Şimdi Ara

EVLENMEK ÜZERİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
9.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bende güldüm şimdi usta napiyon ya yüzüme yüzüme de gulunup dalga geçilmez ki nezaketen insan idare eder

Sakalim 1 karis olmus depresyonlardayim yav sunu kesmem lazim

Alıntıları Göster
    anlat hacı. kim bu dizi karakteri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

anlat hacı. kim bu dizi karakteri?

Alıntıları Göster
    Acı hayattaki nermin ya

Usta sorma VAllaha zaten 3939929101010101 tane derdim var forumdan arkadaşlarım biliyor herkes biliyor bir de asktan yataklara düştüm manyak oldum ya MANYAK

Cevremdeki insanlar beni tedaviye falan zorluyor bir de basima bu çıktı ask fena bir sey usta

Bazen cok bazen bilgelikle seviyorum onu nasil desem sahip olmak umrumda olmuyor sadece sevmekten bile mutlu oluyorum ama bu bilgelik uzun sürmüyor zihni tarafindan isgal edilmis sözde akilli biriyim ben malesef bilge olamıyorum

https://forum.donanimhaber.com/hayal-dunyasinda-yasayan-hayal-dunyasi-gercekligi-olmus-olan-var-mi--138762978#138762978

Bu konuyu da bu mesele yüzünden açtım kimse anlamıyor yav

Hayallerde bile elde edemiyorum zaten onu çünkü cok feci kara sevdaya düşmüş

Yani ben iptal patron

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolstoyevski.

Hocam ben zaten önemsemiyorum saygı duyuyorum fakat kendisi koyu bir yahudi.Ne yapsam yapma günah diyor.

Aklıma arada hayallerimin şehri olan Romaya gidip ve ismimi soyismimi değiştirip yeniden başlamak geçiyor ama asla yapamam büyük ihtimalle
    Zor bir durum

Ne istersen yapabilirsin bak istersen diyorum dedigin sey tabiki zor bu zorluga göre cok fazla istemelisin yoksa olmaz ama imkansız değil

Ama su var her seyi degissen dünyan sensin kendini icsel olarak degistirmen lazım istersen polat alemdar gibi yuzunu sesini değiştir ic dunyani değiştirmedikçe yarari olmaz

"sen hapistesin jack aslinda ordan hic çıkmadın" revolver

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gözümü kapatıp aralıksız hayal kurabilirim gerçekçi şekilde

Sen de öyle yap belki işe yarar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Acı hayattaki nermin ya

Usta sorma VAllaha zaten 3939929101010101 tane derdim var forumdan arkadaşlarım biliyor herkes biliyor bir de asktan yataklara düştüm manyak oldum ya MANYAK

Cevremdeki insanlar beni tedaviye falan zorluyor bir de basima bu çıktı ask fena bir sey usta

Bazen cok bazen bilgelikle seviyorum onu nasil desem sahip olmak umrumda olmuyor sadece sevmekten bile mutlu oluyorum ama bu bilgelik uzun sürmüyor zihni tarafindan isgal edilmis sözde akilli biriyim ben malesef bilge olamıyorum

https://forum.donanimhaber.com/hayal-dunyasinda-yasayan-hayal-dunyasi-gercekligi-olmus-olan-var-mi--138762978#138762978

Bu konuyu da bu mesele yüzünden açtım kimse anlamıyor yav

Hayallerde bile elde edemiyorum zaten onu çünkü cok feci kara sevdaya düşmüş

Yani ben iptal patron

Alıntıları Göster
    yav güzel bi karı olsa tamam diycem de. seve seve bunu mu sevdin? başka bulalım biz sana. kiralık aşk diye bi dizi vardı. eski sevgilimle izlerdik. o severdi. kızıl saçlı bi karı vardı. bak o iyi. bari ona aşık ol.

• quote:

yav güzel bi karı olsa tamam diycem de. seve seve bunu mu sevdin? başka bulalım biz sana. kiralık aşk diye bi dizi vardı. eski sevgilimle izlerdik. o severdi. kızıl saçlı bi karı vardı. bak o iyi. bari ona aşık ol.

Alıntıları Göster
    GRRRRRRRRRHHHHHHH LANET OLSUN

sevdigim kızlardan biri ordaki Ömer midir ne zikkimdir esmer kisa sacli bir muhallebi cocugu var ona hayrandı

Her neyse artik umrumda bile degil o

Hocam ask guzellikle ilgili degildir tabiki dusuncenize saygi gösteriyorum belki o kizil bayan daha guzeldir size gore ama neden boyle dediniz nermine benim gozum baska bir sey görmüyor

Hocam ismimk değiştirsem kimsenin beni tanımadığı şehirde de kamufle olurum ama tarihe geçecek bir olaya imza atmak istiyorum

Eğer bunu yaparsam gerçek adım falan ortaya çıkar mı diye düşünüyorum

Büyük ihtimal psikolojik bir rahatsızlığım var

• quote:

GRRRRRRRRRHHHHHHH LANET OLSUN

sevdigim kızlardan biri ordaki Ömer midir ne zikkimdir esmer kisa sacli bir muhallebi cocugu var ona hayrandı

Her neyse artik umrumda bile degil o

Hocam ask guzellikle ilgili degildir tabiki dusuncenize saygi gösteriyorum belki o kizil bayan daha guzeldir size gore ama neden boyle dediniz nermine benim gozum baska bir sey görmüyor

Alıntıları Göster
    hacı sen nerde oturuyorsun ya? yaş kaç? iş güç var mı?
  • quote:

Hocam ben gözümü kapatıp aralıksız hayal kurabilirim gerçekçi şekilde

Sen de öyle yap belki işe yarar
    Yok hocam benim gozlerimi kapamama ihtiyacim yok gozum acikken de hayal kurabiliyorum hatta hareketleri falan da yapiyorum nadiren de olsa konusuyorum bile hayal konusunda sıkıntı yok bunu acaba fullesem mi diye düşünüyorum gecen konusunu actim linki diger mesajimda gormussundur belki

Fulleyecegim sanırım bu hayat cekilmiyor çünkü

Ama fullesem de o gerceklige girsem de kiz cok aşık baskasina yav

Hayir o herif olmasa desek kizin asksal ozelligi ortaya cikmayacak yani nermin nermin olmayacak

Bilmiyorum hocam cikmazlardayim

• quote:

hacı sen nerde oturuyorsun ya? yaş kaç? iş güç var mı?

Alıntıları Göster
    Dünyada oturuyorum bunun bir onemi yok yer falan sacmalik dunya insanin kendisidir yas 22 uni 2.sinifim daha dogrusu 3e gectim

• quote:

Dünyada oturuyorum bunun bir onemi yok yer falan sacmalik dunya insanin kendisidir yas 22 uni 2.sinifim daha dogrusu 3e gectim

Alıntıları Göster
    hacı üniversitede bir sürü hatun vardır ya. sen gene nerminmiydi neydi onu sevmeye devam et. ama üni de hatunlara yürü yav.
  • quote:

Hocam ismimk değiştirsem kimsenin beni tanımadığı şehirde de kamufle olurum ama tarihe geçecek bir olaya imza atmak istiyorum

Eğer bunu yaparsam gerçek adım falan ortaya çıkar mı diye düşünüyorum

Büyük ihtimal psikolojik bir rahatsızlığım var
    Malesef kesinlikle ortaya cikar en basitinden kemal kilictaroglunu dusun onemsiz bir adam olmasina ragmen ünlü oldugu icin soyadini degistirdigi biliniyor

Polat gibi her seyini degissen belki ama onu da senin yapman imkansiza yakin devlet ajani falan olman lazim yada ultra zengin olman lazim

Haklısın hocam malesef geçmiş her zaman ayaklarıma zincir olarak takılı olacak

Hayallerde yaşamakla ilgili:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolstoyevski. -- 25 Haziran 2019; 1:12:56 >
  • quote:

hacı üniversitede bir sürü hatun vardır ya. sen gene nerminmiydi neydi onu sevmeye devam et. ama üni de hatunlara yürü yav.

Alıntıları Göster
    Usta sicak bir şehirdeyim kizlar acik sacik falan ama görmüyorum GÖRMÜYORUM umrumda bile degiller

Yav eskiden az biraz etkilenirdim disardaki bazi bayanlardan

Simdi yok KÖR OLDUM usta

Haaaaaeeeehhh

Her neyse

Bundan bir onceki asik olusumda kizi aniden bir gun unuttum usta bir gun bi baktim aaa dedimlan ben cje aşıktım (surekli dizi) noldu acaba dedim bir anda unuttum

Ama bunda olmaz herhalde cok siddetli aşık oldum bir de taaa 2006da ilk çıktığından beri unutamadım bu karakteri ayni kadin farklı dizilerde oynadi mesela adanalida falan yada huzur sokaginda GRAM umrumda olmadi GRAM ben direkt olarak nermin karakterine aşığım

• quote:

Usta sicak bir şehirdeyim kizlar acik sacik falan ama görmüyorum GÖRMÜYORUM umrumda bile degiller

Yav eskiden az biraz etkilenirdim disardaki bazi bayanlardan

Simdi yok KÖR OLDUM usta

Haaaaaeeeehhh

Her neyse

Bundan bir onceki asik olusumda kizi aniden bir gun unuttum usta bir gun bi baktim aaa dedimlan ben cje aşıktım (surekli dizi) noldu acaba dedim bir anda unuttum

Ama bunda olmaz herhalde cok siddetli aşık oldum bir de taaa 2006da ilk çıktığından beri unutamadım bu karakteri ayni kadin farklı dizilerde oynadi mesela adanalida falan yada huzur sokaginda GRAM umrumda olmadi GRAM ben direkt olarak nermin karakterine aşığım

Alıntıları Göster
    yav napıcan ağlak karıyı yaa. şutla gitsin. karı mı yok hacı.

• quote:

Haklısın hocam malesef geçmiş her zaman ayaklarıma zincir olarak takılı olacak

Hayallerde yaşamakla ilgili: https://youtu.be/VaXxeDjAxRs
    Değişebilirsin be hocam kendini sartlandirma inan insan cok değişiyor

Misal 10 yil evvel drama tiyatro manyagiydim siiiri hic sevmezdim

Suan imkanim olsa bile asla isim olmaz drama ile ama siir sevmeye basladim

Cok basit bir ornek oldu farkındayım da hayattaki en gercek kural "her sey akar" degisim mümkün umudunu yitirme ve anneni cok sev

• quote:

yav napıcan ağlak karıyı yaa. şutla gitsin. karı mı yok hacı.

Alıntıları Göster
    Qhsushsbshjsud8cxudhshsbsnsk

İlahi hocam ya

Zaten ağlayışı inanilmaz... Masumiyet...

ama mutluyken daha güzel tabi

Karidan bol sey yok 3.5 4 milyar kadin var ama sorun şu kalbim ona ısındı

Yav gelir burda dhde asik insanlarla saatlerce afedersin maytabül şahane gecerdim aska arkadasliga gram inanmazdim su basima gelene bak

Haklısın hocam

• 72 misafir mi

Olm manyak mısınız bu saatte neyi okuyorsunuz ahshshsjsj uye olunda sohbet edelim bari

• 1.Beni ve düşüncelerimi anlayabilecek zeka ve ilgiye sahip birine ihtiyacım olduğu için evlenmek istiyorum. Zeki ve ahlaklı değilse evlenmesem de olur.
    2.Aynı zamanda ben işime odaklanırken geriye kalan tüm işleri çekip çevirecek biri lazım.
    3. Cinsellik. Bir kadının yumuşaklığı ve kırılganlığı hayatı daha yaşanır hale getirir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.