Şimdi Ara

Evlilik teklifi Öneri -- Teklif Edildi. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
8.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berkay

Zardanadam
    Hocam bu arada yemeğe sağlam bi yere gitmeni tavsiye ederim. Kıy paraya hayatta kaç kere evlilik teklifi eder ki insan

Adam benim kafa çıktı.
  • Ben arkadaşın yaptığı teklifi anlatayım sana tabi bunda benim imzam var

Benim müşterim olan bir bar sahibi abim var ve bu bara belirli kişileri alıyor özellik ile yabancı müşterileri çoktur yani sıradan bildiğimiz bar ortamı değil ufak ve mütevazi bir yerdir. Bar sahibi abim ile anlaştık arkadaş yenge hanım ile çekilmiş resimleri yine kendi seçmiş olduğu slow müzik eşliğinde slayt şov hazırladı flash bellek ile bana verdi. Bu slayt şovu zamanı gelince tv'de yayınladık yenge hanım şaşkın müşteriler ellerinde tek güller ile onu kırma, hadi naz yapma merıyıd tarzı sözler ile verdiler arkadaş klasik sözü söyledi herkes ayakta alkışladılar ve şimdi evliler.

Sende bu tarz bir şeyler yaratabilirsin....
  • Denizi olan bi yerde yaşıyorsan yada gidebilecek durumun varsa güzel deniz kenarı açık hava bi restorana götür yemeğinizi yiyin yemek sonundada deniz kabuğu içinde kuma saplanmış bi yüzükle evlenme teklifi et.
    Restoranla görüşüp teklif öncesinde çalmaları için romantik bi parça seç bu arada.
  • 24 günüm kaldı hala evlenme teklif edemedik valla kararsız kaldım ben çok
  • Şöyle bişi buldum Tabak üzerine yazı yazıyolar çamlıca tepesinde gördüm ona benimle evlenirmisin yazdırım bir restoran'a gidelim o tabakla işte bir içecek getirsinler dondurma tabagı bigi mesela tabagın üstüne peçete açılır üstünede dondurma tabagı konur sonra ben o peçeteyi isterim yada o kaldırır ve görür o sırada zaten bizim müzik çalıcak tam bende o sırada patlatıcam evlilik teklifini ... nasıl fikir sizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Nasilteklifedicem.com ;)

çok orijinalmiş
  • 1 milyar parayı gözden çıkarıyorsan hayal edemiceğin bi evlilik teklifi sunabilirim sana
  • Çoktan ettim bile :):) sadece 30 tl harcadım parası sorun değil zaten ama mesele pahalı bir evlilik teklifi değil yapılmayanı yapmak ve mest oldu kız arkadaşım.. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay86 -- 5 Ekim 2011; 23:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Nasilteklifedicem.com ;)

çok orijinalmiş

helal ediyorum kardeşim hortlatmışsın konuyu
  • Acaba nasil gidiyo ayrilmamis olsunlar ins

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Nasilteklifedicem.com ;)

çok orijinalmiş

Elimden geldigi kadar güncel ve geniş icerigi korumaya çalışıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum :)
  • Çırağan Sarayı'nda yapsanıza arkadaşlar teklif ? En fazla 400 TL ödersiniz restorana 2 kişilik tabi pahalı içki içmemek şartıyla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmet548

quote:

quote:

Nasilteklifedicem.com ;)

çok orijinalmiş

helal ediyorum kardeşim hortlatmışsın konuyu

iyi olmuş, dandik bir konu değil güzel bir konu ne güzel üste çıkarmışım helal bana

• quote:

Orijinalden alıntı: shift35

Acaba nasil gidiyo ayrilmamis olsunlar ins

nişanlıyım ve çok mutluyum şu anda 48 hafta sonra evleniyoruz.nazar degmesin :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay86 -- 6 Ekim 2011; 0:52:42 >
  • usta ne yaptın hiç söylememişsin meraklardayım
  • bende merak ettim

nasıl yaptın
  • yukarı yazdım :):) arkadaşlar nasıl yaptığımı teklifi
  • çabalarınız karambole gidebilirdi(cafeye gitmeyi reddetseydi, tabak kırılsaydı, cd bozulsaydı vs) neyse sağ sağlım atlatmışsınız.hayırlı olur umarım. çok mutlu olursunuz
  • Vayy be
  • quote:

Orijinalden alıntı: codeinedns

çabalarınız karambole gidebilirdi(cafeye gitmeyi reddetseydi, tabak kırılsaydı, cd bozulsaydı vs) neyse sağ sağlım atlatmışsınız.hayırlı olur umarım. çok mutlu olursunuz

aynen tırstım bir sorun çıkıcak diye ama çıkmadı neyseki sorun güzel oldu güzell :):)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.