Şimdi Ara

EVLENİP BOŞANMIŞ VE 4 YAŞINDA ÇOCUĞU OLAN BAYANLA EVLENMEK (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
13
Favori
61.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

quote:

Orijinalden alıntı: .Scare

sende 2.5 yaşında bir çocuğum var şuana kadar söylemedim benden uzaklaşmandan korktum de tepkisini ölç sonrası allah kerim

Yolu yarıyanlarda böyle testler kötü sonuçlara yol açabilir.Kadın adamın çocuğu olmadığını anlayınca beni şu ana kadar tanımamışsın herhalde diyipte tekmeyi basabilir.Çözüm için birinden acil çocuk yapmak gerekir o da zamanında yetişmez.

4 yaşında oğlu varsa ona babası gibi davranmak için geç değil.Bir tane de sen yaparsın diğer adamla ödeşmiş olursunuz sorun kalmaz.Normal insan ikisine de eşit davranır sonuçta ikisi de kendinden çıktı.
    Bir tane de sen yaparsın diğer adamla ödeşmiş olursunuz.

Burası güldürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

evet çocuklu biriyle 6-7 ay kadar birlikte oldum

soruları alayim
    evlen o zaman görelim sorun çıkıyor mu ?
  • Ee anlatsana sonunu csb msb merak ettik

• Çocuk 12 yaşında koca adam olmuştur.

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    ben değil ama tanıdığım sevdiğim bi abim olaeak gördüğüm kişi evlendi şu an çok multu bir tane daha yaptıklar oldu 2.yaklaşık.5 senedir falanda beraberler

• Başkasının çocuğuna bakmak enayiliktir. İkinci el ile evlenilmez kusura bakmayın bu erkekler için de geçerli.

• jasonn123 kullanıcısına yanıt
    quote:

evet çocuklu biriyle 6-7 ay kadar birlikte oldum

soruları alayim

dedikten sonra şimdi bunu söylemen biraz tuhaf kaçmıyor mu ?
    herkes sorun yaşayacak diye bir şey söylemedim zaten , ancak büyük çoğunluk sorun yaşıyor ,çünkü insan yapısı bellidir ve en ufak şüphede acaba soruları kafada oluşur ,ayrıca başkasının çocuğunu kabullenmek bazen kolay olmayabilir (ne kadar iyi niyetli olunsa dahi)

yani bu işler çok düşünüp karar verilmesi gereken ,çok önemli konular

forumda alıntılar görünmüyor @jasonn123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 4 Haziran 2018; 1:18:20 >
    benim ayrılma nedenim çocuğunun olması değildi.

çok tatlı bi kız çocuğu vardı babasından iyi baktım kıza okulda yemek alıcak parası yoktu kızın okuldan aldım eve getirdim ne kadar uzun süre.hediyeler aldım vs vs ayrılık sebebimiz farklıydı.

ne dediğinizi emin olun anlamıyorum :)
    bir mesajınızda evli ve çocuklu birisiyle 6-7 ay birlikte oldum diyorsun (böyle dediğine göre cinsel ilişki olmuş gibi anlaşılıyor)
    diğer mesajınızda bu birlikte olduğunuz kadının ,abiniz gibi sevdiğiniz birisiyle evlendiğini söylüyorsunuz ?
    bu mesajınızda ise çocuğunun olması ayrılma nedenimiz değildi ,diyorsunuz

kafam allak bullak oldu :)

6-7 ay gibi bir süre evli olmadan yaşanan birliktelik ile ,evli olarak yaşamak asla bir olmaz
    hatta sevgili olarak yıllarca birlikte olsanız dahi ,evlendiğinizde her şey değişiyor
    erkekler kadınların sahibi gibi davranmaya başlıyor ,kadınlar ise artık benimle evli ,bundan sonra bir şeyler saklamama gerek kalmadı diye düşünerek ,gerçek yüzlerini ortaya çıkartıyorlar

tabi aynı zamanda sahiplik konusu kadınlarda da geçerli oluyor ,benimle evlendiğine göre ben ne istiyorsam onu yapmak zorunda ,diye düşünüyor

• Kadının senden hoşlandığını anlaman zor . Belkide seni iyi niyetli saf bir insan olarak gördü ve çalışmalara başladı ..maksat kapağı sana atmak ..

cemil cemilll ah cemil tren yok cemil tren yapmıyoruz. benim kadınla o abinin evlendiği farklı kadın , aynı olduğunu nerde okudun.

ben dedim ki ben bi çocuklu kadınla 6-7 ay birlikteydim iyi geçiniyodum.çocuğu olduğu için hiç bi sorun çıkmadı. yakın tanıdığım bi abide evlendi kaç senedir mutlu.bunu anlatmaya çalışıyorum.

aşağı yukarı evli gibiydik zaten. artı olay türkiyede geçmiyo. hiç evlenmeden sevgili gibi de devam edebilirdik.

o zaman evlendik kafasına girip değişemezler

parça parça anlatmasan bir şey anlayacağız yahu :)
    bende dedim bu adam ne diyor yahu :)

neyse sen ileride bir evlen aynı mı ,değil mi anlarsın :)
    7
    evleceğimi kim söyledi

madem evlenince değişiyo bende evlenmem sorun çözüldü. bu arada türkiyede yaşamıyorum

bak yaz buraya ;

ileride evleneceksin :)
    insanların % 80 den fazlası evlenmeyeceğim der ama bir gün gelir o yüzüğü parmağına takar :)
    yurt dışı pek bir şey fark etmiyor ,artık burada da evlilik dışı yaşayan çok insan var

ileride evlendiğini anlarsam bu mesajlarını eşine göndereceğim haberin olsun :)
    büyük konuşmuyim ama evlenmem zor. tabi türkiye tarzı bi evlilikten bahsediyorum.yaş 27 tek tabanca sarmıyor hayat. bi hatun kişi mutlaka lazım

ama evlilikti düğündü nişandı bilmemneydi bana ters böyle şeylerden dolayı kaçtım zaten ben ülkeden eğer aynı hataya düşersem vay halime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 4 Haziran 2018; 17:58:48 >
    ya o konuları düşünüce benimde tepem atıyor :)
    gelenek ,örf diye saçma sapan işlerle insanları uğraştırıyorlar
    hele ki o gelinlik dedikleri tül parçasına binlerce tl. verilmesi durumunu düşündüğümde :)
    gelinliği sanki bizimkiler mi icat etti de örf oluyor ?

bazı yörelerde adet deyip damadı bile sağlam dövüyorlar ,bence sen oralarda evlen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

ya o konuları düşünüce benimde tepem atıyor :)
    gelenek ,örf diye saçma sapan işlerle insanları uğraştırıyorlar
    hele ki o gelinlik dedikleri tül parçasına binlerce tl. verilmesi durumunu düşündüğümde :)
    gelinliği sanki bizimkiler mi icat etti de örf oluyor ?

bazı yörelerde adet deyip damadı bile sağlam dövüyorlar ,bence sen oralarda evlen :)
    ben gece gunduz zorla kazandigim parayi bu sekilde sacamam. sonla tonla borc sonla 10 sene o borclari kapamaya calis o borclar kapanirken cocuk gelsin sonra sirtin duze hic bi zaman yere gelmez ne kafada sac kalir ne huzur.

abim (bu oz abim cocuksuz biriyle evlendi sen karistiyon cunku ) bi evilik yapti kac sene odedi ne bicim kredi cekti gerek var miydi yoktu o parayla kac ulke gezilir

• sonuç ne oldu ?
  • Güncellemeyi hala bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.