Şimdi Ara

Evli Erkekler Dertleşme Bölümü :(... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
25
Favori
88.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En fazla TÜFE oranı kadar artırabilir, daha fazla artırmak ister de anlaşamazsanız sizi tahliye edemez. Bu sebeple TÜFE oranını geçmemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Be All My Sins Remembered kullanıcısına yanıt
    O ne kadar hocam🤔

• Son on iki aylık dönemi esas aldığı için zam yapılacak aya göre değişiyor; ama %15-20 aralığında oluyor genellikle. Zaten ev sahibine büyük ihtimalle yetecektir, bunun farkındayım ama yine de fazlasını isterse haberiniz olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 13 Eylül 2019; 23:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Temiz köylü kızı sade ve detaysız gelebilir ama çocuk büyütemez, bir noktada hafif de olsa karanlıkta kalan zihin bölgeleri can sıkabilir...

Alıntıları Göster
    Bencede. Simdi ben ogretmenim. Esim ogretmen. Bir konuda fikir tartisirken uyusmak cok hoş oluyor. Bazi konularda anlamadigi seylere cok sinirleniyorum. Birde sorun cozme sekli ne dikkat etmek gerek. Cocuk yetistirirken ama sen sığır o sigir olursa sorunu hissetmezsin. Cocuk büyür bunun oluşu boyle dersin. Sen pedagojik o sığır olursa zaten yasayamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: pcqlock

Bencede. Simdi ben ogretmenim. Esim ogretmen. Bir konuda fikir tartisirken uyusmak cok hoş oluyor. Bazi konularda anlamadigi seylere cok sinirleniyorum. Birde sorun cozme sekli ne dikkat etmek gerek. Cocuk yetistirirken ama sen sığır o sigir olursa sorunu hissetmezsin. Cocuk büyür bunun oluşu boyle dersin. Sen pedagojik o sığır olursa zaten yasayamazsin

Alıntıları Göster
    "Cocuk büyür bunun oluşu boyle" diyenlerden, her şeyi kabullenip susan ebeveynlerden nefret ediyorum. Kanayan bir yaraya parmak basmışsınız, bunların çoğu kandırılmaya hazır ve müsait dinci tayfa, köylülük de üzerine eklenince kapkaranlık oluveriyorlar. Maalesef akranlarının arasında ergenlik tam olarak geçirilmezse sonrası çok yıkık dökük kalıyor ve başkasının elleri uzanıveriyor aileye. Köylü kızlarının çoğu aileye çok bağlı olur ve klasik koşullandırmayla, reflekslerle tüm kontrolü başkasına bırakabilir veya hem kendisini hem de çocuğunu ezdirebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

"Cocuk büyür bunun oluşu boyle" diyenlerden, her şeyi kabullenip susan ebeveynlerden nefret ediyorum. Kanayan bir yaraya parmak basmışsınız, bunların çoğu kandırılmaya hazır ve müsait dinci tayfa, köylülük de üzerine eklenince kapkaranlık oluveriyorlar. Maalesef akranlarının arasında ergenlik tam olarak geçirilmezse sonrası çok yıkık dökük kalıyor ve başkasının elleri uzanıveriyor aileye. Köylü kızlarının çoğu aileye çok bağlı olur ve klasik koşullandırmayla, reflekslerle tüm kontrolü başkasına bırakabilir veya hem kendisini hem de çocuğunu ezdirebilir

Alıntıları Göster
    Aslinda erkeklerde bir bakima bunu ariyor.
    Ezdirme konusunda benim görüşüm en kilit nokta erkegin duruşu ve kadinin ekonomik özgürlüğü.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcqlock

Aslinda erkeklerde bir bakima bunu ariyor.
    Ezdirme konusunda benim görüşüm en kilit nokta erkegin duruşu ve kadinin ekonomik özgürlüğü.

Alıntıları Göster
    "Üzerine çıkacak" kadın arayan erkek erkek değildir. Kadının ekonomik özgürlüğü olmadan önce kafası özgür olmalı, erkeğinin duruşu evlendikten sonra pek dik olmaz tercihler yanlış olursa...

• Çocuğu yetiştiren annesidir.
    Annesinin de, belli bir kültür seviyesinde, hatta üstünde olması gerekir ki, çocuğu düzgün yetiştirsin.

Ayrıca Köylü kızları cin gibi, suya götürüp, susuz getiriler.

Sırf çocuk için evlenmekte ne biliyim çok boş olur. Hayatın zindan olur. Berbat bir hayat.

Böyle bir düşünce varsa,
    en temiz taşıyıcı annelik. 20-30 k dolari birde gerekli olanı ver. 9 ay sonra git al çocuğu.

• Evli değilim ama çocuk hayalim var doğru kadını bulabileceğimden hiç şüphem yok ama gerekli maddi koşulları sağlayabilecekmiyim o büyük şüphe şuan tek sorunum maddiyat.

Şöyle sağlıklı bir çocuğum olsa uyurken seyretsem izlerken uyuya kalsam ah ah ne hayallerim var inşallah nasip olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 16 Eylül 2019; 1:5:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Evli değilim ama çocuk hayalim var doğru kadını bulabileceğimden hiç şüphem yok ama gerekli maddi koşulları sağlayabilecekmiyim o büyük şüphe şuan tek sorunum maddiyat.

Şöyle sağlıklı bir çocuğum olsa uyurken seyretsem izlerken uyuya kalsam ah ah ne hayallerim var inşallah nasip olur.
    Hayallerimizi çalan bir ülke ekonomisi var maalesef elin conisi 3 ay çalışıp araba ve daha fazla şey alabiliyorken Türkiyede doktorlar bile krediyle ancak ev alabiliyor

• Köl Tigin K kullanıcısına yanıt
    Sakına sakın EV LEN ME!!!

Yaş 31, 5 senelik evliyiz 2.5 yaşında erkek çocuğum var canavar. Karı desen küçük dağları o yaratmış, ben başak o boğa burcu. Arada çocuğum olmasa 10 defa boşanmıştım.

Evlilik akıl işi değil, hayattan soğuttu. Yapabilsem intihar edicem o derece bıktım. Kimseye bişi anlattığım da yok içime atıyorum, bu konuyu gördüm yazmak istedim. 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

Yaş 31, 5 senelik evliyiz 2.5 yaşında erkek çocuğum var canavar. Karı desen küçük dağları o yaratmış, ben başak o boğa burcu. Arada çocuğum olmasa 10 defa boşanmıştım.

Evlilik akıl işi değil, hayattan soğuttu. Yapabilsem intihar edicem o derece bıktım. Kimseye bişi anlattığım da yok içime atıyorum, bu konuyu gördüm yazmak istedim. 😊
    sorun ne hocam?
  • miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    Hocam, şu cümleyi herkesten duyuyorum: "Çocuk olmasa çoktan boşanmıştım." Neden böyle oluyor hocam?

Zaten evliliğe sıcak bakmıyorum, bunları gördükçe iyice soğuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

Hocam sakin içine atma biz buradayız valla kanser olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Evli değilim ama çocuk hayalim var doğru kadını bulabileceğimden hiç şüphem yok ama gerekli maddi koşulları sağlayabilecekmiyim o büyük şüphe şuan tek sorunum maddiyat.

Mutlu olduğun, olacağın bir bayanla, evlenmek gerçekten güzel. Zaten sevmediğin, problemli bir kadından olacak çocuğu da inan bana ileride sevmezsin. Çocuk için duruyorum gibi gibi laflar bana komik geliyor.

Ancak sahsim adına konuşacak olursam, maddi olarak sıkıntım yok.
    Bu ülkede çocuk yapmak, büyütmek ve insan olması büyük risk. Büyük kumar.

Ben çocuk yapmak hiç istemedim.
    Hanımın arkadaşları, hanıma sürekli submimal mesajlar veriyordu. Oda istiyorum gibi gibi şeyler söylüyordu.
    Bende, 2-3 yıl sonra yaparız. Sürekli geziyoruz, çocuk olsa nasıl yapacağız başka şeylerde söyleyerek caydirmaya çalışıyordum.

Askerde, benimle yaşıt, evli arkadaşlarımın 3-5 yaş araliklarinda çocukları vardı.
    Büyük risk, çok erken yapmışsınız, al bak özlüyorsun falan diyordum.

Ancak askerden geldim, bayram oldu ve hanım hamileyim dedi.

İlk başlarda inanmadim, şaka falan sandım. Sonra testlerde olumlu verince sevindim.
    Ulan nasıl olacak falan. Çünkü hep yurt dışına gideriz, orada yaparız, hem oranın vatandaşı olur, hemde dili olur gibi gibi şeyler vardi kafamda.

Eşimde sağlıkçı ama bir kere doktor sıkıntısı var.
    İyi doktorlar hep yurt dışına gitmiş.
    Burada kalanlarda hep sömürü üzerine iş yapıyor.

3-5 doktora gittik. 2 si farklı ildeydi. Bulunduğumuz ilde gittiklerimiz, eşimin kendisinin bildiği rahatsızlığa yok dedi. Kendisi bende böyle bir durum var , bu da sıkıntı yaratır demesine rağmen, merak etme sen sıkıntı olmaz.
    Bunu diyenler prof.
    Bunlarda özel olduğu içinde iyi paralar aldılar.

Sadece bir tanesi sende böyle bir sıkıntı var ve dikkat etmen lazım dedi.

Etti diger doktorlar yok birsey dese de ben kendimi biliyorum, cozumude biliyorum dedi ama gitti yani.
    Yavrucak yanlış ülkeye geleceğini anlayınca gelmiyorum ben dedi herhalde.

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede hamile kalsa bile başka bir ülkede doğum yaptıra bilirsiniz bu ülkede hamile kaldı diye bu ülkede doğurma zorunluluğu yok hocam yurt dışına çıkma gibi şansınız varsa değerlendirin

• Çocuk için boşanmıyorum lafını bende çok duymaya başladım,evleniyon bi ara kafan boşanmaya gidiyor o andada çocuğun oluyor vazgeçiyorsun olay bu heralde.

• Beyler eşinizin bir arkadaşı evleniyor diyelim. Evlenen kişi bir gece kulübünde kadınlar matinesinde bekarlığa veda partisi veriyor. Eşiniz oraya gitmek istiyor. Kadınlar matinesinde sadece bayanlar var ama. Böyle bir durumla karşılaşma durumum var. Siz nasıl tepki verirdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aikido_oreo

Beyler eşinizin bir arkadaşı evleniyor diyelim. Evlenen kişi bir gece kulübünde kadınlar matinesinde bekarlığa veda partisi veriyor. Eşiniz oraya gitmek istiyor. Kadınlar matinesinde sadece bayanlar var ama. Böyle bir durumla karşılaşma durumum var. Siz nasıl tepki verirdiniz.
    erkek oynatmiyacaklarsa sikinti yok ama sakin bir eglence olcak gibi de durmuyor :)

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.