Şimdi Ara

evlenmek saçma geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaşın küçük galiba. bazı şeyleri kavrayamamışsın. hayatını 1 insanla geçirmek insanlar var benim gibi. gayette mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondakikahaberi

yaşın küçük galiba. bazı şeyleri kavrayamamışsın. hayatını 1 insanla geçirmek insanlar var benim gibi. gayette mantıklı.

evlenmeden de paylaşabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CurboW

quote:

Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar

quote:

Çok haklısın.Bence de saçma en iyisi yalnız yaşamak.Ne hesap soran var ne karışan.

Birşeyi genellemek ve bir olayın sizin açınızdan sadece kötü bir yanını alıp bunu söyleyip genel bir yargıya varmak gereksizliktir.

Gereksizlik göreceli bir kavramdır.
    Ayrıca şu açıdan bakarsak:Bir şeyi genellemek ve bir olayın sizin açınızdan sadece İYİ bir yanını alıp bunu söyleyip genel bir yargıya varmak gereksizliktir.

E ona bakarsan çoğu şey görecelidir.Göreceli kavramları tartışmıyorsak herkesin aynı fikirde olduğu konuyumu tartışacağız.Gereksiz olur.

Ve sana dediğim şey sadece iyi yanına bak değil.İyi yanlarınıda düşünüp birşeyler söylemendir.

Ben tabii ki düşünüyorum ve kendi zannımca "gereksiz" olduğuna karar verdim.Orada yazdığım 2 cümleden düşünmediğim kanısına nasıl vardınız anlamadım.Ben onu diyorsam kendi tartımda kötü yanı ağır basmış demektir.Ve madem herkesin aynı fikirde olduğu konuyu tartışmıyoruz kendi fikrimi de söyleyebilirim.Benim fikrime katılıp katılmamak size kalmış...

Sadece kötü yönünü düşündüğünü şuradan anladım 'en iyisi yalnız yaşamak.Ne hesap soran var ne karışan'.Burada tek bir yön var gibi ve tabi kendi fikrini söylersin ama ben katılmıyorum.

• 15
  • Evli ve çocuk sahibi olarak sizin yaşlarda, "evlenmem uleyyn" diyerek konuşan ve bu konuda çok katı olan ben. Şimdi yeri geliyor çocuk uyutup, eşim rahatsızlanınca ev topluyorum. Hayat anlam veremediğiniz şeyleri yaptığınz zaman anlamlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 8 Aralık 2010; 16:09:32 >
  • yaşlanacağın zaman sana kim bakacak ? yalnız mı ölmek istiyorsun?
  • senin annen ve baban evli olamasaydı sende olsaydın ne düşünürdün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

senin annen ve baban evli olamasaydı sende olsaydın ne düşünürdün?

annem babam evli olmadan ben olmazdım düşünemezdim
  • Gerçek eşini, karşılıklı sevgi bulduğun zaman evlilik saçma değil. Asıl saçma olan evliliği bir iş gibi görmek. Yani evleneyim, çocuk yapayım, düzgün bir işim olsun... bana dokunmayan yılan bin yaşasın fikri ve duygusuzluğu ile evliliğe adım atanlar evliliğini, evlendiği zaman bitiriyo.

Önemli olan evlilikte önce ruhsal doyum(karşılıklı aşk ve sevgi), ardından saygı. Böyle evliliklerin temeli sağlam olur. Eğer böyle bir evlilik yapamıyacaksanız hiç evlenmeyin!...
  • 15
  • Kendini Dan Bilzerian sanıyorsun galiba 20-30 kız demiş. Bu kafayla anca 2 elinle olursun.
  • Benim de evliliğe pek inancım yok ama çok şükür ki David Beckham haberlerini izledikçe umutlanıyorum. Neden olmasın?
  • gösteri devam etmeli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.