Şimdi Ara

Evleniyorum ve yardım rica ediyorum! Candoğan hocaam..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın zamanda düğünüm var hayırlısı ile ve beyaz eşyalarımı almak istiyorum.
    Buzdolabı inox alttan derin donduruculu orta büyükte,(nemli bir şehir olan ersin de yaşadığım için no-frost olmalı diye düşünüyorum)
    çamaşır makinesi 7-8 kg 1200 devir ve civarı kısa yıkaması olan ama lüzumsuz kullanılmayacak programları olmayan kazan ve motorda uzun süre problem yaşatmayacak, sessiz,
    Bulaşık da da 5 program yeter,inox,çatal-bıçak yıkama rafı olursa iyi olur yine sessiz bir model

bu 3 lü set için özellikle siemens ve electrolux-aeg marka (çünkü tanıdıgım bayi bu markaları satıyor ve açık hesap yapabilirim) maksimum 3500-4000 tl civarı tavsiyelerinizi bekliyorum.Kafam çok karıştı,forumu okuyup çok araştırdım ama en iyisi ihtiyaçlar doğrultusunda sizlerden tavsiye almak.
    Lütfen yardımlarınızı esırgemeyin.
    saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: togay yurtsever

Hepinize merhaba.
    Buzdolabı inox alttan derin donduruculu orta büyükte,(nemli bir şehir olan ersin de yaşadığım için no-frost olmalı diye düşünüyorum)
    çamaşır makinesi 7-8 kg 1200 devir ve civarı kısa yıkaması olan ama lüzumsuz kullanılmayacak programları olmayan kazan ve motorda uzun süre problem yaşatmayacak, sessiz,
    Bulaşık da da 5 program yeter,inox,çatal-bıçak yıkama rafı olursa iyi olur yine sessiz bir model

bu 3 lü set için özellikle siemens ve electrolux-aeg marka (çünkü tanıdıgım bayi bu markaları satıyor ve açık hesap yapabilirim) maksimum 3500-4000 tl civarı tavsiyelerinizi bekliyorum.Kafam çok karıştı,forumu okuyup çok araştırdım ama en iyisi ihtiyaçlar doğrultusunda sizlerden tavsiye almak.
    saygılar.

öncelıkle Allah mesut etsın.

sıze tavsıyem

cok sessız degılnormal ama guzel.kazanı 8kg kadar 1100tl

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/WAQ20460TR.html?source=browse

bu makıne yenı seı çok ıyı sessız.3 sepetlıhttp://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/bula%C5%9F%C4%B1k-makineleri/BM6480MG.html?source=browse 1280tl

buzdolabında lg çok ıyı veya arcelık uretımı grundıg .(grundıgın bulasık mak. bakabılırsınız ama profılonun yerını tutmaz)

http://www.teknosa.com/urunler/115010508/grundig-grnd-5680-buzdolabi?catalog=beyaz-esya&category=buzdolabi&categoryNumber=1476

http://www.teknosa.com/urunler/115010350/grundig-gkne-4780-i-inox-475-lt-buzdolabi?catalog=beyaz-esya&category=buzdolabi&categoryNumber=1476

http://www.teknosa.com/urunler/115010499/lg-gr-b632glqw-buzdolabi?catalog=beyaz-esya&category=buzdolabi&categoryNumber=1476

ankastrede profılo bosch grundıg bakabılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 2 Şubat 2013; 11:04:56 >

• quote:

Hepinize merhaba.

saygılar.

bende aynı dertten muzdaribim.
    bulaşık makinası siemens üzerine yok diyorlar. nişanlım daha önceden aldığı için bunu es geçiyorum.
    çamaşır makinası arçelik in love serisi. özelliklerini saymakla bitmez. artı 7 yıl garanti ile alabilirsiniz.
    buzdolabını da arçelik düşünüyoruz. gardolap tibi. 4 kapılı olandan. fiyatların biraz daha aşağılara inmesini bekliyoruz ama arçelik in love serisi çamaşır makinesinde iyi bir indirim var bu aralar bir bakın derim.

• Inlove a okadar para verilmez ona verilecek parayla aLman uretimi bosch siemens alinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 3 Şubat 2013; 18:01:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Inlove a okadar para verilmez ona verilecek parayla aLman uretimi bosch siemens alinir

marka alman sadece, çerkezköydeki fabrikalardan dağıtılıyor bayilere. artı in love serisinde şu aralar iyi indirimler var. fiyatını biliyorsanız az çok araştırmışsınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramis61

quote:

Inlove a okadar para verilmez ona verilecek parayla aLman uretimi bosch siemens alinir

marka alman sadece, çerkezköydeki fabrikalardan dağıtılıyor bayilere. artı in love serisinde şu aralar iyi indirimler var. fiyatını biliyorsanız az çok araştırmışsınızdır.

bencede şuanda çok iyi bir indirim var ve bu fiyat bayiye göre 200 tl altına kadar düşebilir ki o fşyatıda hakeden bir cihazdır 1600 tl ye ben olsam başka makina düşünmezdim ki kendi kullandığımız 8124 hst için in love ile değişim istedim de yemedi arçelik siyahı bence gayet güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

quote:

quote:

bencede şuanda çok iyi bir indirim var ve bu fiyat bayiye göre 200 tl altına kadar düşebilir ki o fşyatıda hakeden bir cihazdır 1600 tl ye ben olsam başka makina düşünmezdim ki kendi kullandığımız 8124 hst için in love ile değişim istedim de yemedi arçelik siyahı bence gayet güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulaşık makinası olarak siemens bosch grubu kullananarın tek söylediği: Kurutmuyor!
    Bende sizinle aynı durumdayım. Buzdolabı ve çamaşırı daha almadım da bulaşığı aldım: Arçelik 6263HT...
    6 programlı, otomatik ve kısa programı, az bulaşık özelliği var. Sepeti asansörlü, hatta nişanlım 5 senedir evlerindeki bulaşık makinasının da aynı tipte asansörlü sepeti olduğunu sepet diziliminin falan aynı olduğunu söylemişti. O uygun olduğunu söyleyince bende aldım. BSH grubundan daha iyi kurutacaktır diye düşünüyorum. Fanlı kurutması var. Yanında 100 liraya ocak kampanyası da vardı. Değerlendirmenizi öneririm.

Tabi bunların hepsi yalan, yok arçelikmiş yok bosch muş, ALLAH öncelikle kuracağınız yuvanıza ağız tadı versin.
  • quote:

quote:

Yok hocam way was serisi direk almanyadan geliyor. turkce panel burda takiliyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yok hocam way was serisi direk almanyadan geliyor. turkce panel burda takiliyor olabilir

adamlar koca makineyi yapacak fabrikasında üzerine ithal edeceği ülkenin alfabesini mi yazamayacak! Türkçe Panel takmak için koca koca fabrika kuruyorsa helal ola o markaya!
    Almanyadan gelen seri elbette vardır. Türkiyede montajı yapılıyor olsa dahi mal alman malı olduğu kesin!

• quote:

quote:

quote:

quote:

adamlar koca makineyi yapacak fabrikasında üzerine ithal edeceği ülkenin alfabesini mi yazamayacak! Türkçe Panel takmak için koca koca fabrika kuruyorsa helal ola o markaya!
    Almanyadan gelen seri elbette vardır. Türkiyede montajı yapılıyor olsa dahi mal alman malı olduğu kesin!

evet way was alman.ama yerlı serılerde mevcut waq seısı sonra 5 6 kg lıklar.profılo 5,6,7,8 kg onunda 9 kg dıye sattıgı alman.bıde ıspanya uretımı var.waq203 modelı.
    turkce panelı heralde cerkezkoyde takıyolardır yerlı uretımlerle baraber aynı bantta.ayrı fabrıka acmak yurek ıster.

• arkadaslar cevaplar için tesekkurler fakat ben siemens ya da elektrolux marka satan tanıdıgım bayıden acık hesaptan alacagım ıçın bu markalardan tavsıye ıstıyorum.eloktrolux-aeg ve sıemens lutfen.
  • quote:

Hepinize merhaba.

saygılar.

Tercihleri isteğiniz üzerine AEG, Electrolux ve Siemens olarak sınırladım.

Buzdolabı:

AEG Santo S94400CTM0
    Siemens KG58EAL30N (Bence Low Frost da alınabilir)
    Olmadı Grundig GKNE4780I modeli de bence güzel.

Çamaşır makinesi:
    Tartışmasız AEG L75270FL
    İkinci seçenek isterseniz Electrolux EWF1286LEW de iyi. (Su jeti mevcut)

Bulaşık makinesi:
    Siemens SN26M883TR

Bu modelin aynı bütçede performans, sepet kullanışlılığı ve sağlamlık yönünden rakibi bana göre yok. Gerekli ayarlar yapıldığında kurutma performansı iyileştirilebiliyor, günümüzdeki A+ ve üzerindeki diğer cihazların da kurutması aynı. Yıkama performansında Siemens'in bu modeli açık ara öndedir.

AEG'den alternatif isterseniz F77023M0P modeli XXL hacim, program esnekliği ve püskürtme düzeni ile öne çıkıyor.

Ben aynı durumda olsam KG58EAL30N+L75270FL+SN26M283TR seti yapardım bu bütçeyle.

• Çok çok teşekkür ediyorum Candoğan bey kesinikli bu şekilde değerlendireceğim seçimlerimi.
  • işlerin şekli biraz değişti toplam fiyatı bıraz daha aşağıya çakmek zorundayım.Buzdolabı fiyatı aynı kalmak kaydıyla bulasık ve camasır makınesı fiyatlarını bıraz daha düşürecek olsam,yine aynı markaarın düşük serilerini tercih etmem yeterlı mı yoksa baska tavsiyeleriniz olabilir mi?
  • Aşağı çekme durumu söz konusu ise bulaşık makinesini Profilo BM6480MG ile değiştirmenizi öneririm. (Profilo'nun bu modeli Siemens'ten daha üstün zaten) Başka yerden 1000TL civarına bulabiliyorsunuz. Çamaşır makinesi bence iyi, değiştirmeyin zor durumda kalmayacaksanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 6 Şubat 2013; 14:32:34 >
  • insallah fiyatı asagıya cekmek zorunda kalmam ama camasırda da fiyat kırabılırsek ıyı olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Aşağı çekme durumu söz konusu ise bulaşık makinesini Profilo BM6480MG ile değiştirmenizi öneririm. (Profilo'nun bu modeli Siemens'ten daha üstün zaten) Başka yerden 1000TL civarına bulabiliyorsunuz. Çamaşır makinesi bence iyi, değiştirmeyin zor durumda kalmayacaksanız.

yazın düğünüm var nasipse beyaz eşya olarak ihtiyaçlarım;
    buzdolabı (Gardolap tibi özellikle nişanlım arçelik 8844 modelini çok beğendi 4 kapılı fiyatına değer mi bilmem 4 bin tl) ama 2 kapılı da olur en iyi modeli istiyorum.
    çamaşır makinası olarak in love serisi istiyor ama ben daha kaliteli bir şey istiyorum en az 10 yıl benden beyaz eşya istemesin:)
    kurutma makinası şu anlık pek ihtiyaç yok gibi ama combo modelleri de düşünmüyor değilim, kurutma özelliği olsa kötü olmaz yani:)
    süpürge ihtiyacım var son olarak. sulu sistem istiyordum ama kaliteli bir model bulamadım, genelde toz torbasız modeller. bizlerde onlara yöneldik. philips marathon 9225 modeli araştırdığım.
    diğer beyaz eşyalar alındı.
    ...
    sizlerden tavsiyem bütçe sınırım yok en iyisi olsun dayanıklı olsun en az 10 yıl beni idare etsin, öyle ürünlerden tavsiyelerinizi bekliyorum. uygun fiyatlı bir ürün değil kaliteli ürünler arıyorum açıkçası. Teşekkürler yardımlarınız için şimdiden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Aşağı çekme durumu söz konusu ise bulaşık makinesini Profilo BM6480MG ile değiştirmenizi öneririm. (Profilo'nun bu modeli Siemens'ten daha üstün zaten) Başka yerden 1000TL civarına bulabiliyorsunuz. Çamaşır makinesi bence iyi, değiştirmeyin zor durumda kalmayacaksanız.

yazın düğünüm var nasipse beyaz eşya olarak ihtiyaçlarım;
    buzdolabı (Gardolap tibi özellikle nişanlım arçelik 8844 modelini çok beğendi 4 kapılı fiyatına değer mi bilmem 4 bin tl) ama 2 kapılı da olur en iyi modeli istiyorum.
    çamaşır makinası olarak in love serisi istiyor ama ben daha kaliteli bir şey istiyorum en az 10 yıl benden beyaz eşya istemesin:)
    kurutma makinası şu anlık pek ihtiyaç yok gibi ama combo modelleri de düşünmüyor değilim, kurutma özelliği olsa kötü olmaz yani:)
    süpürge ihtiyacım var son olarak. sulu sistem istiyordum ama kaliteli bir model bulamadım, genelde toz torbasız modeller. bizlerde onlara yöneldik. philips marathon 9225 modeli araştırdığım.
    diğer beyaz eşyalar alındı.
    ...
    sizlerden tavsiyem bütçe sınırım yok en iyisi olsun dayanıklı olsun en az 10 yıl beni idare etsin, öyle ürünlerden tavsiyelerinizi bekliyorum. uygun fiyatlı bir ürün değil kaliteli ürünler arıyorum açıkçası. Teşekkürler yardımlarınız için şimdiden.

ALLAH MESUT ETSIN DOSTUM AMA CAMASIR MAK BOSCH AEG BAK BIDE ARCELIK DOLABA 4000 TL VERILMEZ LG SAMSUNG SHARP DURURKEN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.