Şimdi Ara

Evlenmeyi düşündüğüm kızın takıntıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben istanbulda doğup büyüdüm izmirde yaşıyorum o karsta köyde doğup büyüdü 3 sene izmirde kaldı o atada beraber olduk ztn
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Bana aşık olduğunu soyleyen ve benden ayrılsa görücü ile evlenecek boyle hareketler yapması saçma çok saçma
  • ogzhnfdan07 kullanıcısına yanıt
    Kızlar için aşk önemli değil, onlar için bir sürü neden var ilişkiyi bitirebilmeleri için.
    Ayrıca daha aylar öncesinden ayrılmayı kafasına koymuş saçma diye bir şey yok erkek olarak biz onlar gibi düşünemeyiz akıl erdiremeyiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimal ailesinden etkilenmiş durumda

• astegon kullanıcısına yanıt
    Yoo ailesi ile tanıştım beni sevdiler hatta erkek kardeşi senin gibi birini karşımıza çıkarcağını düşünmedik dedi
  • ogzhnfdan07 kullanıcısına yanıt

Hmmm bence tesr bir durum var. Ailesinden de kaynaklanmış olabilir.

• astegon kullanıcısına yanıt
    Babası rahmetli annesi ve kardesi sevdi beni vereceklerdi bana kızda seviyo ama bu huyu var kendiside bana ben takıntılıyım dedi ama çok ileri bu artık
  • karslıyla evlenilmez zaten bosver

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Oyle bi algı var kars denilşnce inatçı oluyolarmış doğrumu ben baya çektim ya ama işin sonunda ben suçlu karaktersiz oldum koye taksi tutup çiçek aldığımı biliyorum
  • karımı yok karslı buldun haha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes onu sorardıda izmirde kalmış 3 yıl bende uzman olmadan önce bkda çalışıyodum orda tanıştık sonra karsa döndü oyle gerekti ama vazgeçmedik birbimirizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnfdan07

Herkes onu sorardıda izmirde kalmış 3 yıl bende uzman olmadan önce bkda çalışıyodum orda tanıştık sonra karsa döndü oyle gerekti ama vazgeçmedik birbimirizden

Karsdan sadece tereyağı alınır bence  

• Gittiğimde otelde kaldım peyniri ve tereyağı harikaydı
  • Yılandan korkmam karslidan korktuğum kadar.

• İşte o bana ağır küfürler edince benim gözüm döndü anasına ölmüş babasına küfür ettim o kadar pişmanım ki allahtan af diledim bu kız yüzünden dengemi kaybettim günaha girdim tek pişmanlığım o insanların gözünde kötü oldum bu kız yüzünden
  • İzmir ve Karstaki köy arasında kalmıs kaybolmuş heralde kız,bittiyse uğraşma boşver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annesi dio ki senle konuşmayınca sinirleniyor tamam güzelde ben askeri personelim telefon dk başı olmaz anlayış ykki kızda
  • Arada karsa git gel yapıyor muydu?
    Ya o zamanlar orada takıldığı biri vardır
    Ya temelli döndüğünde eskisiyle takılmaya başlamıştır
    Ya da yeni zengin biri buna iş atıyordur.

3 ihtimalde de sen suskun kalırsan bir süre sonra tekme yiyip seni yoklar. Bir kaç tecrübeyle sabittir.

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Karsa gitmiyodu gitmek istemiyodu izmiri gördükten sonra
    Hayatına girmiş çok insan var sevgili olarak liseden beri
    Takılma şansı yok çünkü evden çıkamıyor bi yere gidcekse erkek kardeşi götürüyor oda bi ihtiyaç için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnfdan07

Karsa gitmiyodu gitmek istemiyodu izmiri gördükten sonra
    Hayatına girmiş çok insan var sevgili olarak liseden beri
    Takılma şansı yok çünkü evden çıkamıyor bi yere gidcekse erkek kardeşi götürüyor oda bi ihtiyaç için

Bırak ne hali varsa görsün, boşa kendini manyak etme. Daha kötü olacaksın uzadıkça.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.