Hem evli, hem sultan ikisi bir arada olmaz demeyin böyle çok iyi ben memnunum hem sultanlarda daha çok sultanım
Bekârım 19 yaşındayım sultanlık gibi görünüyor şu anda yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum.
sultan ım ben de. GEYİĞE BAK BE. helal OlsuN Y a n E . zoRlUyonuz GEYİK sınırlarını.
EHUEHEUEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
quote:
Orijinalden alıntı: enginer804
Hem evli, hem sultan ikisi bir arada olmaz demeyin böyle çok iyi ben memnunum hem sultanlarda daha çok sultanım
bu sene teni bi hatun yapamazsam yemişim böle sultanlığı........
bekarım, ama sultanlık mı rezillik mi inşallah evlenince anlayacağız artık...
quote:
ewet ikisi bi arada.. şampuan we saç kremi gibi... yani ayrıldım
bende sultanım
quote:
Orijinalden alıntı: gisler
quote:
ewet ikisi bi arada.. şampuan we saç kremi gibi... yani ayrıldım
evet aynen öyle ; o bekarlık sultanlık diyenler kendini avutsun; bekarlık rezillik ama zamanı ve sırası gelmedende evlenilmez tabiii ; haaa evde anne tarafından iyi bakılırsan o zaman bekarlık sultanlık yok bakılmıyorsan rezillik,eğeeeerrrrr birde cadaloz bir karıyla evlenirsen yannnnndınızzzzzzzzzzzz;hayatı zindan eder adama şimdi anladınız mı ne dediğimi; ben hem evliyim hem sultanım yani;
bekarım...bekarlık sultanlıktır ama bir yere kadar...
EVLİYİM VE SULTANIM
Evli değilim sultanlıkta sayılmaz şimdi bekarız die ortaya karışık bizimkisi. Sesim güzel popstar olmak için geldim.Yarışmacı arkadaşlara başarılar.