Şimdi Ara

Evlilik teklifi Öneri -- Teklif Edildi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
8.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar aynen yazıyorum teklifi Önce çamlıca tepesine gittim orada tabak üzerine yazı yazan bir adam vardı tabagın üzerine hat yazısıyla benim evlenirmisin bebeğim yazdırdım daha sonra oradan sürekli gittiğimiz bir kafe vardı oraya gittim kafe sahibiyle görüştüm durumu anlattım tabagı verdim işte ben gelicem kız arkadaşımla sizden dondurma isticem sizde istediğim müzigi istediğim zamanda çalıp tabagı getiriceksiniz diye sonra tabagı kapatmak için gidip peçete aldım güzel birşey daha sonra müzigi verdim cd'sini ve gittim kız arkadaşaımı almaya daha sonra kız arkadaşımı aldım belli etmemeye çalışıyorum ama heyecan var biraz işkillendi senin neyin var diye felan ama iş ile ilgili felan dedim geçiştirdim sonra ona sürekli gittiğimiz kafeye gidelimmi dedim bugun gitmeyelim dedi ben afalladım sonra götürmeye ikna ettim beraber kafeye gittik garson geldi menüleri verdi dondurma yiyelim dedim tamam dedi çok sever daa sonra garson gitti beklemeye başladım bir baktım müziğimiz çaldı bizim ahanda hazır ol dedim oktay başlıyosun müzik çalınca yüzüme baktı gülümsemeye başladı hadi canım dedi :):) ne oldu dedim yok bişe dedi sonrada tabak geldi dondurmaları aldık tabi yazı görünmüyor peçeteler var ben şurdan bir peçete verirmisin dedim aldı peçeteyi yazıı görmedi sonra aa tabağa bak ne güzel dedim ne yazıyor orda dedi bir baktıo sonra boynuma sarıldı ben tam o sırada kalktım herkes şahit olsun dedim herkes bana bakıyor tabi önünde dizlerimin üstüne çöktüm ben yüzüğü çıkardım BİR ÖMÜR BENİMLE NEFES ALMAYI KABUL EDİYORMUSUN DEDİM oda EVET EVET EVET dedi bir alkış koptu :):) müzik bitene kadar dans ettik sonrada mutlu mesut evlerimize dağıldık :):) işte böyle arkadaşlar mutluyum Nazar değmesin allah herkese sevebiliceği birini nasip eylesin...

--------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    evet arkadaşlar 4 yıllık bir uzun ilişkiden sonra evlenmeye karar verdik kız arkadaşımla sıre geldi evlilik teklifine bayadır araştırıyorum karasız kaldım önerileriniz varmı acaba bana yardım edin Olay ciddidir ona göre yazalım cevaplarımızı şimdiden herkese teşekkür ederim.

benim fikrim şöyle aşagıdaki videoda görüldüğü gibi bir film çektiricem isimlerimizle daha sonra kız arkadaşımı şu özel sinema salonları var 2 kışilik cafeler oraya götürücem taktırıcam cdyi ben geliyorum dicem sen izlemeye başla sonra film başlar en sonuna doğru ben gelirim ve o muhteşem teklifi yaparım bir ömür boyu ölüm bizi ayırana dek evet dermisin ? nasıl fikir sizce..

Çıkabilicegini düşündügüm aksilikler kız arkadaşım nereye gidiyosun beraber izleyelim diyebilir. pause yapar beni bekler :) bu tarz şeyler

Örnek video :

http://www.daily-motion.com/video/xj1u29_byr-ayk-fylmy_creation

daily-motion arasındaki - tire işaretini kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay86 -- 6 Ekim 2011; 11:43:14 >

• Nasilteklifedicem.com ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler güzel site :):):) ama öneride bekliyorum hadi ama yokmu kimse.
  • evlenmeye karar verdik demişsin yani kızın haberi var
    kızın haberi varsa ne yaparsan yap fazla etkili olmaz
    bence ne yap biliyomusun bi kaç kişi veya çocuk tut parayla ve gelsin senin adına onlar
    teklif etsin kıza desinki abla bu abiyle evlenirmisin o söyleyemedi bize söyletiyo
    aklıma bu geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyth0n

evlenmeye karar verdik demişsin yani kızın haberi var
    kızın haberi varsa ne yaparsan yap fazla etkili olmaz
    bence ne yap biliyomusun bi kaç kişi veya çocuk tut parayla ve gelsin senin adına onlar
    teklif etsin kıza desinki abla bu abiyle evlenirmisin o söyleyemedi bize söyletiyo
    aklıma bu geldi

Aslında aklıma buna benzer bişe geldi ama benden beklentisi var kız arkadaşımın güzel bir bomba bekliyo benden yani bir nevi sürpriz olcak yine hep hediye olsun özel günler olsun farklı şeyler yapmışımdır o yüzden beklentisi yüksek benden bomba bişi patlatmam lazım :D:D
  • Ben facebook'ta gördüğüm video'daki yapıcam ilerde. O da şöyle ;

Kafe'ye önceden 10-15 tane figüran yerleştiriliyo. Müstakbel eşimize de ''Sen xxx kafeye git ben gelicem'' diyoruz. (Tabi video'da adam böyle demiyor hatta kız onu görünce ''Aa ne işin var senin burada'' diyor ama müneccim olup kızın hangi kafe'ye gideceğini bilmediğimiz için kafe'ye davet etmek en iyisi) Daha sonra müstakbel eşimiz kafe'de beklerken içeriye giriyoruz ve bir el şıklatmasıyla kafe'deki 10-15 figüran donuyor. Kız tabi şok. Daha sonra yüzük+güzel bir konuşma ve evlilik teklifini yapıyoruz. Tekrar el şıklatınca da kafe'deki herkes deli gibi alkışlamaya başlıyor bizleri.

4-5 yıl sonra yapacağim teklif böyle olacak aşağı yukarı.

Bence sen de bir kafe kirala,sonra da tanıdıklarını çağır. Ve bunu yap. İzledğim video'da şirkete başvuruyorsun ve her şeyi onlar ayarlıyor ama ne gerek var. Sana sadece el şıklatmasıyla 2-3 dk donup kalacak adamlar lazım. Götür 9-10 tane kızlı-erkekli tanıdıklarını. Kafeyi'de 10-20 dklığına kirala. Zaten kız geldi,oturdu,son geldin konuşma yaptın falan derken 20 dk bile sürmez.

Hiç para harcamadan teklif böyle yapılır. Ha daha uzun ve parası bol bir fikrim daha var onu da sonra yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Ben facebook'ta gördüğüm video'daki yapıcam ilerde. O da şöyle ;

Kafe'ye önceden 10-15 tane figüran yerleştiriliyo. Müstakbel eşimize de ''Sen xxx kafeye git ben gelicem'' diyoruz. (Tabi video'da adam böyle demiyor hatta kız onu görünce ''Aa ne işin var senin burada'' diyor ama müneccim olup kızın hangi kafe'ye gideceğini bilmediğimiz için kafe'ye davet etmek en iyisi) Daha sonra müstakbel eşimiz kafe'de beklerken içeriye giriyoruz ve bir el şıklatmasıyla kafe'deki 10-15 figüran donuyor. Kız tabi şok. Daha sonra yüzük+güzel bir konuşma ve evlilik teklifini yapıyoruz. Tekrar el şıklatınca da kafe'deki herkes deli gibi alkışlamaya başlıyor bizleri.

4-5 yıl sonra yapacağim teklif böyle olacak aşağı yukarı.

Bence sen de bir kafe kirala,sonra da tanıdıklarını çağır. Ve bunu yap. İzledğim video'da şirkete başvuruyorsun ve her şeyi onlar ayarlıyor ama ne gerek var. Sana sadece el şıklatmasıyla 2-3 dk donup kalacak adamlar lazım. Götür 9-10 tane kızlı-erkekli tanıdıklarını. Kafeyi'de 10-20 dklığına kirala. Zaten kız geldi,oturdu,son geldin konuşma yaptın falan derken 20 dk bile sürmez.

Hiç para harcamadan teklif böyle yapılır. Ha daha uzun ve parası bol bir fikrim daha var onu da sonra yazarım.

Bu dediğini az önce izledim süper bişi gerçekten :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evlilik Teklifi...
    7 yıl önce açıldı
    DH iş başvurusu teklifi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam geçen gözümün önünde gerçekleşen olayı anlatayim sana. Benim çok hoşuma gitti. Tam çarşının ortasında otobüs beklerken elemanın birisi sevgilisiyle geliyordu daha sonra biraz durdular şu görüntülü yüksek billboardların önünde. Daha sonra billboardda birden ikisinin beraber çekilmiş olduğu fotoğraflar felan gözüküverdi arka fondada bi müzik çalıyordu. Tabi orda benim gibi onları izleyen en az 40-50 kişi vardı en sonda ise eleman kıza evlilik teklifi etti, bizde alkışladık felan baya hoş bir andı. Herkes etkilendi daha doğrusu, bunun gibi bişeyler yapmanı tavsiye ederim hocam.
  • Ama işte kızın izlememiş olması önemli. Yoksa çok fena bir duruma düşersiniz,düşeriz

Ya da en iyisi sade bir teklif yapın. Gidin güzel bir akşam yemeği yiyin,ardından yüzüğü çıkartarak güzel bir konuşma yapın ve teklif edin. %90'lık kesim öyle yapıyor çünkü.

Bir yastıkta kocayın inş,darısı başımıza.
  • Şöyle bişi düşündüm şimdi baktım matruşka seti alim iç içe bebekler bir kafemiz var oaraya gidim sahibini az çok tanırım sevdiğimiz müzik çalsın matruşkanın en son bebegine yüzük koyim garson getirsin matruşkaları hediyemiz bizim desin kafemize özel set oda açsın tek tek ve mutlu son yada içine evlenme teklifi bulunan bir kagıt koyarım okur ve yüzügü çıkarırım pat evlenme teklifini ederim.
  • Evet bu da olabilir. Ama güzel bir akşam yemeği esnasında daha güzel olur sanki. Şarabın içinden çıkabilir yüzük,garson getirebilir,ya da siz cebinizden çıkarıp takabilirsiniz. Öğlen vakti kafe'de söylemektense akşam söylemeniz daha şık ve romantik olur.
  • Kesinlikle ben de akşam teklif etmenizi öneririm. Ve şu müziklerden birisini çaldırmanızı tavsiye ederim.

Sting - Fraglie
    Sting - Shape Of My Heart
    Sting - Englishman In New York
  • Akşam teklif edim o zaman evet haklısınız daha romantik olur tamam bu olabilir matruşka bakim ben şöyle 10 parça uğraşşsın biraz biz kafa patlattık o kadar oda uğraşşsın dimi ama :D:D şarkıyıda Baha'dan aşk yemini ilk ona hediye ettiğim şarkıydı daha anlamlı olmazmı çok seviyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Kesinlikle ben de akşam teklif etmenizi öneririm. Ve şu müziklerden birisini çaldırmanızı tavsiye ederim.

Sting - Fraglie

Oo sıkı bir Sting'ci çıktı benim gibi. Ortamın atmosferine en iyi Fraglie gider. Ardından da Shape Of My Heart. Ama Englishman ın New York gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Kesinlikle ben de akşam teklif etmenizi öneririm. Ve şu müziklerden birisini çaldırmanızı tavsiye ederim.

Sting - Fraglie

Oo sıkı bir Sting'ci çıktı benim gibi. Ortamın atmosferine en iyi Fraglie gider. Ardından da Shape Of My Heart. Ama Englishman ın New York gitmez.

Sanırım haklısın hocam Englishman In New York gitmez o ortama. Ben teklif edicek olsam eğer arka fonda Zardanadam - Hepsi Hepsi Hayat Nasıl Olsa çaldırırdım. Bu parçanın yeri benim hayatımda çok büyüktür. Hem yazılış amacı hemde güzelliği beni benden alıyor. Bu şarkıya küfür etmiş bir insanla kavga etmişliğim bile var. Çok özel bir parça.

• Parça güzel de adam evlilik teklifi edecek yahu,ne gerek var şimdi zardanadama

Parça güzel ama gerek yok o ortama. Zaten yemek esnasında güzel bir müzik çalar. Eğer İstanbuldaysan yemeği Kuruçeşme'de ayarlayabilirsin.
  • Zardanadam
    Hocam bu arada yemeğe sağlam bi yere gitmeni tavsiye ederim. Kıy paraya hayatta kaç kere evlilik teklifi eder ki insan
  • Ben öyle klasik yerde yapamam uymaz bana parası sorun değilde kasar beni oralar :) off kafam varya allak bullak oldu puzzl yaptırım benimle evlenirmisin yazısı şekilnde kartırım yapalım beraber :D:D çamlıcada böyle güzel ortamda Çamlıca tepesinde yada daha gfüzel ortamda.
  • Ya böyle şeyleri ben de çok severim.Hani orjinal bişey olsun.Ama sadece kendi işim olunca aklıma fikirler geliyo
  • Hadi ama yokmu başka fikri olan az zamanım kaldı :(:(:(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.