Tercihli olarak bunları almayı düşünüyorum. bu ürünler hakkındaki fikirleriniz nelerdir acaba. Veya bunların yerine eş değer fiyatta neler alabilirim. konu hakkında bilgisi olan arkadaşların fikirlerini öğrenmek istiyorum. teşekkürler.
buzdolabının beyazı bende var. 2 ay ıldu alalı. şimdilik bir sorun yok. çok memnunum. iyi ki almışım diyorum. c.tesi de kızılötesi aynısını almış. samsung RL-62ZBSW diye aratırsan, ikimizinde yorumlarına ve incelemelerine ulaşabilirsin.
BOSCH SMS 58M88 EU BULAŞIK MAKİNESİ 2 gün önce evime geldi ve servis tarafından kuruldu .Toplamda 3 sepeti var .Malzeme kalitesi yeterli düzeyde .Bence tek problemi tabi problem olarak görürseniz her seferinde çatal bıçak kaşık tek tek dizeceksiniz ki kirliyken bu işi yapmak işkence gelebilir .Alt sepete ben kendim bi çatal bıçak sepeti uydurayım derseniz 2.sepeti yukarı kaldırmanız lazım çünkü 3.sepetten dolayı 2. sepet olması gerekenden daha aşşağıda.
Teşekkür ederim. Buzdolabı baya bir içime sindi sanırım alıcam. Bulaşık makinesinde ise catbalca arkadaşın dediğinden sonra bu bir sorun mudur değil midir tereddütte kaldım ::)
buzdolabını ev belli değilse sakın alma.
diğerleri standart ama buzdolabı standart değil. benim evimde dolap alanı maksimum 70 cm .
lg m492yvq aldım 68 cm olduğu halde kapılarının tam açılması için biraz ileri çekmek gerekti.