|
EVLENİP BOŞANMIŞ VE 4 YAŞINDA ÇOCUĞU OLAN BAYANLA EVLENMEK (13. sayfa)
-
-
Güncelle artık knk
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yazdi ama konunun ortalarinda bir yerde. İste kadin cidden tuzakciymis boyle evlenip bosanip nafakayi dayiyormus gibi bir seydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8 senelik konunun neyini güncellesin.Adam olayları unutmuştur zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl sonuçlandığını yazmışta, daha sonra detaylı anlatacağım demiş ancak anlatılmamış sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam
Yazdi ama konunun ortalarinda bir yerde. İste kadin cidden tuzakciymis boyle evlenip bosanip nafakayi dayiyormus gibi bir seydi. -
bu konu ilk açıldığı zaman okumuştum ama bir şey yazmamıştım,şimdi görünce son mesajlara baktım hep güncelleme amaçlı istekler.mahalledeki dedikoducular gibi ne meraklı insanlarsınız læ.olmamış işte neyini merak ediyorsunuz? zaten böyle mesaj yazanların çoğu bir kadını çıplak bile görmemiş kişiler.adam unutmuş gitmiştir habire hatırlatıp durmaya gerek yok.
umarım bu mesajdan sonra güncelleme içerikli mesajlar son bulur.
kendinize iyi bakın -
Sakın bulaşma o iş olmaz.
8 yıllık konu.. biri özet geçebilir mi son durum nedir?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam hepsini bırakın kenara benim yoruma daha çok öncelik verin. Ben babanın gözünde bir çocuk olarak yazıyorum bunları. Babam annemden boşandıktan sonra hemen başkasıyla evlendi kadının tesadüf 4 yaşında kız çocuğu vardı şuan büyüdü zaten 8 yaşında falan. Babamla evlendikten sonra ben ve kardeşimle sadece 2 ay iyi kalabildi ondan sonra evde kavgalar gürültüler eksik olmadı arkamızdan atıp atıp tuttu babama bizi yapmadığımız şeyler için şikayet etti olmadık laflar falan filan babamın bu kadından çocuğu oldu kız oda şunu diyeyim ayrım var bizi hiç sallamıyor zaten babamdan olan çocuğu da çok fazla iplemiyor ama yanında getirdiği 4 yaşındaki çocuğa gözü gibi bakıyor bişey olsa hemen ortalığı velveleye veriyor ama babamdan olan küçücük çocuğa kılını kıpırdatmıyor bişey olsa hemen dövüyor kaç kere karşı çıktım bağırdım çağırdım sen kimsin lan diye şimdi bende 2-3 senedir hiç konuşmuyor gerekte yok zaten babamla da araları bayağı açık yani diyeceğim o ki evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir kadın ile evlenmeden önce 2-3 kere düşünün cidden diyorum bazıları sırf çocuğuma baksın diye evleniyor sevdiğinden değil bazıları da seviyormuş gibi yapıyor 1-2 ay iyi güzel takılıyor ondan sonra asıl yüzü ortaya çıkıyor. Bence arkadaş olarak kalın derim ileride çocuk büyüdüğün de öz babası olmadığını öğrendiğin de sana hep pislik gözüyle bakacaktır emin ol zaten erkekmiş çocuk burdan anlayabilirsin.
-
Yıllar sonra ummadığım bir anda aynı konudan muzdaribim. Ne garip
Bu adama şimdi ne oldu ? Bilen var mı ?
-
Hocam dediğiniz gibi boşanmış kadınlar tehlikeli oluyor şimdiye kadar 2-3 tane boşanmış kadınla birlikte oldum dediğiniz gibi telefonu sürekli saklıyordu gelen mesajlar aramalar fazlaydı zaten bende vur kaç yaptığım için umrumda değildi
Hocam size bir akıl danışayım benim şu an beş yıllık bir kız arkadaşım var son üç yıldır beraber yaşıyoruz sürekli evlilik muhabbeti oldu ailesi biraz baskı yapıyor benim yaşım 24 o yüzden erken olduğunu en az iki yıl beklemesi gerektiğini söyledim kabul etti yani beş yıldır her şey çok güzel hiç kavga etmedik toksik bir ilişkimiz yok Ama 26 yaşın bile çok erken olduğunu düşünüyorum evlilik için sizce ne yapmam lazım evlilik doğru bir karar olur mu iki yıl sonra ikimizde çalışıyoruz
Bence çok erken ama bir bayanıda o kadar bekletmek dogru değil, ailesi haklı bence . Sonuçta ikinizde çalışıyorsanız ve kendinizden eminseniz.
Umarım mutlu olursunuz. İmzayı atınca herşey değişiyor çünkü kısa süre sonra
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X