Şimdi Ara

EVLENMEK ÜZERİNE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
4
Favori
9.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rodimus01

6 yillik iliskim vardi, kendi aramizda soz vs yapmistik anne babasi haric kardesi, ablalari vs biliyordu, kız arkadasim okurken iyiydik, uzaktaydik, evlilik baskisi vs olmuyordu, okulu bitirdi, 1 sene sonra tartismalar basladi, ne zaman evlenicez, ne zaman isteticeksin beni vs tartismalari. Bende de hic evlilik dusuncesi yok , tek cocuguz, alismisiz rahata, netten de para kazaniyoruz, hazir degilim henuz dedim sonunda ayrildik gecen sene. 6 yillik iliski cope gitti yani. Evlilige hazir hissetmiyorsaniz hic bulasmayin
    en kötüsüde şey. ayrılmadan 1 gün önce sevişmişsiniz,ayrılıp eve dönerken eczaneden kayganlaştırıcı ve bimden yoğurt almak(yoğurt yemek için)sonrasında bilgisayarı açıp tekrardan yan sekmelere zorno sitelerini eklemek.(ağlamıştım bunu yaparken)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

karı aldattı. boşadım. fazla değer vermeyeceksin bu kadın milletine. şimdi hayatımdan bir sürü kadın geçiyor. ayrılalım diyene anında yol veriyorum. 1 ay sonra özledim seni diye geri dönüyorlar. boş bırakmıyorum. hem o anda diğer sevgilimle hem de geri dönenle takılıyorum. keyfim yerinde..

Alıntıları Göster
    O kadınları nerede buluyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Usta sevdiğim kadin dizi karakteri laaa nereye giderse gitsin o benimle

"Bir cicegi seviyorsan birak varolsun Sevmek sahip olmakla ilgili degildir sevmek deger vermekle ilgilidir"

Geri kalan hicbiri umrumda degil potansiyel adayların hepsinin cani cehenneme gozumun ucuyla bile bakmiyor ve etkilenmiyorum

Alıntıları Göster
    Ne halin varsa gör, adam uyarmış, anlayan bir kerede anlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Ne halin varsa gör, adam uyarmış, anlayan bir kerede anlar.

Alıntıları Göster
    Ask böyle bir şey işte hocam anlamıyorsun ANLAMIYORSUN KİM NE DERSE DESİN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Helal olsun ne güzel savundun aşkını. Aşk dediğin gönüllü kölelik, akıl yitimi, hormonal sarhoşluğun bileşimi bir şey.
    Kime ne yahu sen serkeşliğin tadını çıkar. Belki dizinin çekildiği yerlere bir gidip nirvanaya da ulaşırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Sizi aldatan kisiyle asik olarak birbirinizi severek mi evlendiniz? Hep beraber kalip yasayacak gibimiydiniz aldatilmadan once?
    Cevaplamazsaniz onemli degil ama cevaplarsaniz sevinirim sizi aldatma sebebi ne imis?
    Ben nisanliyim 7 yildir birlikteyiz 1 yildir nisanliyiz birbirimizle icli disliyiz herseyimiz ayni 7/24 beraberiz
    Esimin beni ileride aldatma ihtimali olmadigini dusunuyorum sizinde mi boyleydi basta dusunceleriniz

Alıntıları Göster
    quote:

Esimin beni ileride aldatma ihtimali olmadigini dusunuyorum

Saf kardeşim benim :) Yazdıklarını okuduğumda aynı şu tepkiyi verdim

/>

https://www.youtube.com/watch?v=TrJJ6ncp1fc&feature=youtu.be&t=149

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 25 Haziran 2019; 18:16:43 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu konuya son mesajim, isteyen istediğini yapmakta özgür, gercek hayatta sizin gibi olanlari 100 metre yanima yaklastirmiyorum, yakinlarimi da uzak tutmaya calisiyorum, çünkü konuşmalarınla hem kendine zarar verirsin, hem başkasina, uretkenlik de olmaz, ders çalışma, is hayatı, hiçbir sey olmaz, su halin tamamen topluma zarar, baska bir sey degil.
    Kendi haline bırakıyorum, takil, arkadaşlarına tavsiyem de sizden uzak durmalari olur, kendi düşen kendi düşmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 25 Haziran 2019; 18:17:16 >

• quote:

Bu konuya son mesajim, isteyen istediğini yapmakta özgür, gercek hayatta sizin gibi olanlari 100 metre yanima yaklastirmiyorum, yakinlarimi da uzak tutmaya calisiyorum, çünkü konuşmalarınla hem kendine zarar verirsin, hem başkasina, uretkenlik de olmaz, ders çalışma, is hayatı, hiçbir sey olmaz, su halin tamamen topluma zarar, baska bir sey degil.
    Kendi haline bırakıyorum, takil, arkadaşlarına tavsiyem de sizden uzak durmalari olur, kendi düşen kendi düşmeli.

Alıntıları Göster
    Ne yazık ki bazı bilgilerin lisan aracılığı ile aktarılması mümkün değil, yaşamaları lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Ne yazık ki bazı bilgilerin lisan aracılığı ile aktarılması mümkün değil, yaşamaları lazım.

Alıntıları Göster
    Son mesajım bu olsun, cevap yazmak icap etti, ben uyarayım da, arkadas ne yaparsa yapsın, dediğiniz dogru, ben yine de yazayim.
    Arkadaslar size deger vermeyene siz de deger vermeyin, değer verene siz de deger verin, ama degeri kadar, size köpek gibi davranana siz de kopek gibi davranin, insan gibi davranana insan gibi davranin, kim neyi hak ediyorsa oyle davranin, acirsaniz acınacak duruma gelirsiniz, düşenin dostu olmaz, bir tekme daha vururlar, güçlü olur, dik bir durusunuz olursa hersey kendiliginden gelir, seviyorum, asigim diye gezerseniz burnunuz boktan cikmaz, acin gözünüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 25 Haziran 2019; 18:24:20 >

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlığa inanmıyorum arkadaşım yok

100 metre yanına yaklaşmak inan umrumda değil

yakınlarının da 100 metre yakınımda olmasındansa uzağımda olmasını tercih ederim her yer insan kaynıyor yeterli kişisel alan şehirlerde zaten yok insan lazım değil bana hepiniz uzak durun

topluma benden yararlı adam yoktur emin ol devlet ve milletçe çok güzel sömürüyorsunuz beni

okul hayatımı da rayına koydum çok bir sıkıntı yok

kendi düşen kendi düşer zaten senin o arkadaşım dediklerin iyi gün dostların hele bi kara günün gelsin ayağın bir kaysın bakalım kim tutacak seni düşerken

"Yenilgimi bir erkek gibi kabullenme vakti geldi Yugi... Güveneceğim kimse olmadığı gibi suçlayacak kimse de yok"
    Seto Kaiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

quote:

Esimin beni ileride aldatma ihtimali olmadigini dusunuyorum

Saf kardeşim benim :) Yazdıklarını okuduğumda aynı şu tepkiyi verdim

https://www.youtube.com/watch?v=TrJJ6ncp1fc&feature=youtu.be&t=149

Alıntıları Göster
    masldjaskldaskjdnaksndasdnkal

alemsin hocam ya akhdaljsdkçasmdlkamdasşdşal

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam israilde bir damla aşk bir deniz dolusu gözyaşı yaratır derler.Sevdiğim bir atasözüdür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MILWAUKEE BUCKS

O kadınları nerede buluyorsunuz

Alıntıları Göster
    facebook instagtram çevremden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Sizi aldatan kisiyle asik olarak birbirinizi severek mi evlendiniz? Hep beraber kalip yasayacak gibimiydiniz aldatilmadan once?
    Cevaplamazsaniz onemli degil ama cevaplarsaniz sevinirim sizi aldatma sebebi ne imis?
    Ben nisanliyim 7 yildir birlikteyiz 1 yildir nisanliyiz birbirimizle icli disliyiz herseyimiz ayni 7/24 beraberiz
    Esimin beni ileride aldatma ihtimali olmadigini dusunuyorum sizinde mi boyleydi basta dusunceleriniz

Alıntıları Göster
    evet severek evlenmiştik. bunlarun durumları yoktu düğün masrafı evin eşyaların tüm borcu üzerime binmişti. gece gündüz çalıştım. kocalık vazifemi de ihmal etmedim. ama buna rağmen bir boşluğa düşmüş kendileri. rahat zengin birine vermiş.

• Yaş 33. Akıl sağlığım yerinde. Her türlü kumarı bilirim ama asla oynamadım. Büyük kumar ile işim olmaz. İhtiyaç sahiplerine yardımcı oluyorum bu yeterli. Ayrıca şeytan arkadaşımdır. Yolda hangi kedi görse saldırıyor. Ne olduğumu anlıyorlar diye düşünüyorum. Komiklik olsun diye yazılmış bir durum değil kedi meselesi. Kızla masada otururken kucağıma kedi atladı, kız korkup kahveyi döktü. Laf söylemeye başladı. 3 kelimelik bir cümlem ile terbiyesiz oldum. Şeytandan kibarlık beklenilmez. O kedi benim için 250grdan daha değerli.

Sonuç: Hesabı ödediğim esnada genç kasiyerin kurduğu cümle "Abi sende iyi sabır varmış"

Cevabım: Kolay gelsin. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolstoyevski.

Hocam israilde bir damla aşk bir deniz dolusu gözyaşı yaratır derler.Sevdiğim bir atasözüdür.
    Vaaay helal be güzel atasözüymüş

Suana kadar hicbir kız icin ağlamadım ama cok acı cektim doğrudur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

facebook instagtram çevremden...

Alıntıları Göster
    Ortak arkadaşlarınızın olduğu kadınlara arkadaşlık isteği mi yolluyorsunuz yoksa daha önceden tanışıp Instagramınızda ekli olan kişiler mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MILWAUKEE BUCKS

Ortak arkadaşlarınızın olduğu kadınlara arkadaşlık isteği mi yolluyorsunuz yoksa daha önceden tanışıp Instagramınızda ekli olan kişiler mi ??

Alıntıları Göster
    yoo rasgele. bir sürü gruba ve sayfalara üyeyim ya da takip ediyorum. böyle bir sürü hatun düşürdüm.
  • quote:

yoo rasgele. bir sürü gruba ve sayfalara üyeyim ya da takip ediyorum. böyle bir sürü hatun düşürdüm.

Alıntıları Göster
    geneli de evli olyo

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

geneli de evli olyo

Alıntıları Göster
    vereni öperler hacı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.