Şimdi Ara

Evlenemiyorum yardım edin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83
Cevap
1
Favori
5.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

geçen anaanem dayıma köyden kız bulmuş köylü kızlarda güzellik müthiş abi kapıcının kızıda öyle

örnek göstereyim bu arada dayım asgari ücretle çalışıyor

köylü kızının tipi

Evlenemiyorum yardım edin

dayımın tipi

dayın kaleci mi?

kıza da yazık olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: adrenaline_68

28 yaşında doğuda küçük bir yerde memurum evlenmek için çok bayanla konuştum ancak doğuda oldugum için hepsi bana olumsuz yanıt verdiler.Ne yapabilirim bu arada doğulu değilim.Bunalıma sokuyor bu durum.Ailemde bulamıyor bende artık daraldım.Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim.Çok sıkıntılı bir durum.Ne yapabiliriz.Şu anda 2 ay tatildeyiz.Rica öneri ve tavsiyelerinize ciddiyetle ihtiyacım var.

Tam olarak neredesin bilmiyorum ama hazır doğudasın neden oralardan bakmıyosun
  • ben evlenirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BondGirl007

ben evlenirim

kız isen zaten sorun yok her türlü yağlı bir kapı bulup evlenirsin şüphe yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: BondGirl007

ben evlenirim

kız isen zaten sorun yok her türlü yağlı bir kapı bulup evlenirsin şüphe yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

28 yaşında doğuda küçük bir yerde memurum evlenmek için çok bayanla konuştum ancak doğuda oldugum için hepsi bana olumsuz yanıt verdiler.Ne yapabilirim bu arada doğulu değilim.Bunalıma sokuyor bu durum.Ailemde bulamıyor bende artık daraldım.Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim.Çok sıkıntılı bir durum.Ne yapabiliriz.Şu anda 2 ay tatildeyiz.Rica öneri ve tavsiyelerinize ciddiyetle ihtiyacım var.

Acele etmeyin yaşınız erken

• dostum zaten seni istemeyen insandan ne hayır gelir söylermisin bu kadar evlilik meraklısı olursan evde kalırsın
  • benim iki tane tadıgım benden büyük kişiler var, biri 55 civarı, diğeri 60 civarı, hala evlenmediler, birinin işi gücü yerinde, diğerinin kariyeri zaten var, kafaya bile takmıyor. Öğretim üyesi. Yani bu işler kısmet ya birazda. Öyle düşünüyorum.

• neyler köylü kızı falan yazmısınızda annem sagolsun sabahları müge anlıyı izlerken bende arada baka baka artık.. :) bütün pislik olaylar köylerden cıkıyor ve çogunun baş aktristi kadınlar.Köylü kadından korktum ben izledikten sonra
  • en iyisi 22 yaşında aramaya başlamak 25 de anca buluyorsun zaten

• Seninle ayni durumdayim. Yas 28

imzamdaki sirkette mühendis olarak calisiyorum. Türkiyeden hicbir kizi (simdiye dek görüstüklerimi) buraya gelmesi icin ikna edemedim.

buradaki türk kizlarina da isinamadim. iki arada bir deredeyim bende...
  • quote:

geçen anaanem dayıma köyden kız bulmuş köylü kızlarda güzellik müthiş abi kapıcının kızıda öyle

köylü kızının tipi

dayımın tipi

hahhahahahhahahahahha güldüm kankam

• Bu işler tamamen parayla ilgili değil.Para olacak ama öyle aylık 3000-5000 liraya ihtiyaç yok.Ben de evlilik yaşındayım ama elimde imkan yok.Kız bulurum ama sonu iyi olmaz.Önce kendi işlerimi yoluna koymam lazım.28 yaşına kadar çok kız tanıdım gerçekten iyi olanları erkenden kaptılar.Neredeyse tüm arkadaşlarım evlendi 1-2 tanesi mutlu diğerleri mutsuz.
    Kız işlerinin sadece parayla ilgili olduğunu sananlar hata yapıyor.Ben bir şiirle üniversite hocasını kafalayan eleman tanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Bu işler tamamen parayla ilgili değil.Para olacak ama öyle aylık 3000-5000 liraya ihtiyaç yok.Ben de evlilik yaşındayım ama elimde imkan yok.Kız bulurum ama sonu iyi olmaz.Önce kendi işlerimi yoluna koymam lazım.28 yaşına kadar çok kız tanıdım gerçekten iyi olanları erkenden kaptılar.Neredeyse tüm arkadaşlarım evlendi 1-2 tanesi mutlu diğerleri mutsuz.
    Kız işlerinin sadece parayla ilgili olduğunu sananlar hata yapıyor.Ben bir şiirle üniversite hocasını kafalayan eleman tanıyorum.

1-2 tanesi mutlu olması çok üzücü bi durum. Tabiki detayları bilemem ama , genel bakış yapılacak olunursa , 1-2 kişinin mutlu olması, düşündürücü. Zaten evlilik yaşı baya geç yaşlara taşındı, boşanmalar daha çok. Üzücü.

• quote:

köylü kızının tipi

dayımın tipi

• İlla evlenecem diyosan birine kitlersin evlenmek zorunda kalir .
    Ama bence kısmetini bekle illaki kismet cikar .
    Bu arada bence parayla ilgisi oldugu kadar kisiliklere var .

• yahu şu: "birini bulup evlenmeliyim" olayını bende anlamıyorum, evlilik "biri" ile yapılınca değil "sevdiğin insan" ile yapılınca güzeldir.

ha belli bi yaşa gelip aile kurayım, çocuğum olsun diye mantık evliliği yapana saygım sonsuz ama öyle bi evlilik de baya baya yaş ilerledikten sonra yapılır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

yahu şu: "birini bulup evlenmeliyim" olayını bende anlamıyorum, evlilik "biri" ile yapılınca değil "sevdiğin insan" ile yapılınca güzeldir.

ha belli bi yaşa gelip aile kurayım, çocuğum olsun diye mantık evliliği yapana saygım sonsuz ama öyle bi evlilik de baya baya yaş ilerledikten sonra yapılır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clioauthentique

quote:

kardeş ben erkek olarak 30 yaşındayım...tipim ise %50 civarıdır.

HAYATTA ŞUNU GÖRDÜM.PARAN OLMADIĞI ZAMAN HİÇBİR HATUN SANA BAKMIYOR.

1000-2000-3000 TL GELİRLERLE HATUN TAVLAYAMAZSIN.

ALTINDA 250.000TL LİK GELİRİN VE EN EN AZ 20.000TL İLE 100.000TL ARASINDA PARA KAZANIYORSAN AYDA İSTEDİĞİN HATUNU KAPARSIN.

İNSANLARIN TAPTIĞI TEK ŞEY PARADIR HAYATTA.

BAYANLAR PARAYA TAPMASAYDI SEN YA DA BEN, ŞU AN ÇOK GÜZEL HATUNLAR BULMUŞTUK.

YAŞIM 30 A GELDİ BİR KIZ ARKADAŞIM BİLE OLMADI.

PARAM OLSAYDI ELLİMİ SALLASAM ELLİSİYDİ.

VE SEN SEN OL BİR UÇKUR İÇİN GİDİP KÖYDEN KOKUŞMUŞ BİZ KIZ ALMA.
    BİLMİYORUM O KADAR DÜŞME BENCE...DÜŞMÜŞSEN ONU BİLEMEM.

Hocam ben size katılmıyorum ve çok genel konuşmuşsunuz...

erkan abim var, adam 125 kilo, 1.77 cm boy....30 yaşında...tip var ama kilolu adam...işi falan tırt..

geçenki sevgilisi 24 yaşındaydı....şimdiki 28 yaşında sevgilisi banka müdürü :S

sanırım olay özgüvende ve ağzı laf yapmaktan geçiyor...

• galiba öğretmensiniz
    -memleketinizden öğretmen arkadaşlarla tanışmaya bakın eş durumunda eşinizin yanına gdebilirsiniz
    bir araba alın yakındaki ilçeye ile gidip sosyalleşmeye calışın
    yakın arkadaşlarınıza durumu iletin birde ailenize tabi.
    Bu arada köydeki kızlara laf atan kendini bilmez arkadaş büyük vebale girmiştir.bu ülkeyi kurtaran cepheye mermi taşıyan anaların çoğu köylüydü.Milletn efendisi köylülere laf etmek saygısızlıktır bu vatan için şehit olmuş o çoğu köylü kadınlarına!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.