Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (814. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.769
Cevap
402
Favori
968.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
403 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şuan hiç bir engel yok 1 yasayla1 günde değiştirilebilir çok kolay.tabi isterse.oy verenlerin içinde milyonlarca nafaka ödeyen vardır

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

Tüm kadınları karşısına almak istemez oy korkusu işte

Adalet falan hikaye kalıyor yanında...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uninvited75 U kullanıcısına yanıt

ozaman biz erkekler karşısında olalım.madem kadınları almaktan korkuyorlar.erkeler olarak karşı olalım.

• gizli saklı olacağına böyle olması daha iyi, biliyorum itici geliyor kolaycılığa geldiği için ama o gacıları krolar kapınca çoğu kişi kahralıyordu en azından böylece herkesin ufakta olsa bi şansı olabilir belki, hayat belli olmaz

• Üff Türkiye bu konuda dibe vurdu, normalde pek konuşulmayan gizli ağlar vardı ülkeyi oyan ve toplumu sefil hale getiren üzerine internet gelince soysuzluk moda oldu genele yayıldı...

Hastalık kapmayı falan geçin çoğunlukla bu tür kadınların mafya, mit, polis, ordu bağlantılı olduklarını da sakın unutmayın. İş icabı yaklaşıp sizi kullanıp atabilirler, meslek içi eğitimleri de vardır muhakkak. Sizi avladığı gibi ailenizin de içinden geçerler, bazı kadınlar kendilerinin bu işler için kullanıldıklarını fark etmeyebilirler bile

Yeni nesil Fetö sayesinde paralanmış çoğu kişi bunlarla çalışıyor bunlarla düşüp kalkıyor, o ayılıp bayıldıkları yağlayıp balladıkları geçmişlerinin, kültürlerinin ne olduğunu görüyoruz Türkçüler'in...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu nasıl konu yav 3 ay sonra düğünüm var evlilik üstüne 1-2 sohbet okurum diye girdim ama herkes boşanma nafaka ve evliliği kötüleme üstüne konuşmuş başlığı boşanma ve nafaka üzerine sohbetler olarak değiştirin bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragen -- 20 Temmuz 2024; 8:12:34 >
  • dragen kullanıcısına yanıt

Bu zamanda büyük risk iki kere düşünün derim 😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 20 Temmuz 2024; 12:20:59 >
  • İki akrabam boşandılar ikiside kocadan nafaka alamadılar meğer karar metnine karşı taraf nafaka istemiyor demek yeterliymis sonrada kabul etmeselerde mahkeme sonuçlandığı için nafaka alamadılar

İyi düşün evlat 1 yıl sonra senin konularını okuruz burada...

• teknolojik aletlerde genelde olumsuz yorumlar hep dillendirildiği gibi bu konuda da iş oraya kaydı ve ülkenin kendince en realist çok yönlü düşünen insanlarının buralarda takılması normal haliyle herkes kendince haklı çıkacaktır, size mutluluklar birine güvenmek sevmek falan bu zamanda hepten zor, büyük bir iş yapıyorsunuz 

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

Konuyu okuyan Hukukçu arkadaş illaki vardır, daha iyi yorumlar ama Hukuk çok değişik bir olay. Alacağın var dava açtın ama dilekçede her türlü yasal faiziyle demedin , talep etmedin diye ana parayı verip geçerler. Talep etmeden verilmiyor.

• Evlilik saçma sapan bi kurum ya ,düğününden tut örfüne kadar düğünde yapılan makyaja kadar,yok benle ilgilen yok anamgile gidelim ,yok onun düğünü var neden bu saçma cenderenin içine giriyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Eğer evleneceğin kişi gerçekten "doğru kişiyse" hiç sıkıntı yok dostum evlilik güzel şey. Buraya çok takılma sen :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayzerSozze

Eğer evleneceğin kişi gerçekten "doğru kişiyse" hiç sıkıntı yok dostum evlilik güzel şey. Buraya çok takılma sen :)
    Tc kızımı doğru :))

• Catcheee C kullanıcısına yanıt
    İçinde doğru olanlar var tabii ki, hepsi yanlış değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KayzerSozze

İçinde doğru olanlar var tabii ki, hepsi yanlış değil :)
    O yanılgı yanlış işte mesela adam kadının her dediğini yapıyo tamamen hanımcı ,sosyal medyada herkes aa ne mutlu çift diyiyo mutlu değil adam uyum sağlıyo huzuru için,

Türk kadını aynı kalıptır hocam ben Hakkari Şemdinli doğumlu kadınlada oldum,İstanbul Bebek teki zengin kadınlada inan tek fark şive :)

Ben sağlıkcıyım bi hastam geldi adam iki kez Türk kadınla evlenmiş ayrılmış şimdi Rusla evli adam 50 yaşında yeniden doğdum diyiyor sabah akşam evlilik güzeldir diyen arkadaşlarım karılarını görmemek için neredeyse eve gitmiyolar :))))

• Hayatımda her erkek kadar benimde kirli çamaşırlarım oldu ,hatta o sepeti biraz taşıracak kadar.
    Yanlız bu "kirli çamaşırların" arasında ikisi vardır ki , gerçekten benim gibi birine dahi evlilik hayali kurdurtmuşlardır.

Bu "kirli çamaşırların" birincisini çok sevdim ,ailesine düşman oldum , ikincisi beni çok sevdi tüm sülalesi bana düşman oldu(tabi sofraya bir büyük gelmeden böyle hikayeler anlatılmaz gerçek bir kv olaylari)

bu ikisine toplamda 7 yıl mesai harcayınca bundan sonraki ilişkilerin menzili nikaha kadar değil, yatağa kadar belirlenir oldu.

Hasılı hayatının kadınını buldun ,ve inek gibi sağılmıyorsan evlen tabi

Ama bu konuya kanca attıysan ,daha evlenmeden nafaka düşünüyorsan dostum demekki emin değilsin, kafanda soru işaretleri varken evlenirsen o soru işaretleri sana fena döner.

Neyse beyler geçen ayki yamalama çalışmalarından kılçıksız sıyrıldım , ucuz yırttım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Temmuz 2024; 15:28:42 >

• Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Hepsi öyle değil başkan. Bizim de kendimize göre yaşadıklarımız, çevremiz var biz de görüyoruz bir şeyler :)

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

Öyle olmalı ama

Siyasette erkek egemenliği olmasına rağmen ayrıcalık hep kadinlara çıkıyor.

• 9 Eylül'de 33 yaşım dolacak, halen sevgilim bile olmadı. :D Hoş, başarısız ve gayet çirkin, hatta görece kısa (1.83 m askeri ölçüm) bir erkek olarak kızlardan çoook şey bekliyorum. Bir kere çok feci bir tip takıntım var. Çok güzel kadınlarla parasıyla birlikte oldum, aşağısıyla birlikte yaşayamam. Vücutları çok düzgün olmalı, süper bir yüzleri olmalı ve en az 1.75 boya en fazla 58 kg olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.