Şimdi Ara

Evliyim Ama uygunum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ciğeri gibi namusu da 5 para etmez varlıklar..sinirimi bozmaktan midemi bulandrmaktan baska hç bi halta yaramayan kuş beyinliler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timu®

Türkiyenin "en çok satan" ama aslında soba tutuşturmaktan başka bir işe yaramayan bir gazetemizde aldatma ile ilgili tam sayfa hikayeleri gördükten sonra artık hiç şaşırmıyorum.

Orjinalden alıntı: budden

http://whois.domaintools.com/evliyimamauygunum.com

Registration Service Provided By: CYBER SECURIRTY

cayber warrior un yaptığı bi tuzak sanırım iyi olmuş nihahahaha
  • Dünyanın çivisini biz çıkarmadık. Biz geldiğimizde çivi çıkmıştı. Bi sadece çıkmış çiviyle oynuyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feat -- 18 Nisan 2007; 19:00:40 >
  • Aslında sitenin adı yanlış olmuş Evliyim ama...neyse forum ortamı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

Orjinalden alıntı: Timu®

Türkiyenin "en çok satan" ama aslında soba tutuşturmaktan başka bir işe yaramayan bir gazetemizde aldatma ile ilgili tam sayfa hikayeleri gördükten sonra artık hiç şaşırmıyorum.

güneş

• Memlekete eli kanlı ama adam gibi diktatör lazım...Bu .ezevenklerin, .rospuların hepsini sıradan kurşuna dizecek meydanlarda.Bütün vatan hainleri ile yanyana aynı statüde.Kansız, ırksız, dinsiz, soysuz, böcek statüsünde bile olmayan yaşam formatları...Zıçtım bok bile bunlardan daha faydalıdır dünyaya.Hiçdeğilse toprağa denk geldimi gübre olur bi işe yarar Ulan insan budist olur genede bişeylerden korkar, utanır be!Nasıl mide var bu yaratıklarda anlamak çok zor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.