< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
karı aldattı. boşadım. fazla değer vermeyeceksin bu kadın milletine. şimdi hayatımdan bir sürü kadın geçiyor. ayrılalım diyene anında yol veriyorum. 1 ay sonra özledim seni diye geri dönüyorlar. boş bırakmıyorum. hem o anda diğer sevgilimle hem de geri dönenle takılıyorum. keyfim yerinde..
|
evlenip ayrıldım. bekarlık sultanlık. evlenmeyin..
|
10 yıllık evliyim.
2 kızımın var. Evlendikten 1 sene sonra kızım oldu (büyük salaklık 1) İlk bir senede bosanacaktim çevre crkincesi oldu (normal salaklık 1) Ilk çocuk sonrası 2 sene sonra ikinci çocuk oldu (büyü salaklık 2) Boşanmak istiyorum, çocuklarıma kıyamıyorum.. Çocuklar büyüsün belki bosanirim. Evlenmeyin gençler, cidden bu zaman evlilik zamanı değil hele hele çocuk yapma zamanı hiç değil. İnsanın aklı çocuklarda kalıyor hep, her yer sapık manyak dolu.. Kadınla anlaşmak zor. Neresini anlatalım biz evliler, siz bekarlara.. Elle tutulacak tek avantajı seeks diyeceksiniz ama o bile bekarken daha güzel. Düzenli hayat hikayesine zaten inanmıyorsunuzdur.. Akıllı olun, bizler yandık siz yanmayin.. Kısaca evlenmeyin, çocuk hiç yapmayın.. S |
masldjaskldaskjdnaksndasdnkal
alemsin hocam ya akhdaljsdkçasmdlkamdasşdşal |
benim arkadaşımda bakire olmayan bir kızla evlendi,sahilde alkol alıp sohbet sohbeti açtığında pişman olduğunu söyledi,geçmişte kızın neler yaşamış olabileceği gözünün önüne gelip duruyormuş,bir tane kızım var sanki benim değilmiş gibi dedi.... dedim yooovvvşak,lisedeyken bekaretin önemi yok diye marjinallik taslıyordun sağda solda diye.
demem o ki hala cam kırıkları kafa derimden tam olarak çıkartılmış değil. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 25 Haziran 2019; 0:42:52 > |