Şimdi Ara

Evlenmeyi düşündüğüm kızın takıntıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 yıl bi ilişkimiz vardı izmirde tanıştık kendisi karslı ve oraya gitti ailesinin yanına ben izmirden kalkıp karsa gittim ailesi ile tanıştım beni sevdiler beğendiler ama kız arkadaşım oraya gittiğinden beri aşırı paranoyak harketleri başladı örnek verirsek neden fazla uyudum diye karakterisz geniş insansın dediği oldu bi numara aradı kendisini bende arayanı aradım sen bnm kız arkadaşımı neden arıyosun diye şahıs bana küfür etti sonra üstüne kızda bana küfür etti boyle 9 ay ona dayandım en sonunda neden bana 5 dk geç msj attın diye küfür etti sövdü ve bitti o olaydan sonra

Ben askerim işim görevim belli yanımda anlayışlı insana ihtiyacım vardı ben her şeyi yaptım onun için ama o bna bi teşekkğr bile etmedi

Benimde bu durumlardan psikolojim bozuldu

• Zaten bitirmeye çalışmış, kendinden soğutmaya çalışmış çok belli. Boşver iyi olmuş. Evlenip de daha kötü olacağına şimdi ayrılmaşsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r.H kullanıcısına yanıt
    Ama beni sevdiğini soyluyodu izmirdeyken aşık olcağım insanla olcam diyodu sonra bana aşkını itiraf etti ama şimdi bi daha aşık olamaz görücü usulü ile evlenebilir ancak
  • r.H kullanıcısına yanıt
    Takıntılı olduğunu soyluyodu ztn ama bu takıntı değil ki hastalık neden uyudun beni sevmiyon düşünmüyon derdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.H

Zaten bitirmeye çalışmış, kendinden soğutmaya çalışmış çok belli. Boşver iyi olmuş. Evlenip de daha kötü olacağına şimdi ayrılmaşsınız.
    +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksrta buna hediye siparişi verdim kendisi köyde yaşadığı için kargo gitmiyor neyse aldıpımı soyledim bana iptal et gelmes gelsede gidip alamayız dedi ben yine etmicem dedim o da bana ya et işte dinle beni dedi,neyse iptal ettim 2 gün konuşmadı benle sebep ne dedim ee sen ben dedim diye niye iptal ettin
  • aga sen ne diyon allasen ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evlenmeyi Çok İstiyordum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nervo kullanıcısına yanıt
    Ben kafayı yedim 9 ayda sırf çok seviyorum aşığım diye diz çöktüm önünde
  • ogzhnfdan07 kullanıcısına yanıt

take the red pill,brom.

• arkana bakmadan kaç kardeşim hayır gelmez böyle tiplerden katil olursun sonunda

• onr1818 kullanıcısına yanıt
    Ben izmirden karsa gitmişim kız diyo naptın ki lan daha napim ailenin karşısına çıktım işte
  • ogzhnfdan07 kullanıcısına yanıt

zaman öldürmeyin başkasını bulmaya bakın

• onr1818 kullanıcısına yanıt
    Boyle yaşanınca insan ileriye dönük bi karamsar bakıyor
  • Kaç kurtar kendini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnfdan07

Ben kafayı yedim 9 ayda sırf çok seviyorum aşığım diye diz çöktüm önünde
    Seni avlamayı başarmış.artik gözünün üstünde kas var diye bahanede uydurur.ben köpek ettim de der senin ic8n.kac kurtar.kufur yeme boşuna.

• Kötü çocuk: Ne yapacağı kestirilemez, kararsız, hiçbir şeye değer vermez ama kadınlar ona bayılır. Ne zaman iki erkek arasında kalsalar kadınlar daima kötü çocuğu seçerler. Dayanılmaz cazibesi ve şeytan tüyüyle kötü çocuk kadınların en çok beğendiği erkeklerin zirvesinde.

• Dostum ilişki kurmak kolay değil. İnsanların yarısı kendini tanımıyor. Ne istediğini bilmiyor.

• Depresyona girer misin depresyonda mısın bilmiyorum ama ben çok kötü zamanlar geçirdim aylar geçti seneye yaklaştı artık ufak ufak rahatlamaya başladım, umarım sevmiyorsundur da bu dönem ağır geçmez.

• Hocam siz nerede yetiştiniz , kız nerede yetişti ? Ben aslen konyaliyim Ege'de doğup büyüdüm. Konya'da komşumuz var onlar da hep İzmirde yaşamış. Oğullarını İzmir'de büyütmüş orada yaşıyor. Biri boşandı eski karısı ayrı manyak, biri evli ama o kadın da bir acayip çocuklarını dövüyor filan. Iki kadın da Konya'nın köyünden. Kadına da dedim teyze sen en başında İzmir'de yetişmiş çocuklarına buradan gelin alarak hatayı yapmışsın. Doğru söylüyorsun bilemedim dedi. Hiçbir yeri kötülemek ya da kimseyi aşağılamak değil amacım ama biri büyükşehirde yetişmiş diğeri köyden bu iş olmaz. Olsa da çok nadir olur.

• fazla taviz merekten kaynaklanıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.