Şimdi Ara

evlenmek saçma geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son günlerde hepten saçma gelmeye başladı
    1.özgürlüğü kısıtlamak
    2.kendini rahat geçindirmek varken üstüne ağır yük alıp zorla geçinmek
    3.o kadar karı kız varken 25 30 sene aynı kadınla kalmak
    4.her zaman fikir zıtlığı çıkması (bodruma tatile gidelim -hayır ben kuşadası istiyorum)
    başlıca nedenler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d[-_-]b -- 8 Aralık 2010; 14:11:05 >

• aynen banada öyle geliyor ama ne yaparsın işte geçmişten günümüze gelenekleşmiş...

keşke dünya kafamızdaki kurguladığımız gibi olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soon

aynen banada öyle geliyor ama ne yaparsın işte geçmişten günümüze gelenekleşmiş...

gelenek diye istemediğimiz şeyi yapmak zorunda değiliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: d[-_-]b

quote:

aynen banada öyle geliyor ama ne yaparsın işte geçmişten günümüze gelenekleşmiş...

Alıntıları Göster
    Büyüyünce (zaten büyüksen, olgunlaşınca) evliliğin saçma olmadığını anlarsın. Bir gün karşına bir kız çıkar ve dersinki "ben her gün gözlerimi açtığımda yalnızca onu yanımda istiyorum". Evliliği gençliğin emekliliği gibi düşün. Deli dolu geçen yıllarının ardından seni kendine bağlayan bir kızla kalan hayatını paylaşmak.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    45-50 yaşına kadar sen eşine bakarsın... 45-50 yaşından sonrada senin yaşlılığında da o sana bakar...hayatını tek geçirmiş sanatçıların durumlarını televizyonda görüyoruz...adamın evde ölüsünü bile 1 ay sonra buluyorlar... gençliğin için evlenme , yaşlılığın için evlen...evlen , çoluğun çocuğun olsun...hayırlı evlat yetiştir dünyada amacın olsun...bomboş yaşayıp gitme...

• quote:

son günlerde hepten saçma gelmeye başladı
    1.özgürlüğü kısıtlamak
    2.kendini rahat geçindirmek varken üstüne ağır yük alıp zorla geçinmek
    3.o kadar karı kız varken 25 30 sene aynı kadınla kalmak
    4.her zaman fikir zıtlığı çıkması (bodruma tatile gidelim -hayır ben kuşadası istiyorum)
    başlıca nedenler bunlar

yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

45-50 yaşına kadar sen eşine bakarsın... 45-50 yaşından sonrada senin yaşlılığında da o sana bakar...hayatını tek geçirmiş sanatçıların durumlarını televizyonda görüyoruz...adamın evde ölüsünü bile 1 ay sonra buluyorlar... gençliğin için evlenme , yaşlılığın için evlen...evlen , çoluğun çocuğun olsun...hayırlı evlat yetiştir dünyada amacın olsun...bomboş yaşayıp gitme...

Alıntıları Göster
    benimle aynı fikirde modern düşünceli ve güzel bulduğum biri olursa neden olmasın
    yaş 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d[-_-]b -- 8 Aralık 2010; 14:28:33 >

• quote:

benimle aynı fikirde modern düşünceli ve güzel bulduğum biri olursa neden olmasın
    yaş 15

Alıntıları Göster
    o yaşlarda bende böyle düşünmedim değil olgunlaştıkça hayatın anlamını daha iyi anlarsın
  • Bende düşünmüyorum gereksiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Bende düşünmüyorum gereksiz..
    hayattın yanlız geçmiyeceğini anladığın yaşa geldiğinde evlenmeninde gerekli olduğunu anlıyacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Bende düşünmüyorum gereksiz..
    ozaman evlenme panpa.ne diye konu açıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducard

ozaman evlenme panpa.ne diye konu açıyon

Alıntıları Göster
    15
  • quote:

Orijinalden alıntı: makman

15

Alıntıları Göster
    Çok haklısın.Bence de saçma en iyisi yalnız yaşamak.Ne hesap soran var ne karışan.
  • quote:

yaş 15

15 mi? Tamam büyüyünce evliliğin değerini anlarsın dert etme daha şimdiden kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CurboW

Çok haklısın.Bence de saçma en iyisi yalnız yaşamak.Ne hesap soran var ne karışan.

Birşeyi genellemek ve bir olayın sizin açınızdan sadece kötü bir yanını alıp bunu söyleyip genel bir yargıya varmak gereksizliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar

quote:

Birşeyi genellemek ve bir olayın sizin açınızdan sadece kötü bir yanını alıp bunu söyleyip genel bir yargıya varmak gereksizliktir.

Gereksizlik göreceli bir kavramdır.
    Ayrıca şu açıdan bakarsak:Bir şeyi genellemek ve bir olayın sizin açınızdan sadece İYİ bir yanını alıp bunu söyleyip genel bir yargıya varmak gereksizliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeromeL

quote:

quote:

Ayrıca şu açıdan bakarsak:Bir şeyi genellemek ve bir olayın sizin açınızdan sadece İYİ bir yanını alıp bunu söyleyip genel bir yargıya varmak gereksizliktir.

Alıntıları Göster
    Adam haklı beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: ButtHead

Adam haklı beyler

Alıntıları Göster
    tabii la her gün aynı yemek yenir mi
  • quote:

quote:

quote:

E ona bakarsan çoğu şey görecelidir.Göreceli kavramları tartışmıyorsak herkesin aynı fikirde olduğu konuyumu tartışacağız.Gereksiz olur.

Ve sana dediğim şey sadece iyi yanına bak değil.İyi yanlarınıda düşünüp birşeyler söylemendir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

E ona bakarsan çoğu şey görecelidir.Göreceli kavramları tartışmıyorsak herkesin aynı fikirde olduğu konuyumu tartışacağız.Gereksiz olur.

Ve sana dediğim şey sadece iyi yanına bak değil.İyi yanlarınıda düşünüp birşeyler söylemendir.

Ben tabii ki düşünüyorum ve kendi zannımca "gereksiz" olduğuna karar verdim.Orada yazdığım 2 cümleden düşünmediğim kanısına nasıl vardınız anlamadım.Ben onu diyorsam kendi tartımda kötü yanı ağır basmış demektir.Ve madem herkesin aynı fikirde olduğu konuyu tartışmıyoruz kendi fikrimi de söyleyebilirim.Benim fikrime katılıp katılmamak size kalmış...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.