Kimbilir kimlerden destek alıyorlar!!!!!!! Ban ban
quote:
Orijinalden alıntı: LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI)
Kimbilir kimlerden destek alıyorlar!!!!!!! Ban ban
Alıntıları Göster
Sapık bunlar.
Ciddiye almak lazım, her yerde olabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: anterior1
Sapık bunlar.
Ciddiye almak lazım, her yerde olabilirler.
Alıntıları Göster
buraya girenler başına www sonuna .com koyabilicek zekadalar şimdi sen bunu burda yazınlarsan millet evliyimamaxxx a girmezmi merak edip 1-2 sn bile dursa o site hit alır site adresini kaldır başlıkta site ismi deiştir pls başlıgı
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454
buraya girenler başına www sonuna .com koyabilicek zekadalar şimdi sen bunu burda yazınlarsan millet evliyimamaxxx a girmezmi merak edip 1-2 sn bile dursa o site hit alır site adresini kaldır başlıkta site ismi deiştir pls başlıgı
Alıntıları Göster
işte görün insanlarda Allah korkusu olmayınca neler yapacaklarını görün de ibret alın arkadaşlar osmanlıda batılaşcaz batılaşcaz dedi ve ne oldu battı ... yaptıkları insanlık dışı ...
Ahlaksız köpekler ya. Lan hayvanlar bile eşini korur kollar ya.
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
Ahlaksız köpekler ya. Lan hayvanlar bile eşini korur kollar ya.
bunların başı asla rahat etmeyecek..karşılarında bir sürü hacker var..sürekli uçar o site..
quote:
Orijinalden alıntı: Eski Günler
bunların başı asla rahat etmeyecek..karşılarında bir sürü hacker var..sürekli uçar o site..
Alıntıları Göster
Cehennemin en pis kokan yeri zinakârlar için hazır!
quote:
Orijinalden alıntı: Birce
Cehennemin en pis kokan yeri zinakârlar için hazır!
Alıntıları Göster
o site hacklenmiş sakın üye olmayın Tv de izlemiştim kimliklerini açıklayacaklarmış adamlar
quote:
Orijinalden alıntı: mikroanaliz
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
Evli çiftlerin sevgili bulma sitesi
Bu cümleyi okumak bile midemi bulandırıyor ya rezaletin en tepesi sanırım burası
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mikroanaliz
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
Evli çiftlerin sevgili bulma sitesi
Bu cümleyi okumak bile midemi bulandırıyor ya rezaletin en tepesi sanırım burası
aynen sana katılıyorum.Nasıl bi iğrençlik bu ya
quote:
Orijinalden alıntı: Mit Ajanı
Bırakınız yapsınlar bırakınız sevişsinler...
quote:
Orjinalden alıntı: Mit Ajanı
Bırakınız yapsınlar bırakınız sevişsinler...
quote:
Orijinalden alıntı: Eski Günler
Alıntıları Göster
CW sadece hosting hack yaptı. Site, sahipleri tarafından düzeltilene ya da düzeltirilene kadar geçerli olur.
resmen ben evliyim ama g...vatım ve evliyim ama o...rupuyum demek istiyor
eşim işe gidince seni içeri alabilirim diyor eşim dogum yapmak üzere onunla olmuyor seninle olsun eşim eşşek gibi işte çalışırken seninle olsun diyor eşim askerde ama olsun eşim meme kanseri oldu ama uygunum demek
bunlara iyi bir küfür etmek isterdim ama forumda engellenmek istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: serkan0640
resmen ben evliyim ama g...vatım ve evliyim ama o...rupuyum demek istiyor
eşim işe gidince seni içeri alabilirim diyor eşim dogum yapmak üzere onunla olmuyor seninle olsun eşim eşşek gibi işte çalışırken seninle olsun diyor eşim askerde ama olsun eşim meme kanseri oldu ama uygunum demek
bunlara iyi bir küfür etmek isterdim ama forumda engellenmek istemiyorum
allahım inşallan o isimleri açtıkları bir internet sitesinde açıklarlar da milletin hayatı kurtulur aynı yatakta bir halsiyetsizle yatmaktan daha kötüsü ne olabilir