Şimdi Ara

Evlilik Devri Kalmadı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş evlilik devri dünya kopana kadar kapanmaz çünkü evlilik Allah'ın bir tavsiyesi ve peygamberimizin bir sünnetidir zira evlilik büyük günahlardan olan zina'dan korur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Kardeş evlilik devri dünya kopana kadar kapanmaz çünkü evlilik Allah'ın bir tavsiyesi ve peygamberimizin bir sünnetidir zira evlilik büyük günahlardan olan zina'dan korur
    İyidr ben bekarım evli arkadaşlarım daha çok zina yapıyor,bu işte bi terslik var sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş o evli arkadaşların eşlerinden gizli utanmadan ve sıkılmadan zina yapıyorsa o zaman neden boşuna evlenmişler ? Bir evlilik bir erkeği zinadan korumuyorsa o zaman ne anlamı kaldı ? Aynı şekilde o evli arkadaşların eşleride zina yapıp eşlerini aldatsa acaba ne hissedecekler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Kardeş o evli arkadaşların eşlerinden gizli utanmadan ve sıkılmadan zina yapıyorsa o zaman neden boşuna evlenmişler ? Bir evlilik bir erkeği zinadan korumuyorsa o zaman ne anlamı kaldı ? Aynı şekilde o evli arkadaşların eşleride zina yapıp eşlerini aldatsa acaba ne hissedecekler ?
    Günaydın kardeş ben zaten diyorum peygamber efendimiz zinadan korununuz diye evlenin buyurdu dşye söylüyorum olum niye evlisiniz diyorum ses çıkmıyor:))

Ben o durumda olsam boşanırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende, Allah düşmanımın başına vermesin evli ister kadın olsun ister erkek eşine sadık olmalı ve zina yapıp aldatan olmamalıdır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.