonra ayrılan bayanlar başkalarıyla evleniyor.Burada kendimi zıplama tahtası gibi görüyorum.Ben ne oluyum iyimi kötümü tersmi düzenbazmı fırlamamı ne olam ya artık kafayı yedirtcekler bunlar.Burunlarındanmı getireyim ne yapayım.

Hocam takma kafaya biri çıkar elbet karşına....kızlarla nasıl, ne konuşuyorsun bilemiyorum ama imaj falan mı değiştirsen acaba veya köyden kızlara baksan?

• Konuyu açan arkadaşla çoğu şeyimiz aynı ama ben batıdayım ve aynı durumdayım.Arkadaşlar ortam,para,tip,ağzı laf yapma gibi şeyler söylemişler.Ya birazcık inancınız varsa bu işler nasip kısmet ne derseniz deyin.Olmayınca olmuyor arkadaş.Ortamı geçin bir kere üni ortamı gibi ortam olmuyor çalışma hayatında artık o bolluk bereket yok malesef.Ollsa da tüm yolları denemenize rağmen olmuyor.Kaç tane örnek var çevremde.Ve artık 30 lu yaşlarda gez toz eğlen de kesmiyor insanı.O yaşın gereği, doğası, gerektirdiği şey; evlenmek ve düzenli bir hayata sahip olmak.Herkes kendi kendine yetemez ömür boyu.Düzenli bir cinsel hayat,sohbet edip gezecek alışveriş yapacak bir arkadaş,dert ortağı, eve girince yemeğin seni hazır beklemesi vs. mesele bunlar.Bekarken yapılacaklar uzun süre asla yetmiyor ve mutlu etmiyor insanı.Para da öyle.Elde ediyosunuz ve bıkıyosunuz o şeyden hevesiniz geçiyor.Başka kadınlarla olsanız da o iş bitince hemen kovasınız geliyor yanınızdan.Mesele cinsellik değil sadece.Sevgi+saygı+güven+huzur+mutluluk+cinsellik vs.Yalnızlık bir yerden sonra çok sıkıcı.Hobi,aktivite,sosyallik boş işler artık 30 yaşından sonra bence.Diyor ya sözde; Doğru bir eş huzurun başlangıcıdır.Kesinlikle durum bundan ibaret...

• Boş verin evleneceğim yok evlenemiyorum gibi konuları kendinize bir hedef koyun aklınıza ne evlenmek nede sevgili gelir benim hedefim 2-3 yıla kadar 4000 euro biriktirip hacca gitmek yaşım gençken gideyim diyorum nasip olursa ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.